Ana SayfaModaSpor Giyim Markalarından En Yeni Koleksiyonlar ve Gelişmeler

Spor Giyim Markalarından En Yeni Koleksiyonlar ve Gelişmeler

adidas Ultraboost 21 Primeblue ile Çevreye Duyarlı Spor Deneyimi

Sporun hayatları iyi yönde dönüştürücü gücüne inanan adidas, Ultraboost 21 Primeblue ile 2021'in sonunda %50'den fazla toplam geri dönüştürülmüş polyester hacmine ulaşma taahhüdüne önemli bir katkıda bulunuyor.

Uzak adalardan, plajlardan ve kıyı bölgelerinden toplanarak geri dönüştürülen plastik atıklardan elde edilen Parley Ocean Plastic, adidas’ın Primeblue ayakkabısında hayat buluyor.

%6 daha fazla Boost kapsülü ve destekleyici Primeknit+ saya içeren model, belli oranda Parley Ocean Plastic içeren, yüksek performanslı, geri dönüştürülmüş bir malzeme olan Primeblue ile üretildi. Sayasının %50'si kumaş, kumaşın %92'si Primeblue ipliği olan ayakkabı, saf polyester içermiyor. Burun ve orta taban desteği sunan Linear Energy Push sistemi sayesinde her adımda ekstra enerji iletimi sağlanıyor.

Yüksek performanslı, geri dönüştürülmüş malzemesiyle Ultraboost 21 Primeblue, enerjik ve konforlu bir koşu deneyimi yaratırken, sokak modasından performans koşularına kadar her yerde sporseverlerin hayatını kolaylaştırıyor.

adidas’la yaza hazır olun

adidas’ın su sporları, günlük kullanım ve performans odaklı yüzücüler için hazırladığı mayolar hem antrenmanlarda hem de plajda büyük konfor sağlıyor. adidas’ın son teknolojisi geri dönüştürülmüş ECONYL® ipliklerini içeren klora karşı dayanıklı kumaşa sahip performans mayoları ile sporcular, engelleri zahmetsizce aşıyor ve fitness antremanlarında daha iyi bir performans sergiliyor. Çabuk kuruyan, yumuşak dokulu mayolar ise eğlenceli plaj aktivitelerinde konfordan ödün vermeden kesintisiz hareket edebilme imkanı sunuyor.

İlhamını Kadın Gücünden Alan Yepyeni Bir Club-C Silüeti: Reebok x Danielle Guizio Club C 85

Reebok, tasarımcı Danielle Guizio ile iş birliğini duyurdu. Danielle Guizio ve Reebok iş birliğinin ilk adımında, Reebok’ın ikonik ayakkabılarından biri olan Club-C yeniden tasarlandı.

Reebok, Danielle Guizio iş birliğiyle yepyeni bir Club-C tasarımına imza attı. New York merkezli tasarımcı Danielle Guizio’nun aynı ismi taşıyan markası, hayatın her alanında sınırları zorlayan modern kadına övgü niteliğindeki tasarımlarıyla biliniyor. Reebok ise tarihteki ilk atletik kadın ayakkabısının yaratıcısı olarak, kadınların her alanda güçlenmesini destekliyor. Ortak bir bakış açısında buluşan iki marka, ilhamını kadınların güçlenmesinden alarak Club-C’ ye yeniden hayat veriyor.

Reebok x Danielle Guizio iş birliğiyle yeni görüntüsüne kavuşan Club-C’de, Reebok’ın imzası haline gelen geleneksel tasarım korundu. Beyaz renkteki sade ve kullanışlı yönüyle öne çıkan Club-C, doğanın renklerini taşıyan ufak detaylarla süslendi, her güne eşlik edebilecek şekilde tasarlandı. Tasarımcı Danielle Guizio tarafından ayakkabının dil kısmına eklenen motive edici alıntılarla, ayakkabının giyildiği her güne başlangıç için motivasyon sağlanması hedefleniyor. Klasik Club-C silüetinin yeni yorumu, her günü bir öncekinden daha iyi hale getirmenin önemini vurguluyor. Danielle Guizio’ya göre tasarımın genel teması, ayağa kalkıp hedeflere kararlılıkla ulaşmak için ilham veriyor, harekete geçmeyi hatırlatıyor. 

Reebok x Danielle Guizio Club-C 85, www.reebok.com.tr ’de satışa sunuldu. 

THE NORTH FACE | Travis Weller

Western States 100'ün renklerinden ilham aldı.

 Sınırlı sayıda üretilen ve sanatçı Travis Weller iş birliğiyle tasarlanan VECTIV™ koleksiyonu, zorlu Western States 100 patika yarışındaki tozlu patikaların ve koyu çam ormanlarının renkli hikayesini anlatıyor.

Travis Weller Hakkında

Patika koşusu, onun için özgür düşüncenin Tamalpais Dağı boyunca uzanan patikalar misali aktığı yaratıcı bir terapi biçimi haline geldi. Travis, Western Carolina Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi çizim alanında Yüksek Lisans derecesini tamamladı. Oil Creek 100 patika yarışında 22 saatin altında performans ve altın madalyayı hedefledi. Travis, Western States 100 yarışında başarılı bir koşuyu hedeflerken, 25°C üzeri sıcaklıklarda bedeninin ve zihninin zorlanacağının farkında.

Travis'ten İş birliği Üzerine

“Patika koşusu hayatımı netleştirir. Dağın zirvelerinde renkler daha canlıdır. Ormandayken renkleri daha derinden hissedersin. Vahşi doğadaki bu soyutlamalar, çalışmalarımın ve bu iş birliğinin temellerini oluşturdu.”

"Western States 100'ü ve yarışı izlemek için yaptığım yolculukları düşündüğümde, parkurun aklımda öne çıkan üç farklı bölümü var. Bu bölümlerin her biri eşsiz özelliğe sahip ve yarışa katılanlarda değişik kişilikleri ortaya çıkarır. Koşucunun bulunduğu doğal ortam ve izlediği parkur boyunca hissettiği duygulara dayalı bir renk hikayesi yarattım.”

REEBOK, MAISON MARGIELA İŞ BİRLİĞİYLE BENZERSİZ TASARIMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ: Classic Leather Tabi High

Fransız moda evi Maison Margiela ile dünyaca ünlü spor giyim markası Reebok iş birliğinde, Reebok'ın 1985'te üretilen Classic Leather koşu ayakkabısı Maison Margiela'nın haute couture diliyle yeniden yorumlandı.

Reebok, spor giyimi modayla sentezlediği Maison Margiela iş birliğinde benzersiz tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Maison Margiela ve Reebok'un görsel genetiği, 18 Haziran’da lansmanı yapılan yeni yüksek bilekli deri spor ayakkabı Classic Leather Tabi High'da iç içe geçiyor. Reebok’ın ikonik Classic Leather koşu ayakkabısı, Maison Margiela’nın decortiqué tekniği uygulanarak yeniden tasarlandı. 

Maison Margiela’nın yaratıcı yönetmeni John Galliano tarafından geliştirilen decortiqué tekniği, bir giysinin veya aksesuarın ana yapısında kesikler oluşturarak içteki yapının ortaya çıkarıldığı bir tekniktir. Dekoratif bir figür olarak Classich Leather’a uygulanan decortiqué tekniğiyle ikonik silüet, özgün bir tasarıma dönüştü. 

Reebok x Maison Margiela İmzasını Taşıyan Yeni Classic Leather Tabi High

Reebok ve Maison Margiela vizyonuyla tasarlanan Classic Leather Tabi High, Classic Leather’ın orjinal tabanı ve desenine sadık kalınarak tasarlandı. Yüksek bilekli tasarımın, bilek ve saya kısımlarına decortiqué tekniği uygulanarak, gladyatör sandaletleri andıran kafesli bir görünüm yaratıldı. Maison Margiela’nın imzası haline gelen “Tabi” bölünmüş burun görüntüsüne sahip yeni Classic Leather Tabi High, üstün tasarım ipuçları barındırıyor. 

Reebok x Maison Margiela Classic Leather Tabi High koleksiyonu siyah,beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

Reebok, Power Rangers Koleksiyonuyla 90'ları Günümüze Taşıyor

Reebok, Hasbro iş birliğiyle ilk Reebok x Power Rangers koleksiyonunu tanıttı. 90'ların orijinal Mighty Morphin Power Rangers TV dizisinden ilham alan ayakkabı koleksiyonu, Reebok’ın sevilen beş modelini Power Rangers sevenleriyle buluşturdu. 

Reebok, Hasbro iş birliğiyle tasarlanan Reebok x Power Rangers koleksiyonunda; performans ve stil odaklı beş farklı Reebok modeli, Power Rangers’ın karakterleriyle eşleştirdi. Power Rangers’ın özelliklerini temsil ettiği koleksiyon, çocuk ve yetişkin ürünleri olmak üzere geniş bir skalada hayranlarıyla buluştu. Red Ranger, Black Ranger, Blue Ranger, Pink Ranger ve Megazord karakterlerinin bulunduğu Reebok x Power Rangers koleksiyonunda yer alan modeller özellikleriyle eşleştirildiği karakterlerin görünümünden ilham aldı.

Reebok’la Power Rangers Dünyasına Adım Atın

Koleksiyon kapsamında performans ürünlerinden Zig Kinetica II, Nano X1 ve Question Mid; stil ürünlerinden ise Club C Legacy ve Freestyle Hi modelleri Power Rangers karakterlerine dönüştü.

Zig Kinetica II Red Ranger – Red Ranger'ın etkileyici atletizmi ve güçlü kişiliği, yeni Zig Kinetica II’nin performans özellikleriyle özdeşleşti. Zig Kinetica II Red Ranger, göz alıcı kırmızı sayasının yanı sıra Tyrannosaurus Zord’un dişlerini temsil eden gümüş rengi tırtıklı bir yan detaya sahip olarak sunuldu. İlkokul ve okul öncesi beden grupları için de  Zig Dynamica seçeneği mevcut.

Nano X1 Black Ranger – Reebok'ın şimdiye kadarki en çok yönlü antrenman ayakkabısı olan Nano X1, Black Ranger'ın şık görünümü, çevikliği ve hızıyla bütünleşti. Nano X1 Black Ranger, çeşitli fiziksel aktiviteleri şık bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Ayakkabı, Black Ranger'ın 90'lı yıllardaki moda anlayışına gönderme yapan bir topuk detayıyla süslendi. Nano X1 Black Ranger yalnızca yetişkin beden grubunda tasarlandı.

Club C Legacy Blue Ranger – Blue Ranger'ın içindeki güç, Club C Legacy’nin yarı saydam ince dış tabanında saklı rahatlıkla birleşti. Mavi saya üzerine, Triceratops Zord'un tacının tasarımını andıran beyaz yaka ve topuk bloğuna sahip Club C Legacy Blue Ranger; yetişkin, ilkokul ve okul öncesi beden gruplarında tüketiciye sunuldu.

Freestyle Hi Pink Ranger – Reebok'un özel olarak kadınlar için yapılan ilk egzersiz ayakkabısı Freestyle Hi; toplum merkezinde aerobik öğreterek bireysel güçlendirmeyi teşvik etmesi ve başkalarına yatırım yapmasıyla tanınan Pink Ranger'ı temsil etmek için mükemmel bir silüet. Beyaz zemin üzerinde yandan öne doğru inen pembe çizgilerle Pterodactyl Zord'a gönderme yapılırken, iç astarda bulunan yeşil kırık kalp detayıyla Pink Ranger'ın Green Ranger ile ilişkisine atıfta bulunuldu. Freestyle Hi Pink Ranger, kadın, ilkokul ve okul öncesi bedenlerde tasarlandı.

Question Mid Megazord – Ayakkabının dilinde bulunan ve Zord gözlerini andıran siyah ve sarı logodan, Zord dişlerini taklit eden V baskılı halkalara kadar Zord'u temsil eden bir dizi tasarım ipucunu sahip. Ayakkabının sağ kısmına, Megazord’un simgeleyen bir M harfi ve soru işareti yerleştirildi.

Her karakterle ilgili benzersiz ayrıntıların yanı sıra tüm modellerde Power Coin, Power Rangers logosu ve metalik Zord'lardan ilham alınan malzemeler kullanıldı.

Reebok x Power Rangers koleksiyonuna www.Reebok.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Vans’in Eco Theory Koleksiyonu, Çevre Bilincini İkonik Silüetlerle Birleştiriyor

Organik pamuk, doğal kauçuk ve su bazlı mürekkepler, Vans'in en klasik stilleri arasında yer alan bazı modellerini şimdiye kadarki en sürdürülebilir modeller haline getiriyor.

1966'dan beri Vans, “Off the Wall” yaklaşımıyla kuralları yıkıyor, stil ve sporda kendi standartlarını belirliyor. Bugün Vans, hikayemizdeki bir sonraki evrimi, daha sürdürülebilir ayakkabı yolculuğunun ilk adımlarından biri olan Eco Theory koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor.

En sevilen ayakkabılarımızdan bazılarını sıfırdan inşa eden Vans Eco Theory koleksiyonu, kanıtlanmış etik, zararı en aza indiren, faaliyet gösterdikleri doğal ve sosyal ekosistemler içinde olumlu etkileri olan sürdürülebilir uygulamaları takip eden kaynaklardan temin edilmiş materyallerle üretilen, markanın hayranlarının beklediği klasik görünüme sahip.

Reebok Nano X1 Adventure ile Zorlu Açık Hava Koşullarına Hazır Olun

Reebok’ın resmi fitness ayakkabısı Nano X1, bu sezon antrenmanlarını salonlara sığdıramayan sporcuların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenilendi. Yeni Nano X1 Adventure koleksiyonu, zorlayıcı outdoor antrenmanlarında dayanıklı bir yol arkadaşı olmaya hazır.

Reebok, outdoor fitness antrenmanları sırasında sporcular performans desteği sağlamak üzere geliştirilen Nano X1 Adventure’u tanıttı. Yüksek dayanıklılık ve çok yönlülük odaklı tasarlanan yeni Reebok Nano X1 Adventure; sporseverleri, antrenmanlarını spor salonunun dışına taşımaya ve açık havanın keyfini çıkarmaya teşvik etmek için tasarlandı.

Arazi antrenmanlarından doğa yürüyüşlerine kadar her türlü açık hava macerasında üstün bir performans desteği sunan Nano X1 Adventure, streç yırtılmaz ve nefes alabilen sayasıyla üst düzey koruma ve rahatlık sunuyor. Yenilenmiş kauçuk dış taban, engebeli yüzeylerde maksimum çekiş sağlarken; tabanın ön kısmında kullanılan “Floatride Energy” teknolojisi, hızlı tepki veren hafif bir kullanım sunuyor. Anti-mikrobiyal iç astara sahip Nano X1 Adventure’da, doğaya uyumlu ve %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen elastik bağcıklar kullanıldı. Her yönüyle tam bir açık hava antrenman ayakkabısı olan Nano X1 Adventure; denge,hafiflik,hız ve dayanıklılığı bir arada barındırıyor.

Açık hava antrenmanlarında üstün performans desteği sağlayan Nano X1 Adventure www.reebok.com.tr ve Reebok Cevahir mağazasında satışa sunuldu.  

REEBOK ve Juun.J İŞ BİRLİĞİNDEN YENİ KAPSÜL KOLEKSİYON: Juun.J PUMP OMNI ZONE II

Reebok, Kore merkezli dünyaca ünlü tasarım markası Juun.J iş birliğiyle hazırlanan koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Reebok arşivlerinin unutulmaz silüeti Pump Omni Zone, Juun.J iş birliğiyle yeniden tasarlandı.

Reebok’ın, ilk olarak 1990’da piyasaya sürülen efsanevi Pump Omni Zone ayakkabısı, Juun.J vizyonuyla yenilendi. İki markanın iş birliğinde üçüncü sezonu işaret eden bu yeni kapsül koleksiyon, Juun.J’nin objektifinden benzersiz bir görünümde karşımıza çıkıyor. 

Juun.J Pump Omni Zone II koleksiyonunda Reebok’ın ikonik silüeti, cesur ve minimalist görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kahverengi, siyah ve beyaz renklerde tasarlanan Juun.J Pump Omni Zone II’de, birinci sınıf deriler ve topuk kısmında Juun.J logolu ilave parçalar kullanıldı. Juun.J tarafından tasarıma yapılan eklemeler; geleceğe bir bakış açısı oluşturmak için geçmiş ve bugün arasında köprü kurarak, Reebok’ın orjinal silüetindeki genel estetiğine kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. 

Juun.J Pump Omni Zone II kapsül koleksiyonu, 23 Ağustos’tan itibaren www.Reebok.com.tr’ de satışa sunuluyor. 

Vault by Vans ve Aries, Deadstock'tan İlham Alan Giyim ve Ayakkabı Modellerini “GO YOUR OWN WAY” Kapsül Koleksiyonunda Bir Araya Getiriyor 

Bu sonbahar, Vault by Vans, Aries ile işbirliğini duyurmaktan gurur duyuyor. Alt kültürlerin, kadın odaklı sokak giyiminin ve modern yaratıcılığın bir kutlaması olarak kurulan Aries, modern grafik hikaye anlatımını vintage bir amerikan tarzı ve nostaljik spor giyim unsurlarıyla harmanlıyor.

talya doğumlu Sofia Prantera, ünlü moda okulu Central Saint Martins'de moda okurken, rave kültürüne ve geleneksel moda kurallarının yerine kendi yaratıcı ifadelerini ön plana alan topluluklara olan tutkusunu keşfetti. Sofia'nın 2010 yılında kurduğu ilk markalar olan Holmes ve Silas'ın arkasından gelerek Aries'in ilham kaynağı buydu.

"Slam City Skates'te çalışırken, ayakkabının her parçası için baskıları karıştırıp eşleştirmenize izin veriyormuş gibi görünen "kendi Vans'ınızı özelleştirin" posterimiz vardı. İşbirliğimizin bu tesadüfi posteri takip etmesini istedik; aynı renkler, buluntu parçalardan yapılmış gibi birbirleriyle pek uyuşmuyor; grafikler ve logolar tutarsız; tabanlarda ise rastgele hikayeler görünüyor; “Go Your Own Way” ve “Art Trip” ifadeleri ise her iki markanın da paylaştığı bireysellik ve kuralları çiğneme mesajını pekiştiriyor.” – Sofia Prantera

Aries'in tepeden tırnağa Vault by Vans kapsülü, giysi ve aksesuarların yanı sıra altı ayakkabı modeline sahip koleksiyonuyla otantik bir deadstock hissi yaratmayı hedefliyor.

Ayakkabı koleksiyonunun en önemli iki parçası canlı renklerde tasarlanmış iki OG Authentic LX modeli. Weed Muted modeli üst kısımda pembe renkli yapraklardan ilham alan bir desene, siyah ve sarı çizgili bağcıklara, Aries marka tipografik şeride, volkanize tabanda sarı renk blokaj ve art nouveau bordürlü bir metine sahipken; Tiger Muted modeli batik bir üst kısma ve baştan sona siyah kaplan çizgili yan kısımlara, tabanda sarı renk blokajına, sarı siyah ve beyaz çizgili bağcıklara ve turuncu tipografik Aries markalı tilki şeridine sahip. Fuşya topuk şeridi ve deniz mavisi "Off The Wall" topuk logosu modele ek renk patlamaları eklerken, Aries markası kaplan şeridinde ince harflerle görünür kılınıyor.

Koleksiyon ayrıca Weed ve Tiger renk gruplarının daha parlak versiyonlarında tasarlanmış iki OG Sk8-Mid LX modelini ve Aries kaplan çizgilerine ve batik desene sahip Authentic LX ve OG Chukka LX modellerini içeriyor.

Giyim koleksiyonunda, arka tarafında 80'lerden ilham alan, turuncu ve sarı degrade tipografik bir desen yer alan Vault by Vans x Aries Art Trip hoodie’nin ön tarafında ise , Aries imzası olan sütunlar ile birlikte Vans logosu bulunuyor. 

Giyim koleksiyonda öne çıkan diğer iki model ise bir tarafında  işbirliğinin logosunu diğer tarafında ise logonun ters çevrilmiş bir yinelemesi bulunan çok renkli kısa kollu batik tişört ile büyük boy Vans x Aries logolarına sahip. Aynı zamanda Vans logosunu ters çevirerek kurallara aykırı duran örme jakarlı bere. Tüm stiller serigrafi baskılı ve ABD veya İtalya'da üretildi.

The North Face'in En Yeni Mountain Athletics Koleksiyonuyla Tanışın

Markanın ‘Daha Önce Hiç’ (Have You Ever) kampanyasının bir parçası olarak sunulan yeni koleksiyon, amacına uygun antrenman yapan, outdoora daha iyi hazırlanmak için spor salonlarında çalışan ve zorlukların peşinden koşan herkes için tasarlandı.

Koleksiyon, baştan aşağı işlevselliğini stille birleştirerek, klasik The North Face tasarımının yanında teknik performansı da beraberinde getiriyor. VECTIV™ Hypnum, sıfırdan stabilite ve enerji dönüşü sunarken, FlashDry™ gelişmiş nem yönetimi sağlayarak kullanıcıların sınırlarını zorlamalarına olanak tanıyor. 

Erkek ve kadın koleksiyonunun tasarımı, yaşadığımız dünya düşünülerek oluşturuldu. Tam fermuarlı kadın montu ve erkek hibrit tişörtü de dahil olmak üzere %100 geri dönüştürülmüş polyester anahtar parçalar kullanıldı.

Gri ve siyahın sade tonlarından oluşan koleksiyon, dağlarda olduğu gibi spor salonunda da evdeymiş gibi konforlu hissettirecek.

Koleksiyon, şimdi www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook'ta @thenorthface'i takip edebilirsiniz.

Vans Skateboarding Sunar: Tyson Peterson'ın Pro’ya Yükselişinin Hikayesi

Yeni kısa film, Tyson'ın hikayesini ve topluluğunu anlatıyor. 

50 yılı aşkın süredir kaykayın lideri olan Vans, Tyson Peterson'ın 11 yaşındaki Floridalı bir çocuktan, kaykay tarzı ve özgün stili ile kaykay camiasında saygı gören gerçek bir öncüye yükselişini anlatan bir kısa filmini izleyiciler ile buluşturuyor.

Ş  u anda Long Beach, California'da yaşayan Tyson, etkileyici teknik stili ile öne çıktı. Florida, Melbourne'de, tüm zamanların en ikonik kaykaycılarından Andrew Reynolds’ın radarına girmeden önce yerel kaykay parkında bir efsane olmuştu. 

Tyson'ın ilk kaykay yıllarını Reynolds, “Bol pantolonlar giyerdi ve biraz vahşiydi” diye hatırlıyor. “Muhtemelen sandığından çok daha yetenekliyd,. Kaykayla etrafta adeta süzülüyor ve kişiliği ortaya çıkıyor gibi görünüyordu." 

Tyson, genç kariyerinde belirleyici bir rol oynamış olan önemli kaykay modelleri ve ayakkabılar da dahil olmak üzere bizi anılarında bir gezintiye çıkarırken, Reynolds'ın yer aldığı bir Baker modeline dikkat çekiyor: “Bu tahtayı kesinlikle buraya getirmelisiniz— The Boss. Hayatımı olabilecek en iyi şekilde değiştirdi.”

Ayrıca ailesine – özellikle annesine, büyükannesine ve kız kardeşine ve arkadaşlarına başarısını borçlu olduğunu, her zaman ona inandıklarını ve destekçisi olduğunu söylüyor. 

The Skateboard Mag'in Next Wave video ve dergisinde, Vans'in Spinning Away web düzenlemesinde ve son Baker 4 bölümünde öne çıkan isimlerden olan Tyson, sıra dışı moda anlayışı ve kaykay stiliyle dikkatleri üzerine çekerken kaykayda çıtayı bir üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. 

Vans Skateboading Sunar: Tyson Peterson'ı Vans YouTube kanalında izleyebilir, yeni Vans modeli The Wayvee'yi ve tüm koleksiyonunu https://www.vans.com.tr/vans_skate adresinden inceleyebilirsiniz. 

 

adidas Originals, Blue Versiyon Koleksiyonunu Tanıttı

adidas Originals, Sonbahar/Kış 2021 için ilk Blue Version koleksiyonunu sunarken yeni bir yaratıcı yolculuğa çıkıyor. Orijinal parçaların yer aldığı giyim koleksiyonu, arşivdeki ikonik parçaları yeniden kodlayarak markanın zengin mirasına saygı gösteriyor.

Koleksiyon, lüks malzemeleri ve sıra dışı kesimleri birleştirerek spor kodlarını stil odaklı bir mercekle korkusuzca yeniden tasarlıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, koleksiyonun genelinde görülen cesur bluebird rengi, birkaç sezon boyunca spor giyimin olanaklarını cüretkar ve yaratıcı bir şekilde yeniden yorumlayacağı bir platform sunuyor.

adidas Originals, koleksiyonun lansmanını kutlamak ve giyime yeni bir anlam kazandırmak için moda fotoğrafçısı Pierre-Ange Carlotti'yi, film yapımcısı Ganna Bogdan ve müzisyen Duckwrth'un başrollerini paylaştığı bir kampanya başlattı.

adidas Originals bu koleksiyon ile mavinin duygusal niteliklerini ve iki yaratıcı yıldız için ne anlama geldiğini araştırıyor. Etkileyici görüntüler, ince çerçeveler ve dikkatle düşünülmüş renk paletleri ile hayata geçirilen Carlotti'nin benzersiz lensi, spor giyim ve modanın dilini birleştiriyor ve adidas Originals'ın rakipsiz tarihine cesur bir övgü ve sürekli gelişmeye yönelik çarpıcı gücüyle sonuçlanıyor.

Zamansız Beckenbauer eşofmanına yeni bir dokunuş getiren kadın koleksiyonu, ikonik üst kısmın büyük boy bir tekrarını ve klasik pantolonun kesme panelleriyle dolu dar kesimli bir versiyonunu içeriyor. Erkek koleksiyonu güncellenmiş kesimler ve birinci sınıf malzemelerle yükseltilmiş efsanevi üst ve pantolonlardan oluşuyor.

Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunun üç parçası ise tamamen siyah görünüme sahip. Kadın Asimetrik Eşofman Üstü, klasik bir stili yeniden hayal ediyor ve birinci sınıf pamuklu fitilli kumaştan oluşuyor.  Saten 3 şerit detayıyla kapatılan bir çift Dokuma Adibreak Pantolon ile de uyumlu bir görünüm sağlıyor.

Koleksiyonun öne çıkan parçası; kadın ve erkek stilinin birleştiği  ikonik trençkot. Spor giyimi klasik stil ile ayırt edici bir şekilde harmanlayan, her detayda cesur kesimler, mavi yüzeyler ve arşivdeki futbol forma sponsoru logosundan ilham alan tipografik baskılar bulunuyor.

Spor giyimin nasıl görünebileceği, hissedilebileceği ve ilham verebileceğine dair algılara meydan okurken stili yeniden tanımlayan ilk adidas Originals Blue Version koleksiyonu, 15 Eylül'de tüm dünyada adidas.com.tr/BlueVersion, seçkin adidas mağazalarında ve seçkin perakendecilerde satışa sunulacak.

adidas.com.tr/BlueVersion

@adidas.turkiye

The North Face'in en yeni Active Trail koleksiyonuyla tanışın.

Markanın 'Have You Ever' kampanyasının bir parçası olarak duyurulan yeni kadın yürüyüş koleksiyonu, sınırsız keşif performansları için tasarlandı. Koleksiyon yolculukları konfor ve şıklıkla gerçekleştirmek isteyenler için ideal parçalara sahip.

Tüm vücut için parçalara sahip olan koleksiyon, ormanda, dağlarda veya şehirde yürüyüşlerde sıcak tutarken, nefes alabilir kumaşı ile dengeyi sağlar. Active Trail'in imza niteliğindeki yumuşak kumaşları ve derinin nefes almasına imkan veren teknolojisi en üstün rahatlığı sağlamak için geri dönüyor.

Giyim parçalarınızı, arazide enerjiyi en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış, dayanıklı ve hafif VECTIV™ Exploris FUTURELIGHT™ botların yeni renkleri ile kombinleyebilirsiniz.

Kadınlar için tasarlanmış ürünler, dış mekanda doğayı kucaklamak için tasarlanmış Active Trail Sırt Çantası 20L ile birlikte iki canlı ve farklı stilde toplanıyor. Sürdürülebilir bir şekilde, pratiklik ön plana alınarak dizayn edilmiş Dune Sky 7/8 Tayt, düşük ışık koşullarında güvenliği sağlamak için yansıtıcı özelliklidir. Windy Peak Anorak ise öngörülemeyen hava koşulları için rüzgar direnci ve su geçirmez teknoloji ile donatılmıştır.

Koleksiyon şimdi www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki koleksiyonlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook'ta @thenorthface'i takip edin.

Reebok ve Cardi B İş Birliğinden Yeni Kapsül Koleksiyon: “Let Me Be… In My World”

Birçok ülkede bu yıl lansmanı yapılan Reebok x Cardi B iş birliğinin ilk koleksiyonuyla elde edilen  başarının ardından Reebok ve Cardi B, New York şehrinden esinlenilerek yeni bir kapsül koleksiyona daha imza attı.

Spor giyimi modayla buluşturan Reebok, Cardi B iş birliğinde çıkarılan heyecan verici koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Cardi B’nin sıradışı tarzı, Reebok’ın spor giyimdeki vizyonuyla yeniden yorumlandı. 'Let Me Be…In My World' kapsül koleksiyonunda; New York şehrinden ilham alınarak tasarlanan giyim ürünleri, yeni bir Cardi B Classic Leather spor ayakkabı ile birlikte lanse edildi.

“Let Me Be… In My World” kapsül koleksiyonunda Reebok tasarımcıları, baştan sona Cardi B ve ekibiyle beraber çalıştı. Koleksiyon, Cardi B'nin imzasını taşıyan ana hatlar ve detaylar üzerine inşa edildi. Her parçasıyla Cardi B’nin benzersiz tarzını yansıtan koleksiyonda; Cardi’nin açık kişiliğini temsil eden kesimler, maksimum çok yönlülük sağlayan bungee detaylar ve dikişler kullanıldı. 'Let Me Be…In My World' kapsül koleksiyonundaki tüm giysiler; kapsamlı renk ve ürün çeşitleriyle tasarlandı. Koleksiyonda yer alan yeni Cardi B Classic Leather ayakkabılar ise koleksiyonla eşleşen renklere uygun üretildi.

Cardi, "Geçtiğimiz aylarda tanıttığımız ilk Reebok giyim koleksiyonuma duyulan ilgiyi görmek beni çok mutlu etti, bu nedenle yeni bir koleksiyonu tanıtmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Koleksiyon, korselerden eşofmanlara kadar giymeyi en sevdiğim parçaları içeriyor. Koleksiyonda yer alan tüm parçalar benim New York şehrinde geçirdiğim zamandan ve oraya olan sevgimden ilham alıyor” dedi.

Reebok x Cardi B iş birliğiyle hazırlanan “Let Me Be… In My World” kapsül koleksiyonu, 27 Ağustos’ta www.reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

HARIBO X PUMA Koleksiyonu Yeni Ürünleriyle Satışta

Çocuk ya da büyük herkesi mutlu eden HARIBO ve PUMA’nın geçtiğimiz aylarda satışa sunulan yeni koleksiyonu, PUMA’nın Karaköy’de açılan yeni mağazasının vitrinlerine taşındı. HARIBO’nun ikonik dünyasından ilham alınarak hazırlanan ve spor giyim ürünlerinden oluşan HARIBO X PUMA koleksiyonu, yeni ürünleriyle sevenlerini buluşturuyor. 

Türkiye’nin bir numaralı yumuşak şeker markası¹ HARIBO, geçtiğimiz aylarda dünyanın önde gelen spor giyim markalarından PUMA’yla eğlenceli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği ile çocuksu mutluluğu sokak stilinin kalbine taşıyan HARIBO; spor ayakkabıdan tişörte, şorttan eşofman üstüne kadar spor giyime dair birçok parçaya Altın Ayıcıklarıyla hayat verdi. Koleksiyonun yeni ürünleri hem Puma.com hem de PUMA mağazaları aracılığıyla satışa sunuldu. 

Eğlenceli alışveriş deneyimi PUMA Karaköy mağazasında

PUMA’nın klasikleşen tasarımlarıyla HARIBO dünyasını buluşturan koleksiyon, PUMA’nın İstanbul Karaköy’de açılan yeni mağazasının vitrinlerinde geçtiğimiz ay hayat buldu. Eğlenceli koleksiyona, özel vitrin dekorasyonuyla yer veren mağazayı ziyaret edenler, HARIBO’nun ve dev Altın Ayıcıkların ruhuna tanık olma şansını yakaladı. İş birliği kapsamında Karaköy mağazasında müşterilere HARIBO ürünleri ikram edilirken, içindeki çocuksu mutluluğu kaybetmeyenler için alışveriş çok daha keyifli hale geldi. 

HARIBO’nun çocuksu mutluluk mottosundan ilham alınan koleksiyon

Onlarca farklı üründen oluşan koleksiyon içerisinde yer alan parçalar, HARIBO’dan ilham alınan renkleri ve ikonik tasarımları sokak şıklığı ile bir araya getiriyor. Sınırlı sayıda ve sürede vitrinlerde yer bulacak HARIBO X PUMA koleksiyonundaki ürünlere; İstinye Park, Karaköy, Antalya Terracity ve Maltepe Piazza mağazalarından ve Puma.com sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Üstelik koleksiyona özel alışverişlerde HARIBO severleri bir de sürpriz bekliyor. HARIBO; PUMA mağazalarındaki koleksiyon ürünlerinden yapılan bir alışverişe özel, hariboshop.com platformundan yüzde 25 indirim çeki tanımlıyor. 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan kampanya, 8 Kasım 2021 tarihinde kadar devam ediyor.

adidas maraton sezonunu yeni adizero koleksiyonu ile kutluyor 

 

adidas, performans odaklı ve canlı renklere sahip yeni adizero koleksiyonunu tanıttı. Önceki modellerden daha hafif malzemeden üretilen ve dünyanın en hızlı koşucularının verileri kullanılarak geliştirilen ADIZERO ADIOS PRO 2 ve ADIZERO BOSTON 10, sporcuları daha hızlı hissettirmek için tasarlandı.

 

adidas’ın rekor kıran, performans odaklı yeni adizero koleksiyonuADIZERO ADIOS PRO 2, ve ADIZERO BOSTON 10 göz kamaştıran canlı renkleri ile maraton sezonunun yeniden doğuşunu kutluyor. Koleksiyonu taçlandıran yeni canlı renk grubu, kendinden önce gelen versiyonlarından ilham alarak koşmanın gücünü somutlaştırıyor. Zihin ve bedeni birbirini bağlayan tasarımı ile yeni versiyon renklere sahip modeller, adizero koleksiyonunun evrimini de işaret ediyor.

ADIZERO ADIOS PRO 2, iki katmanlı yeniden şekillendirilmiş LIGHTSTRIKE PRO orta tabana sayesinde anatomik odaklı karbon katkılı ENERGYROODS ile enerji kaybını sınırlandırıyor. ADIZERO BOSTON 10 ise CONTINENTAL™ KAUÇUK DIŞ TABAN ile yumuşak üst yapıyı birleştirerek her gün uzun mesafeli antrenman koşularına dayanıklı, hafif bir koşu deneyimi sunuyor. 

Bu sezon yollarda 5km, 10km, maraton ve yarı maraton mesafelerinde dünyanın en hızlı atletleri tarafından da giyilecek olan adidas ADIZERO ADIOS PRO 2 ve ADIZERO BOSTON 10, 2 Eylül'de adidas.com'da satışa sunuldu.

THE NORTH FACE: THERMOBALL™ ECO

The North Face ThermoBall™ Eco, yeni sezonda, kullandığınızda farkı hissedeceğiniz özelliklerle yeniden tasarlandı.

Maceraya atılmaktan ödün vermeyen, ödüllü sentetik izolasyon materyal kullanılarak tasarlanan ThermoBall Eco mont, hafif ve paketlenebilir bir buluştur. ThermoBall Eco, soğuk noktaları azaltarak yalıtımı en üst düzeye çıkaran yeni bir yapıya sahiptir.

Güncellenen yeni tasarım hem iç hem dış katmanlarında %100 geri dönüştürülmüş kumaşlar (geri dönüştürülmüş polyester yüzey ve geri dönüştürülmüş yalıtım materyalleri) kullanılarak üretiliyor ve bu sayede soğuk havalardan korurken, aynı zamanda gezegenimiz için de koruma sağlıyor.

Her bir ThermoBall Eco tasarımı, Primaloft ile sentetik izolasyon olarak geliştirilen bir materyalden üretiliyor. Bu özelliği ile montlar, sıcaklık ve hareketliliğin mükemmel dengesini sunuyor.

Parlak turuncu ve klasik siyah gibi yeni renk çeşitlerine sahip yeni ThermoBall Eco koleksiyonu, macera giyimi söz konusu olduğunda aslında önemli olanın iç donanım olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

Koleksiyon, www.thenorthface.com.tr adresinde, The North Face mağazalarında satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir veya gelişmelerden haberdar olmak için bizi Instagram ve Facebook'ta @thenorthface adreslerinden takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI