Ana SayfaMücevherSwarovski İlkbahar-Yaz 2017 Urban Romance Koleksiyonu

Swarovski İlkbahar-Yaz 2017 Urban Romance Koleksiyonu

Son dönemde okyanusların derinliklerinden ve galaksinin sonsuzluğundan esinlenen koleksiyonlar çıkarmıştık. Bu sezon ise kreatif direktörümüz Nathalie Colin güzellik ve estetiğin sık sık hemen köşe başında da bulunabileceğini fark etti. Dünya nüfusunun yarısı şehirlerde yaşıyor ve çalışıyor. Colin de Swarovski’nin 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun rahat, zahmetsiz ve modern yaklaşımı için Paris ve Los Angeles’ın kentli mekanlarından esinlendi. 

“Bu sezonki koleksiyonun adı Urban Romance. Bu koleksiyonun hazırlanmasına sevdiğim iki şehir, yaşadığım ve çalıştığım Paris ve ilham almak ve fotoğraf çekimleri için sık sık gittiğim Los Angeles’ın modernliğinden ve romantik yüzünden esinlendim. Paris’in romantik yanı taze ve çiçeksi renkler ve kadınsı tasarımlarda görülüyor, modern ve mimari yapılar ise daha grafik takılara ilham veriyor. Los Angeles ise akıcı, gypset (hippi stili) siluetlere esin kaynağı oldu. Bu koleksiyonla her kadın kendi tarzını ve ruh halini ifade edebilir; takıları karıştırıp yakıştırarak, yığma ya da kat kat kullanarak tarzına kişisel ve şık bir vurgu katabilir. Bu ışıltılı görünmenin ve hissetmenin harika bir yolu!” diye açıklıyor Colin. 

Bu koleksiyon, Swarovski kadınının cesur ve dikkat çekici tarzı ve elbette Swarovski’nin benzersiz ışıltısıyla şehrin sonu gelmeyen sihirli mekanları arasında birinden diğerine geçişler yaparken onu günden geceye taşıyabilecek özellikte ilkbahar ve yaz kıyafetlerinin şiirine bir övgü niteliğinde.

Bu sezon Urban Romance koleksiyonun karşı konulmaz yeni nesil çiçek motifleriyle çiçeklerin modadaki gücünü yeniden keşfedeceksiniz. Geleneksel gül motiflerinde grafik çizgiler organik trendiyle bir araya geliyor, ortancalara ise Paris’in lüks takı geleneğinden esinlenilerek pembe, zümrüt yeşili ve menekşe moru tonlarında çağdaş vurgular katıldı.
 
Işıklar şehrinin temel geometrileriyle oynayan parçalar, aynı zamanda mimari vurgulara sahip olarak geliyor. Pompidou’nun kıvrımlı ve dolambaçlı mimarisiyle kontrast yaratan hafif ve metalik, açılı kolyeler ve bileklikler Eiffel Kulesi ve Louvre’daki piramidin efsaneleşmiş siluetlerini hatırlatıyor. 

Çok yönlülük açık havada bir brunch’tan, gün batımında bir festivale, ardından da gece bir kumsal partisine zıplayan küresel gezginlerin yeni kurtarıcısı. Bu sezon yeni olarak Crystaldust koleksiyonu üst kola takılabiliyor, hatta tasma kolye ya da saç bandı olarak kullanılabiliyor. Ayrıca, çok şık bir şekilde kat kat ve dökümlü püsküller ve uzun formlar, tarzlara hareketlilik ve akıcılık kazandırıyor.

Gözünüzün önüne şehir Los Angeles’ta gün batımında yavaş yavaş kararmaya başlayan gökyüzünü getirin. Rahat ve kadınsı tarzı yeniden tanımlayan bu tasarımlarda gün batımının altın tonları kehribar rengi kristal tonlarıyla bir araya gelerek güneşin bronzlaştırdığı teninizi okşuyor. Palmiye ağaçlarını, bol bol spor ve jet sosyete bir yaşam hayal edin ve anın ihtişamı içerisinde rahatlayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI