Ana SayfaModaStella McCartney ve Alicia Keys Göğüs Kanseri İçin Bir Arada

Stella McCartney ve Alicia Keys Göğüs Kanseri İçin Bir Arada

Son dört senedir tasarımcı Stella McCartney Göğüs Kanseri Farkındalığı için iç giyim parçası tasarlıyor. Bu yıl ise kazançlar Harlem’deki Memorial Sloan Kettering Göğüs Kanseri Farkındalığı Merkezine gidiyor. Yeni projenin yüzü olan Alicia Keys’in doğum yerinin Harlem olması bu projeyi ünlü şarkıcı için daha da önemli kılıyor.İstatistiklere göre Afro Amerikalı kadınların göğüs kanseri riski beyaz kadınlara göre %42 daha fazla. McCartney ve Keys bu proje ile erken teşhis ve kontrolün önemini göstermek istiyorlar. Bu iki parça Japon dantelli iç çamaşırı seti 1 Ekim’de Stella McCartney mağazalarından ve online, Saks Fifth Avenue ve Net-a-Porter’den satın alınabilecek. Bu set aynı zamanda Stella McCartney’nin 1998’de göğüs kanserinden kaybettiği annesi Linda McCarney’nin Liverpool’daki merkezine de yardım edecek. 

Geçtiğimiz senelere benzer olarak McCartney, göğüs ameliyatı sonrası için de bir sütyen tasarladı. Satışlar Londra’daki kanser vakfına ve Hello Beautiful Kuruluşuna gidecek.

Stella McCartney her yıl olduğu gibi bu yıl da göğüs kanseri farkındalığı için iç giyim tasarlıyor. Satılan ürünlerden gelen gelir, Harlem’deki Memorial Sloan Kettering Göğüs Kanseri Farkındalığı Merkezine gidecek.

Bu sene projenin yüzü olan Alicia Keys’in de doğum yerinin Harlem olması bu projeyi daha da anlamlandırıyor. İstatistiklere göre Afro Amerikalı kadınların göğüs kanseri riski beyaz kadınlara göre %42 daha fazla. Japon dantelli iç çamaşırı seti 1 Ekim’de Stella McCartney mağazalarından ve online, Saks Fifth Avenue ve Net-a-Porter’den satın alınabilecek.

Bu set aynı zamanda Stella McCartney’nin 1998’de göğüs kanserinden kaybettiği annesi Linda McCarney’nin Liverpool’daki merkezine de yardım edecek. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI