Ana SayfaErkek ModasıThe Weeknd H&M Koleksiyonu

The Weeknd H&M Koleksiyonu

Spring Icons Selected by the Weekndmüzik dünyasının en ünlü yüzlerinden birisi tarafından seçilen ve temel parçaların hepsini kapsayan komple bir erkek gardrobu. Koleksiyon formal kullanışlı parçalar ile sokak giyimini birleştirerek bu sezon erkek modasındaki en temel görünümleri yaratıyor. Bu özel koleksiyon, 2 Mart’tan itibaren tüm mağazalarda olacak.  

“H&M Spring Icons’ı seçerken çok keyif aldım. Mesela bomber ceketler ve kapşonlular gibi şehir parçalarının, gömlek ve blazer gibi daha ciddi şeylerle birleşmini çok seviyorum. Her bir parça çabasız ve güncel, erkek giyiminin olması gerektiği gibi.’’ diyor Abel Tesfaye, The Weeknd.   
 

“Abel’in zevki ve stili bu sezon H&M’deki erkek giyimi ile direkt örtüşüyor. Küçük detayları hemen yakalayan bir gözü var ve güncel erkek giyim klasiklerini, keskin dikişlere sahip sokak giyimi ile birleştirmek konusunda çok iyi.’’ diyor Andreas Löwenstam, H&M Erkek Tasarım Başkanı.     

 

Spring Icons Selected by the Weeknd’in keskin, şehirli bir görüntüsü var. Altın ve bej renklerde pamuklu bomber ceket mükemmel detaylara sahip. Göğüs kısmındaki siyah parça ve kenarlardaki baskılarıyla öne çıkıyor. Siyah ya da haki yeşil renkteki ön cepleri ile kapşonlular da ön planda. Püskülleri bırakılmış kenarlara sahip baskılı tişörtler bedende bol ve rahat bir görünüm sunuyor ve işlevsel olacak şekilde güncellenmiş kumaş pantalonlarla kombinleniyor. Suni süetten fermuarlı ceket ya da modern bir görüntüdeki biker ceket dış giyim parçaları arasında. Güncel dikiş teknikleri, mandarin yaka pamuklı düz beyaz tişörtlerde ya da göğüste çift cepli bahar trençkotunda kendini gösteriyor.           

#HMSpringIcons
 

Erkek koleksiyonu olması fark etmez. The Weeknd koleksiyonu için oldukça sabırsızız!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI