Ana SayfaYaşamTommy Hilfiger “Gerçeğe Dönüştür” Kampanyası Tanıtıldı

Tommy Hilfiger “Gerçeğe Dönüştür” Kampanyası Tanıtıldı

GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRENLER:

 İlkbahar 2019 kampanyası, spot ışıklarını azimli ve güçlü bir şekilde kendini yenileyerek dönüştürmeyi başaran insanlara çeviriyor.

Hayal Ettiğini Gerçeğe Dönüştür – Babba C. Rivera, bir girişimci ve moda gurusu olarak bu sektörde genç bir kadın olmakla ilgili beklentileri zorluyor.

İçindeki Gücü Gerçeğe Dönüştür – Çocukluğunda göçmen olarak ülkeye gelen ve uluslararası bir modele dönüşen Halima Aden, yeni kuşak genç kızlara büyük hayaller kurmaları ve seslerini çıkarmaları için ilham veriyor.

Kendini Değiştirmeyi Gerçeğe Dönüştür – Peyzaj mimarı Lily Kwong, kentsel ortamları dönüştürme ve insanlar ile doğa arasında bağ kurma misyonuyla hareket ediyor.

İlkbahar 2019 TOMMY HILFIGER KADIN giyim koleksiyonu üç ana ürün hikayesini içeriyor.

·         Gardıropların vazgeçilmezleri: chino pantolonlar, süveterler ve klasik beyaz gömlek, favori moda parçaları olarak her türlü gardırobu güncelliyor.

·         İkonik trençkottan Corita Kent kapsül koleksiyonumuza kadar gücü temsil eden parçalar, %100 organik pamuklu kumaşlar ve sanatçının etkileyici desenleriyle sunuluyor.

·         Polonun yeniden doğuşu: Tommy Hilfiger’ın olmazsa olmazlarından polo tişört, yeni siluetler ve detaylarla güncelleniyor ve yeniden yaratılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI