Ana SayfaGüzellikTaze Bir Bahar Görünümü İçin Tercih Etmeniz Gereken Yeni Güzellik Ürünleri

Taze Bir Bahar Görünümü İçin Tercih Etmeniz Gereken Yeni Güzellik Ürünleri

Az ürün yüksek performans! İşte sezonun yeni ürünlerinden seçtiklerimizle; taze bir bahar görünümünün tarifi!

CİLDİ HAZIRLAYIN

KinGirls Who Cares? Glow-it Maske

İçeriğindeki kahve çekirdeği, yasemin çiçeği yağı ve hyalüronik asit sayesinde cildinize ışıltı vererek pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm vadeden KinGirls, Who Cares? Glow-it yüz maskesi kış mevsiminin yıpratıcı etkisi nedeniyle solan ve ışıltısını kaybetmiş cildinize canlı ve parlak bir görünüm kazandırıyor.

GENÇ GÖRÜNÜMLÜ BİR CİLT

Nuxe Çoklu Düzeltici Jel Krem ve Çoklu Düzeltici İpeksi Krem

Yasemin çiçeğinin anti-oksidan bileşimini doğal hyalüronik asidin pürüzsüzleştirici etkisiyle birleştiren bu günlük kullanıma yönelik krem, taze ve ışıltılı bir cilt sağlarken diğer taraftan da ilk yaşlanma etkilerine savaş açıyor. 2 farklı dokusuyla her cilt tipine uygun bir ürün alternatifi sunuyor.

BÜYÜLEYİCİ KOKULAR

Bath&Body Works Forever Red Fine Fragrance Mist

Bath & Body Works son koleksiyonunda ilhamını seksi hissetmek için herhangi bir nedene ve duruma ihtiyacı olmayan modern kadınlardan alıyor. Bath & Body Works’e ilham olan modern kadının her bir hareketi doğal ve duygusal güvenden geliyor, modadan ve en önemlisi feminenliğin ikonik rengi kırmızıdan güç alıyor.Sıcak kırmızı nar, kırmızı şakayık ve nadir bulunan Fransız şeftalisi… Bath & Body Works, bir araya gelince kusursuzluğu elde eden bu notaları günlük rutininize ekliyor. Koleksiyonda bulunan duş jeli, vücut losyonu, vücut kremi ve vücut spreyi ile kırmızıdan gelen gücü bütün gün yanınızda hissedeceksiniz.

DUDAKLAR

NARS Brilliant Lip Gloss

NARS tam ışıltılı 27 muhteşem renge sahip Lip Gloss’larıyla ışıltıyı yeniden yorumluyor. Yeni formül, günlük kullanılan doğal tonlardan cesur renklere, kremsi, ultra pürüzsüz ve yapışmayan bitiş için nemlendirici içeriklerle zenginleştirildi. Koleksiyona eklenen dokuz yeni tonla bu geniş parlatıcı koleksiyonu ışıltı ve limitsiz renk seçeneği sunuyor. Işıltını göster.

BAHARIN CESUR RENKLERİ

NARS Exposed

NARS’ın sınırlı sayıdaki Exposed Koleksiyonu ile kendinden ödün vermeyen renkleri ortaya çıkarın. Eşsiz renkleri ve çığır açan formülüyle altı etkileyici tona sahip çok amaçlı palet ile yanaklar ön planda.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI