Ana SayfaModaTommy ve Dee Hilfiger MET 2018

Tommy ve Dee Hilfiger MET 2018

Tommy ve Dee Hilfiger, 7 Mayıs 2018 günü kısaca Met Gala diye bilinen ve bu yıl “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” (Göksel Cisimler: Moda ve Katolik İmgelemi) sergisinin açılışı onuruna aynı temayla düzenlenen New York Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü Galası’na katıldı. Dinin sanat ve moda üzerindeki tarihi ve çağdaş etkilerini vurgulayan sergide klasik Katolik sanat eserlerinin yanı sıra seçkin tasarımcıların kreasyonlarına da yer veriliyor. Sergi, The Met müzesinin üç galerisinde görülebilecek. Gala düzenleme komitesi, eş-başkanlar Amal Clooney, Rihanna, Donatella Versace ve Anna Wintour’dan oluşurken Christine ve Stephen A. Schwarzman da onursal başkan olarak görev aldı.

Tommy Hilfiger’ın masasındaki davetliler Dee Hilfiger, Tommy Hilfiger global marka elçisi Lewis Hamilton, şarkıcı ve besteci Shawn Mendes, televizyonlardan tanıdığımız Kris Jenner ve Corey Gamble, oyuncu Ruby Rose ve süper modeller Hailey Baldwin, Winnie Harlow ve Joan Smalls geceye özel tasarım Tommy Hilfiger kıyafetleriyle katıldı.

Tommy Hilfiger, Met Gala hakkında şunları söyledi: “Met Gala, her yıl heyecanla beklediğim bir etkinliktir. Kostüm Enstitüsü’nün olağanüstü sergileri, modanın kutlanması için mükemmel bir fon oluşturuyor. Moda, tarih ve kültür çerçevesinde önemli bir yere sahip. Yıllar içinde birbirlerini etkileme biçimlerini ve nasıl ilham vermeye devam ettiklerini görmek hep çok ilginç oluyor.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI