Ana SayfaModaStil İkonu Kardeşler

Stil İkonu Kardeşler

En genç kız kardeşler ile başlayalım. Ünlerini ablaları Kim Kardashian'a borçlular diyebiliriz, fakat artık bu kız kardeşler, ablalarından bile popüler diyebiliriz. Keeping up with the Kardashians adlı reality show programıyla küçüklüklerinden beri ekran karşısındalar ve belki o zamanlar bu kadar popüler olacakları hiç tahmin edilmiyordu. Birlikte Kendall+Kylie adında bir marka oluşturdular fakat tarzları aslında birbirinden farklı. Kendall klas ve vintage parçaları harmanlıyorken, Kylie tarzını seksi parçalardan yana kullanıyor.

Cara, Instagram jenerasyonun en sevilen modelleri arasında ve son dönem oyunculuk da yapmaya başladı. Ablası Poppy ise, kardeşi kadar tanınmasa da aslında ünlü modacıların peşinde koştuğu İngiliz sosyetesinin gözde isimlerinden. Kardeşlerin stilleri bir hayli farklı; Poppy daha lüks ve şatafatlı giysiler tercih ediyorken, Cara grunge diyebileceğimiz salaş tarzda giyinmeyi seviyor. 

Belki de en çok beğenilen ve defilelerin en çok tercih ettiği Hadid kardeşler, pek çok dünya markasının yüzü olmayı başardı. Tarzlarına gelirsek, dolaplarının bir olduğunu düşünebiliriz. İkise de aslında casual ama oldukça havalı kombinler yaratmayı başarıyor. 

Victoria's Secret'in güzel meleği Taylor Hill'in küçük kardeşi Mackinley, ablasının yolundan yürüyor. En ünlü modeller ile çalışan IMG ajansıyla anlamış ve Karl Lagerfeld'in defilesinde de birlikte yürümüşler. Modellik kariyeri için çok başarılı bir başlangıç yapan Mackinley'e buradan başarılarının devamını diliyoruz.

Muhtemelen bu kız kardeşlerin ismini daha önce duymadınız ama aslında onlar yeni Dior kampanyasının yeni isimleri; Ruth Bell ve May Bell kardeşler. Ruth halk ağızıyla 'erkek fatma' diyebileceğimiz tarzda giyiniyor. May ise casual.

İşte karşınızda en popüler ve en eski stil ikonu kardeşler; Mary-Kate ve Ashley Olsen. 1987 yılında Bizim Ev isimli diziyle kalbimizi kazanan kız kardeşler, o zamanlar daha henüz 9 aylıktı. Uzun bir oyunculuk deneyimi ve zor geçen gençlık yıllarının ardından her zaman hayran oldukları moda dünyasına adım attılar. Tasarım konusunda iki kardeşin birçok ulusal ve uluslararası ödülü bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI