Ana SayfaGüzellikSezonun En Yeni Güzellik Ürünleri

Sezonun En Yeni Güzellik Ürünleri

Eau Thermale Avène’nin Yeni Güneş Serisiyle Yazı Karşılayın!

Eau Thermale Avène CLEANANCE TINTED SUNSCREEN 50+, Avène Termal Su ve Monolaurin’le zenginleştirilmiş içeriği sayesinde, ciltte anında parlama önleyici etkiye yardımcı olur. Hafif pigmentleriyle cilt tonunun eşitlenmesine ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına katkı sağlar.

Özellikle yağlı ve akneye eğilimli cilt tipine sahip kişilere müjde! Tüm yaz boyunca cildiniz, fotostabil UVB-UVA filtre sistemine sahip Eau Thermale Avène CLEANANCE TINTED SUNSCREEN 50+ sayesinde, güneşin zararlı etkilerine karşı güvende!

Avène Termal Su ve yaşlanma karşıtı Ascofilline™ ile zenginleştirilmiş Eau Thermale Avène SOLAIRE TINTED ANTI-AGING SUNCARE 50+ ise, UVB ve UVA ışınlarına karşı optimum koruma sağlar. İçeriğinde bulunan güçlü antioksidanlar, serbest radikallere karşı geniş çaplı hücresel koruma sağlayan Thialidine ile mükemmel bir uyum içinde hareket eder. Fotostabil C vitamini ve yansıtıcı pigmentleri sayesinde cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur.
 

Makyaj bazı olarak kullanmak için de ideal olan Eau Thermale Avène SOLAIRE TINTED ANTI-AGING SUNCARE 50+ ile yaz aylarında cildiniz hem güneşten korunacak hem de içerisindeki Avène Termal Suyu sayesinde rahatlayacak.

Vichy ile güneş korumasına yenilikçi çözüm

Sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü için doğal içeriklerden oluşan güçlü ve etkili formüller sunan Vichy, her türlü ihtiyaca yanıt veren ürünleriyle her yaştan kadının cilt bakımda en büyük yardımcısı oluyor. Yaza özel yaşlanma karşıtı güneş koruyucuları Capital Soleil UV-Age Daily ve Capital Soleil Yüksek Korumalı Yaşlanma Karşıtı Güneş Yüz Bakım Kremi SPF 50, cildi güneşin zararlarından koruyarak ışıltısını geri kazandırıyor.

Capital Soleil UV-Age Daily ile yeni nesil güneş koruması

Gelişmiş bir UVA ve UVB koruması sağlayan Capital Soleil UV-Age Daily güneş kremi, yüz ve göz çevresinde UV kaynaklı oluşan yaşlanma belirtilerine karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Peptitler, Niasinamid, Probiyotik türevi ve Vichy Volkanik Suyu ile zenginleştirilen formülü sayesinde düzenli kullanımla UV kaynaklı yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor. Terlemeye karşı dayanıklılık sağlayan dokusu ile ciltte yapışkan ve yağlı bir his veya beyaz iz bırakmadan uzun süreli koruma sağlıyor.  NETLOCK teknolojisi ile yeni nesil bir UV koruması sunan güneş koruyucuyu, günlük cilt bakım rutininizin son adımında uygulayabilirsiniz.

Capital Soleil Yüksek Korumalı Yaşlanma Karşıtı Güneş Yüz Bakım Kremi SPF 50 ile üçlü etki

Yüksek korumalı yaşlanma karşıtı güneş yüz bakım kremi Capital Soleil Anti-Ageing 3-in-1, siyah çay özü ve C vitamini bakımından zengin Camu Camu içeren kırışıklık karşıtı formülü ile cildin daha elastik ve ışıltılı olmasını sağlayarak, cildi güneş ışınlarından koruyor. Hassas ciltler için yüksek UV koruması sunan krem, yaşlanma karşıtı üçlü etkisiyle kırışıklıklara etki ediyor, esneklik ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Ciltte yapışkan ve yağlı his bırakmayan dokuya sahip yaşlanma karşıtı güneş bakım kreminizi, günlük cilt bakım rutininizin son adımında uygulayabilirsiniz.

Jeunesse 24k DIMND Diş Macunu İle Elmas Dişler

ABD menşeili dünyanın en en büyük 14. network marketing şirketi olan ve ürünlerini dünyanın dört bir köşesinde distribütörleri aracılığı ile tüketicilerle buluşturan Jeunesse Global, ödüllü Türk hekiminin geliştirdiği DIMND diş macunu ile de yerel üretime destek veriyor.  Siyah rengiyle fark yaratan DIMND, beyazlatma özelliğinin yanı sıra hassas dişlerde de güvenli bir kullanım sunuyor.

 

DIMND'ın içeriğindeki aktif karbon ile düzenli fırçalamada elmas gibi beyaz ve parlak dişlere sahip olunurken, eugenol (karanfil yağı), silika hidrat ve sodyum florür ile de diş hassasiyetinde azalma, yüzeydeki lekeleri çıkarma ve diş minesini koruma gibi de birçok diş problemine çözüm oluyor.

Günlük bakımımızın en parıltılı dakikalarına ortak olacak DIMND, diş ve diş etlerinin nazikçe arındırması ve anti bakteriyel yapısı ile de tercih ediliyor. Diş rengini açmaya destek formülü, bakteri, plakların giderilmesi ve oluşumunu engellemesi, uzun süre sağladığı ferahlık ve kötü nefesle mücadelesi ile tam bir savaşçı olan DIMND, paraben ve triklosan gibi maddeleri içermemesi ile de güven veriyor.

İngiltere Parlementosu İnternational Award of Excellence ödüllü Diş hekimi tarafından geliştirildi. İngiltere parlementonsu International Award of Excellence ödüllü diş hekimi Dt. Eyüp Çelik tarafından Türkiye'de formüle edilen DIMND, Rusya ve Ukrayna'nın ardından çok yakında Ortadoğu ve Avrupa'da 72 ülkede satışa sunulacak. Bu çalışma ile Orta Doğu ve Avrupa Bölgesi’nde ilk defa yerel üretim bir ürün tüketicilerle buluşmuş olacak.

 

 

MESOESTETIC GÜNEŞ KORUYUCU SERİ İLE LEKELERİ UNUTUN

1984 yılında kurulan ve AR&GE çalışmaları ile adını duyuran, 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Uluslararası dev dermokozmetik firması Mesoestetic, güneş serisi ile yazın cildinizi koruyacak.

 

Melan 130 Pigment Control : (Pigment Kontrolü)

 UVA ve UVB korumasını mümkün kılan fiziksel ve kimyasal filtrelerin özel kombinasyonundan oluşan yeni Melan 130 Pigment Control, güneş koruyucular için gereken minimum korumayı iki katına çıkarır. Leke görünümünü azaltır ve cilt tonunu eşitleyerek cildin parlaklığını artırır. Koruyucu hücre kompleksi sayesinde kızılötesi radyasyona (IR) ve görünür ışığa (HEV) karşı biyolojik antioksidan koruma sağlar. Aynı zamanda leke oluşumunu önleyen krem, suya karşı da dirençlidir.

 

Antiaging Body Sun Mist spf 30 : (Sprey Vücut Koruyucu)

Tüm cilt tipleri için uygun olan vücut spreyi, içeriğinde bulunan zengin E vitamini ile cişt üzerinde tam koruma sağlar. Güçlü antioksidan etkiye sahip sprey, ultra hafif bir yapıya sahip. Ayrıca ürün, dışarıda yapılan spor için en ideal güneş koruyucu olma özelliğine sahip.

 

Antiaging Facial Sun Mist spf 50 (makyaj sonrası kullanım spreyi)

Mesoprotech serinin yeni ürünlerinden biri olan ürün, zengin E vitamini, güçlü antioksidan etkisi ve ultra hafif yapısı özellikleri ile tüm cilt tipleri için uygun. Yüzünüze makyaj yaptıktan sonra cildinize sıkarak rahatça kullanabilirsiniz. 

 

Sun Protective Repairing Stick: (Hassas bölgeler için onarıcı stik)

Göz konturları, dudaklar, yara izleri, lekeler gibi hassas bölgeler için onarıcı görevi görür. Yaşlanma karşıtı etkisi ile ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. Epidermal onarım mekanizmasına destek olur. Pratik sunum şekli sayesinde herzaman ve heryerde uygulanabilir. Cilt üzerine kolayca yayılır.

Moisturising Sun Protection SPF50 (Güneşten Tam Korunma)

Yüksek koruma faktörlü Moisturizing Sun Protection SPF 50 nemlendirici ve koruyucu yapısı ile aynı zamanda cildinizi besler.
 

İçeriğindeki güçlü aktif maddeler sayesinde hücre zarını koruyan ve anti-oksidan özelliğine sahip güneş koruyucu krem, güçlü nemlendirme etkisiyle gün boyu cildin nemli kalmasını sağlıyor. Onarıcı etkiye sahip nemlendirici krem özellikle lazer, epilasyon ve kimyasal peeling işlemlerinden sonra rahatlıkla kullanılabiliyor.

Dermatological Sun Protection SPF50 (Güneşten tam korunma) 

UVA- UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu, hassas, karma ve yağlı cilt tipleri için çok yüksek güneş koruma sağlayan krem. Cildi güneş yanıkları ve güneş hasarından korur. Antioksidan ve depigmentasyon etkisi ile cildin erken yaşlanmasını önler. Hafifçe renklendirilmiş formül kolayca karışır ve sedefimsi mat bir görünüm elde edilir.

Kırışıklıkları ve ince çizgileri doldurarak dolgunluk ve pürüzsüzlük sağlar.Gün içinde her 3-4 saatte bir güneşe çıkmadan yarım saat önce cilde uygulanır. Fondöten bazlı güneş koruyucu, cilde uygulama esnasında tamponlama şeklinde sürülür.  

Mineral Matt Antiaging Fluid spf 50: (Karma-yağlı, hassas-tepkili ciltler)

Karma ve yağlı ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltte bulunan yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. İçeriğindeki matlaştırıcı partiküller sayesinde aşırı parlamayı engeller ve ciltte mat, kadifemsi bir doku oluşturur. Yenilikçi bir doku: Ciltte toz bir emülsiyone dönüşen yağsız sıvı.

Light Water Antiaging Veil spf 50: (Normal-karma ciltler)

Normal ve karma ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. Epidermal düzeyde nemlendirme özelliği sağlar ve dokuların elastikiyetini ve sıkılığını geliştirir. Hızla emilen ultra-hafif dokusu sayesinde cilt yüzeyinde görünmez ve koruyucu bir örtü oluşturur.

Nourishing Antiaging Gel-Oil spf 50: (Kuru-olgun ciltler)

Kuru ve olgun ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. İçeriğinde bulunan Omega 3 ve 6 yönünden zengin chia çekirdeği yağı sayesinde cildi besler, elastikiyet kazandırır ve bariyer fonksiyonunu güçlendirir. Jelsi dokusu ciltte eriyen yumuşak bir yağa dönüşür ve ciltte kuru bir etki bırakır.

Caudalie Yenilenen Vinoperfect Leke Karşıtı Bakım Serisini Sunar

Formüllerimizi sürekli olarak iyileştirme arayışındaki Mathilde Thomas ve ekibi daha etkili, temiz ve doğal yeni leke karşıtı cilt bakım ürünleri geliştirdi.

Vinoperfect Serum, 15 yıldır kült bir ürün
Serumun bu kadar başarılı olmasının nedeni tüm leke türleri ve tüm cilt tipleri üzerinde etki göstermesi. Sunduğu gözle görünür sonuçlar, eczanelerde satılan bir numaralı ve rakipsiz leke karşıtı bakım ürünü olarak konumlandırılmasını sağlıyor.  Tüm dünyada 30 saniyede bir adet Vinoperfect Serum satılıyor.

Geçmişten gelen bir gelenekten ilham alan Mathilde, Viniferine içeren asma yaprağı öz suyu üzerinde çalışmaya yöneldi. Eskiden Fransa’nın üzüm bağlarında çalışan kadınlar cilt lekelerinden kurtulmak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için asma öz suyunu yüzlerine ve ellerine sürerlerdi. C vitamininden 62 kat daha etkili. Viniferine cildi tahriş etmiyor ve en hassas ciltler tarafından bile tolere edilebiliyor.

Daha etkili yeni bir formül
2021 yılında kült Leke Karşıtı Serum, «temiz» güzellik alanında devrim yaratan yeni bir biyomimetik emülgatör sayesinde yenileniyor. Biyolojiden alınan ilhamla geliştirilen bu yeni emülgatör cilt katmanlarını taklit ederek çalışıyor. Bu taklit, Viniferine’in cilde nüfuz etmesine yardımcı oluyor; 3,9 kat daha yüksek etkinlikle aktif bileşenin lekeler üzerindeki etkisini optimum seviyeye çıkarıyor.
Sonuç: daha etkili ve daha temiz bir formül.

Tüm leke tiplerinde etkili

Güneş lekeleri veya güneşe bağlı lentigo
Ne zaman? Güneşe çıktıktan sonra.
Nereye? UVA ışınlarına maruz kalan her yere: yüz, dekolte, omuz ve ellere.

Hiperpigmentasyon lekeleri
Ne zaman? Enflamasyondan sonra (akne, yara).
Nereye? Genellikle akne sorunundan etkilenen T bölgesine.

Hormonal lekeler ve melazma olarak da bilinen gebelik maskesi
Ne zaman? Hormonal değişimlerden sonra (hamilelik, tedaviler, ilaçlar).
Nereye? Simetrik olarak yüze: elmacık kemikleri ve alın.

Yaşlanma lekeleri, yerleşik veya yaşlanmaya bağlı lentigo
Ne zaman? 40 yaşından itibaren.
Nereye? Yüz, dekolte, omuz ve ellere.

Tüm cilt tiplerinde etkili
Bir şişeden sonra leke karşıtı etki: Koyu leke görünümünde %63 azalma
Etkinliği, en açıktan en koyuya 6 cilt fenotipinde klinik olarak kanıtlanmıştır. Işığa karşı hassasiyet yaratmayan formülü en hassas ciltler de dâhil tüm cilt tipleri için uygundur. Vinoperfect Serum hamile ve emziren kadınlar için de uygundur.

Flormar “Lihhtweight Lip Powder” ile Pudra Dokunuşlu Doğal ve Güzel Dudaklar

Flormar’ın yeni ruj serisi Lightweight Lip Powder’ın, 12 trend tonu ve sünger aplikatörü ile dudaklarında hissettiğin yumuşacık pudra dokunuşuna ve kusursuz doğal görünüme hayran olacak, asla yanından ayırmak istemeyeceksin!

 
Makyaj denilince ilk akla gelen marka olan Flormar’ın yeni ruj serisi Lightweight Lip Powder, özel sünger aplikatörü ile dudaklarına pudra hafifliğinde bir dokunuş getirmekle kalmıyor, her an ve her yerde kolayca uygulamanı sağlıyor; yarı mat ve ağırlık yaratmayan formülü sayesinde de doğal ve kusursuz bir görünümün keyfini yaşatıyor.  

Yumuşak sünger aplikatörü, pudramsı, yarı mat, doğal ve kalıcı etkisi ile öne çıkan Flormar Lightweight Lip Powder, her biri ayrı bir tarz, ayrı bir keyif yaşatan 12 trend renk seçeneğine sahip.  

Kremsi ve kat kat sürülmesine rağmen asla ağırlık yapmayan, beraberinde renk yoğunluğu arttırılabilen bir formüle sahip olan “Flormar Lightweight Lip Powder” ile son zamanların en trend “blur” dudak makyajı stilini elde edecek, yaşadığın bu kusursuz ve doğal görünüme sadece sen değil, herkes hayran olacak.

Aveda Ürünleri Bu Yaz da Yanınızda

Saçlarınızı yaz aylarının olmazsa olmaz Aveda ürünleri ile koruyun, nemlendirin ve şekillendirin. 

Uzun zamandır beklediğiniz yaz mevsiminin saçlarınıza da, gezegenimize de zarar vermesine gerek yok!
Aveda'nın yaz ayları için olmazsa olmaz ürünlerden oluşan koleksiyonundaki tüm içerikler doğal bileşenleriyle saçınıza ihtiyaç duyduğu korumayı, yenilenmeyi ve beslenmeyi sağlar.

Tüm ürünler hayvan dostu ve vegandır, %100 rüzgar ve güneş enerjisi ile üretilmiştir ve geri dönüştürülmüş ambalajlarda şişelenmiştir.

YAZ İÇİN ÜRÜN ÖNERİSİ #1: GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARMADAN ÖNCE, SAÇLARINIZI ZARARLI IŞINLARA KARŞI NUTRIPLENISH NEMLENDİRİCİ DURULANMAYAN SAÇ KREMİ İLE KORUMAYA ALIN.

Yaz aylarında saçınızı doğal türevli UV filtresi ile koruyun ve aynı zamanda besin değeri yüksek içeriklerden oluşan nemlendirme ile yenileyin. Nutriplenish Nemlendirici Durulanmayan Saç Kremi, içeriğinde bulunan dünya çapında çeşitli sağlıklı yaşam ritüelleri için yaygın olarak kullanılan kum zencefili sayesinde saça UV koruması sağlar. Yüksek performanslı, hafif yapılı sprey; tüm saç tiplerini ve dokularını anında besler, karışıklıkları açar ve korur. Nemi saça hapseder ve bu sayede saçınıza daha az havuz ve deniz suyu sızmasını sağlar. Nutriplenish Nemlendirici Durulanmayan Saç Kremi vegan, hayvan dostu ve silikonsuzdur. Omega 5 bakımından zengin bir yağ olan organik nar yağı ile formüle edilmiştir. Nutriplenish koleksiyonu, saçı doğal türevli kakao, organik sertifikalı kakule, zencefil ve limon otu içeren lüks bir aroma ile besler. Siz yazın keyfini çıkarırken saçınızı bu süper besin karışımına teslim edin!
 

YAZ İÇİN ÜRÜN ÖNERİSİ #2: BESLEYİCİ İÇERİKLERDEN OLUŞAN NUTRIPLENISH ÇOK AMAÇLI SAÇ BAKIM YAĞI İLE SAÇLARINIZA KAYBETTİĞİ NEMİ GECE BOYUNCA GERİ KAZANDIRIN.

Güneş ışığı altında geçen uzun bir günün ardından saçınızı nemlendirin. Nutriplenish çok amaçlı saç bakım yağı, besin değeri yüksek beş farklı yağın konsantre karışımına sahiptir: nar, hindistan cevizi, avokado, ayçiçeği ve argan ile saçı besler, anında nemlendirir, yumuşatır ve parlaklık katar. Tüm saç tiplerine uygun olan bu yağ, nemli veya kuru saça farklı şekillerde uygulanabilir.

Gece maskesi olarak nasıl kullanılır? Kuru saça eşit olarak dağıtın ve tarayın. Havlu veya pamuklu bir tişört ile sarın; yağı gece boyunca saçınızda bekletin. Uyandıktan sonra şampuanla durulayın.

Uzman önerisi: Nemli saça, karışıklığı açmak ve ağırlık yapmadan parlaklık kazandırmak için durulama bakımı olarak uygulayın. Saç stilinize daha fazla parlaklık kazandırmak için şekillendirme sonrası kuru saça da uygulayabilirsiniz.

Kyäni’den Hayata ‘ON’ Numara Destek

Dünya’da 2005, Türkiye’de 2012 senesinde faaliyete geçen, Tavsiye Ticaret ve E-Ticaretin birleşimi ‘Yeni Nesil Ticaret’ iş modeli ile 60’ın üzerinde ülkede milyonlarca kişiye Online iş fırsatı; İyi yaşam, zinde vücut, doğal enerji artışı ve güçlü bağışıklığa destek için de portföyünde doğal içeriklerin yüksek teknoloji ile harmanladığı ürünleri bulunduran Gıda Takviyesi firması Kyäni’den yepyeni bir ürün; ON.

İçeriğinde B1, B2, B3, B6 ve B12 vitaminleri bulunan, guaranadan elde edilen 100 mg doğal kaynaklı kafein ve Sitikolin, Taurin, L-Theanine gıda karışımı içeren Kyäni ON Shots, ahududu ve greyfurt aromalı, 21 kalori ve sadece 2 gram şeker oranına sahip.

Kyäni ON Shots, içeriğinde yer alan etken madderler sayesinde dikkat, odaklanma ve doğal enerji artışı arayan, yoğun ve uzun süreli çalışan kadınlar ve erkekler, sınavları, projeleri için uykusuz kalan, uzun saatler çalışan gençler, güvensiz gıdalar yerine güvenilir gıdaları tüketme bilincinde olanlar ve yaşam fonksiyonlarının konforunu önemseyenler için ‘ON’ Numara bir destek.

İçerdiği B1,B2, B3, B6 ve  B12 Vitaminlerinin her biri ayrı ayrı;  normal enerji oluşum metabolizmasına, B1, B2, B6, B12 Vitaminleri ise,  ilave olarak  yorgunluğun ve bitkinliğin azaltılmasına  katkıda bulunuyor. Tüm bunlara ilave olarak, en çok ihtiyacımız olan konuda, B6, B12 vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunarak bizlere destek oluyor.

Ürünün içerdiği doğal kaynaklı guarana kafeininin etkilerini bilmeyen yoktur. Kyäni ON’un içerdiği vitaminlerin iyi yaşam ve zinde vücuda katkısına baktığımızda görüyoruz ki bu içerikler; Yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına (B1,B2, B3, B6 ve  B12 Vitaminleri), normal görme yetisinin korunmasına (B2 Vitamini-Riboflavin), kalbin normal fonksiyonuna (B1 Vitamini: Tiamin), normal homosistein metabolizmasına (B6 Vitamini, B12 Vitamini), normal kırmızı kan hücreleleri oluşumuna (B6 Vitamini, B12 Vitamini), normal protein ve glikojen metabolizmasına  (B6 Vitamini), normal cildin korunmasına (B2 Riboflavin, B3 Niasin), bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna (B6, B12 vitamini) katkıda bulunuyor.

İster hem iş hem ev hayatına yetişmeye çalışan bir anne olun, ister iyi bir başlangıç için durmadan çabalayan genç bir girişimci, ister sınavlarına, projelerine hazırlanmak için uykusuz kalan bir üniversite öğrencisi, ister sürekli toplantılarda olan güçlü bir ticari yönetici olun her şeyi bir arada yapmaya çalıştığımız bir dönemdeyiz. Tüm bu sürecin bizlerde bıraktığı his, yorgun, bitkin, ve umutsuz hissetmemize neden olabiliyor. Hepimizin isteği ise yorgunluk ve bitkinliği azaltarak enerjik yaşama destek veren bir çözüm. Tam da bu noktada Kyäni ‘ON’u sunuyor.

Kyäni Genel Müdürü Ersin Arısoy ‘’Firma olarak bizler sıkı çalışmayı takdir ederiz ama çalışırken yaşam konforumuzu korumayı daha çok takdir ederiz.’’ diyor.

Kyäni ON’u kullanmak isteyenler için firma Faydalı etkinin görülebilmesi adına günlük tüketim miktarı kadar (60 ml) tüketilmesini öneriyor. Etkiler, kişiden kişiye değişebilirken, genel olarak 4-6 saat sürer. Ayrıca uyku düzeninizi etki süresine göre planlayabilirsiniz.

UYARI: İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Gıda Takviyesidir.

Yaz mevsimine arınmış bir ciltle girmenin tam zamanı!

Sağlıklı bir cildin en büyük sırrı temizliktir. Yaz mevsimine girdiğimiz bu dönemde cildi arındırmak ve güne hazırlamak artık CeraVe temizleyicileri ile mümkün. CeraVe'nin farklı cilt tipleri için sunduğu temizleyici ürünleri cildin ihtiyacını karşılayarak derinlemesine temizliyor.

 

Heyecanla beklenen tatil döneminde kadınların en büyük ihtiyacı cilt bakımları oluyor. Sağlıkla bronzlaşmayı bekleyen ciltler, CeraVe'nin cildi güne hazırlayan temizleyicileri ile tertemiz ve yumuşacık oluyor. CeraVe, cilt bakımının vazgeçilmezi olan 473mL temizleyicilerinde, yaza özel olarak 25TL indirim kampanyası ile cilt bakımının bu önemli adımını atlamayan tüketicilere fırsat sunuyor.

CeraVe Nemlendiren Temizleyici

CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cilt bariyerine zarar vermeden cildi derinlemesine ve nazikçe temizlerken, nemlendiriyor. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırırken, Kontrollü Salınım Teknolojisi sayesinde ilk kullanımdan itibaren ciltteki nem seviyesini artırıyor, cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. Normal ve kuru cilt tiplerine uygun olan nemlendiren temizleyici, parfüm içermiyor ve tüm vücut için kullanılabiliyor.
 

CeraVe Köpüren Temizleyici

Köpüren jel kıvamındaki formülü ile cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeren CeraVe Köpüren Temizleyici, cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden cildi fazla yağdan ve kirden arındırıyor ve makyajı temizliyor. Normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun olan köpüren temizleyici, parfüm içermiyor ve tüm vücut için kullanılabiliyor.

Yazın Enerjisi Gözlerinize Yansısın

Işıltının ve birbirinden cesur renklerin mevsimi geldi. Yazın enerjisini gözlerinize yansıtan ışıltılı ve renkli göz makyajları, Yaemina Beauty Needed Makyaj Koleksiyonu ile tıpkı doğanın uyanışı gibi ruhunuzun derinliklerindeki enerjiyi açığa çıkarıyor.

Needed Makyaj Koleksiyonu, 55 farklı ürün çeşidiyle lüks ve ulaşılabilir kozmetiği kadınların her an yanında olabilecek ürünlerle hayatın her sahnesinde pratik makyajı vurguluyor. Podyumların vazgeçilmezi olan renkli ve ışıltılı göz makyajları, bu yaz şehrin sokaklarında, plajlarda ve bulunduğunuz her ortamda yer bularak ruhunuzun enerjisini gözlerinize yansıtacak. Şimdi tüm dikkatleri üzerinize çekmenin tam sırası!

Yaemina Beauty’nin renklerin stilinize özel adlandırıldığı Far Paleti, bakışlarınızı ışıltıyla buluşturup, güzellik kavramına yeni bir boyut getiriyor. Yaemina Beauty Far Paleti, göz makyajınıza doğal bir ışıltı, saf renk pigmentleriyle doğal bir renk veriyor.

 

Elektrik parlaması ve gecenin en güzel mat tonlarını bulunduran “Teasing a Mad Man” far paleti mavi ve yeşilin en güzel halini gözlerinize taşırken “Night on Fire” paletinde yer alan toprak tonları gecenin yıldızını ortaya çıkaracak ve “Call Me Darling” her tür görünüm için kolay kullanımlı renk tonları yelpazesi ile günlük rutininizin vazgeçilmezi olacak.

 

Emina Jahovic’in güzellik markası Yaemina Beauty “Needed” Makyaj Koleksiyonu, sadece Boyner ve Boyner.com.tr’de!

"INSTANTLY AGELESS" İLE 2 DAKİKADA KIRIŞIKLIKLARA SON VERİN

Yenilikçi cilt bakım ürünlerini distribütörleri aracılığı ile kullanıcılarına sunan Jeunesse Global, yeni nesil antiaging kremi Instantly Ageless ile ‘yeni bir sen’ sunuyor.   Sadece 2 dakikada göz altı torbalarının, ince kırışıklıkların, büyümüş gözeneklerin kapanmasına yardımcı olan bu güçlü mikro krem, 9 saate kadar kalıcılığıyla da adeta çığır açıyor.

 

Yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini kısacık bir sürede azaltmak artık hayal değil. Güçlü bir kırışıklık önleyici olan Instantly Ageless yüzünüze uygulandıktan sonra 2 dakika gibi bir süre içerisinde, gözaltı torbalarının, yüzdeki ince çizgilerin, kırışıklıkların, gözeneklerin ve cilt tonu farklılıklarının görünümünün azalmasını destekler.  

Özel olarak tasarlanan bu mikro krem, elastikiyetini kaybeden alanları hedef alarak, yüze uygulandıktan sonra kişiye göre değişebilen 6-9 saat arası gibi bir süre boyunca, gün içerisinde cilt tonunun gözle görülür bir şekilde eşitlenmesine ve gün içinde cildin daha canlı, genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

1 damla ile 9 saat etki;

Alın kırışıklıkları, kaşlar, düşük göz kapakları, gözaltı torbaları, kaz ayakları ve gözenekler olmak üzere yüzün ihtiyaç duyulan bölgesine uygulanabilen Instantly Ageless, yüksek maliyetli ve zaman gerektiren muadilleri yerine tam bir kurtarıcı niteliğinde.

Yapılan araştırmalarda ise kullanıcıların %93'ü ürünü bir arkadaşına önereceğini belirtiyor.

Zara Beauty, 12 Mayıs'tan itibaren satışta!

Zara 12 Mayıs'tan itibaren ilk kapsamlı Beauty koleksiyonunu piyasaya sunuyor.

Ürünler Zara'nın, ten rengi, cinsiyeti, yaşı ya da kişisel tarzı ne olursa olsun herkesin kullanmak isteyeceği, bireyselliği ve güzellik kavramına ilişkin yeni bir anlayışı benimseyen, kapsamlı bir ürün koleksiyonu yaratma isteğini ortaya koyuyor. Her ürün en yüksek performanslı içerik maddeleri, doğal formüller, yeniden doldurulabilir ambalajlar ve 130'dan farklı renk kullanılarak üretildi.

Göz, dudak, yüz ve tırnak ürünleri koleksiyonu, dünyanın en simgesel moda fotoğraflarının çekimindeki iş birliğinin yanı sıra New York, Paris ve Milan'ın en unutulmaz podyum görünümlerinden bazılarını yaratan efsanevi İngiliz makyaj uzmanı Diane Kendal'ın kreatif direktörlüğüyle geliştirildi. Enine boyuna, kapsamlı bir düşünme ve değerlendirme sürecinin ürünü olan koleksiyon, İspanya'daki ekiple New York'ta bulunan Diane arasındaki sanal etkileşimlerin ürünü olan, bir yılı aşkın bir geliştirme çabasından doğdu.

ETRO’DAN YEPYENİ BİR PARFÜM:  “ETRO WHITE MAGNOLIA”

Etro, beyaz manolya çiçeklerin dolgun notalarını, yumuşak misk ve sıcak orman notalarıyla buluşturan, bahardan ve doğanın güzelliğinden ilham alan yeni parfümü Etro White Magnolia’yı tanıttı.

Usta parfümör Olivier Cresp (Firmenich) işbirliği ile tasarlanan Etro White Magnolia, doğaya ve insana saygılı doğal hammaddeler ile bilimsel araştırmalardan elde edilen rafine moleküller arasındaki kusursuz dengeyi yansıtıyor.

Calabria bergamutu ve sedir ağacı notalarını, taze turunçgillerin ferahlığı ile buluşturan Etro White Magnolia, Akdeniz esintilerini teninizle buluşturuyor. Orta notalarında manolyanın taze çiçek notaları ve karaca otu yer alan parfüm, ahşap notalarıyla duygusallık, yumuşak misk notalarıyla ise derinlik kazanıyor.

Etro White Magnolia,  Etro’nun ikonik şal desenin kabartma formda yer aldığı şeffaf cam şişesi ve altın renkli kapağı ile ilk andan itibaren tüm dikkatleri üzerine topluyor. Markanın arşiv kumaşlarıyla bezeli benzersiz ve şık ambalajı ise şimdiden koleksiyon tutkunlarının gözdesi olmaya aday.

Etro White Magnolia, etkileyici kokusu ve göz alıcı şişesi ile Etro İstinyepark, BEYMEN’ler ve www.beymen.com adresinde exclusive olarak parfüm tutkunlarıyla buluşuyor.

FLORMAR “LIGHTWEIGHT LIP POWDER”  İLE PUDRA DOKUNUŞLU DOĞAL VE GÜZEL DUDAKLAR

Flormar’ın yeni ruj serisi Lightweight Lip Powder’ın, 12 trend tonu ve sünger aplikatörü ile dudaklarında hissettiğin yumuşacık pudra dokunuşuna ve kusursuz doğal görünüme hayran olacak, asla yanından ayırmak istemeyeceksin!

 

Makyaj denilince ilk akla gelen marka olan Flormar’ın yeni ruj serisi Lightweight Lip Powder, özel sünger aplikatörü ile dudaklarına pudra hafifliğinde bir dokunuş getirmekle kalmıyor, her an ve her yerde kolayca uygulamanı sağlıyor; yarı mat ve ağırlık yaratmayan formülü sayesinde de doğal ve kusursuz bir görünümün keyfini yaşatıyor.  

Yumuşak sünger aplikatörü, pudramsı, yarı mat, doğal ve kalıcı etkisi ile öne çıkan Flormar Lightweight Lip Powder, her biri ayrı bir tarz, ayrı bir keyif yaşatan 12 trend renk seçeneğine sahip.  

Kremsi ve kat kat sürülmesine rağmen asla ağırlık yapmayan, beraberinde renk yoğunluğu arttırılabilen bir formüle sahip olan “Flormar Lightweight Lip Powder” ile son zamanların en trend “blur” dudak makyajı stilini elde edecek, yaşadığın bu kusursuz ve doğal görünüme sadece sen değil, herkes hayran olacak.

L’Oréal Paris ve ELIE SAAB’dan Kusursuz Güzellik İçeren İş Birliği

L’Oréal Paris X ELIE SAAB makyaj koleksiyonu “The Power Of Grace"güzellik tutkunlarının beğenisine sunuldu.
 

Makyaj trendlerinin öncü markası L’Oréal Paris ve Haute Couture ustası ELIE SAAB, yepyeni iş birliğiyle güzellik tutkunlarını şımartıyor. Güzellik ve zanaatkârlıktaki uzmanlıklarını birleştiren L’Oréal Paris ve ELIE SAAB, modern bir zarafet ve güç karışımıyla büyüleyici bir makyaj koleksiyonu ortaya çıkardı. "The Power Of Grace" adlı koleksiyon; kadınlara güzellikten gelen gücü deneyimlemenin erişilebilir yolunu sunuyor.

L’Oréal Paris, dünyaca ünlü Haute Couture markası ELIE SAAB ile sınırlı sayıda üretilen özel bir makyaj koleksiyonuna imza attı. İki dev markanın heyecan verici iş birliğiyle ortaya çıkan zarif koleksiyon, güzellik tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor.

Kendi sektörlerinde başarılı iki markanın ikonik birlikteliği; L’Oréal Paris'in renk inovasyonu ve formülasyon mükemmelliği konularındaki köklü uzmanlığını ELIE SAAB'ın zanaatkârlığıyla buluşturuyor. Zarafeti yansıtan koleksiyonda; far paleti, ruj, dudak parlatıcısı ve maskara bulunuyor. Far paletinde nude tonlar, rujlarda zengin ipeksi renkler, dudak parlatıcılarında yumuşak ışıltılar, maskarada yumuşak ve kusursuz formül öne çıkıyor. Her cilt tonuna ve duruma uyan evrensel makyaj koleksiyonu, pırıltılıdan mata kadar çeşitli dokularda yumuşak ve sıcak renkleri barındırıyor.

Dünya çapında bir zarafet markası olan ELIE SAAB; güzellik vizyonunu, L’Oréal Paris’in kadınlara verdiği güçlendirici öz değer mesajıyla iletiyor. Gerçekleştirilen iş birliği kadınları; bireyselliklerini kucaklamaya, kadınlıklarını güçlendirmeye ve zarafetin gücüne sahip olmaya davet ediyor.

ELIE SAAB güzellik anlayışıyla ilgili, "Tutkum her zaman kadınları güzel hissettirmek olmuştur ve makyaj, her kadının doğal güzelliğini vurgulama yeteneğine sahiptir. Bir görünümün son dokunuşu veya couture dünyasına erişilebilir bir yol olarak bu makyaj koleksiyonu, her kadının her gün ELIE SAAB büyüsünü deneyimlemesini sağlar" dedi.

L'Oréal Paris Global Marka Başkanı Delphine Viguier-Hovasse, "ELIE SAAB ile ortaklık yapmak bir onurdur. Bir moda iş birliğinden daha fazlası olan bu evrensel koleksiyonun lansmanı, L'Oréal Paris ve ELIE SAAB'ın bu benzeri görülmemiş zamanları iyimserlik, güzellik ve kendine değer ile aşmasına olanak tanıyor. Her kadın için küçük bir kaçış ve güzellikten gelen gücü deneyimleme yolu sunuyor" dedi.

 L'Oréal Paris Global Makyaj Artisti Val Garland, "ELIE SAAB'ın her Paris Moda Haftası'nda görmeyi umduğumuz zarif el yapımı nakışları, süslemeleri ve fantastik imza kreasyonlarındaki özel zanaatkârlığa her zaman hayranım. Onun tasarımlarını gerçekten yansıtmak için parlak ve göz kamaştırıcı ışıltılı göz gölgelerine ince pırıltılı yüzeyler ekleyerek, vizyonunu makyajla tercüme etmek istedim" dedi.

TOO FACED : RENLİ MAKYAJ RİTÜELİNİZ

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’da sunulan Too Faced ile makyaj ritüeliniz daha keyifli bir hale geliyor. Too Faced’in muhteşem ürünleri, her cilt rengine uygun özgün içerikleriyle güzellik tutkunlarının kurtarıcısı oluyor.

Yaz döneminde rahatlıkla kullanılan ince yapılı pudralar, güneşin tatlı ışıltısını yansıtan highlighterlar, zengin formüle sahip fondötenler Too Faced’in renkli makyaj koleksiyonunu oluşturuyor.

Sıcak tonlarla bütünleşen far paletinin yanı sıra seyahetlerin vazgeçilmezi mini boy maskara ise makyaj çantalarının kilit parçaları olarak ön plana çıkıyor.

Too Faced’e ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

La Roche-Posay’den Doğa Dostu İki Büyük Adım

Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, Anthelios güneş koruyucu serisiyle iki yeni çevre dostu yeniliğe imzasını atıyor.

La Roche-Posay, ilk karton paketli Anthelios Vücut Sütü ile çevreye daha saygılı bir çözüm üretiyor ve Anthelios serisinin formülünü yenileyerek deniz yaşamını koruyor. Önceki ambalajına göre %45 daha az plastik kullanılarak ve geri dönüştürülebilir kağıt ve plastik materyallerden üretilen Anthelios Vücut Sütü’nün karton ürün ambalajı sürdürülebilirlik sağlarken, yenilenen formülü suyla temas halinde hiçbir deniz canlısına zarar vermiyor.

Dermatologların en çok tavsiye ettiği* marka La Roche-Posay, güneş koruması serisi Anthelios ile sadece hassas ciltlere değil, çevreye de duyarlı çözümler geliştiriyor. Yıllardır çevre dostu ambalaj ve içerik geliştirme konusunda uygulamalar yürüten La Roche-Posay, Anthelios serisini yenileyerek çevreye ve deniz yaşamına saygılı yenilikçi formüller üretiyor. La Roche-Posay, her yıl daha az oktokrilen içeren ve deniz yaşamına daha saygılı formülleriyle günümüzde giderek artan çevresel sorunların önüne geçmeyi hedefliyor.

Plastik atığın etkisine karşı da mücadele eden La Roche-Posay, Anthelios Vücut Sütü ambalajındaki plastik kullanımını %45 azaltarak, geri dönüştürülebilir kağıt ve plastik materyaller kullanıyor. Türkiye'de bu yıl yeni paketiyle satılan ürün, La Roche-Posay'in şimdiye kadarki ilk ve çevreye en duyarlı ambalajı olarak öne çıkıyor. Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunmak için etkili formüller geliştiren La Roche-Posay, daha iyi bir gelecek için çevresel etkiyi azaltan uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.

%70 Geri Dönüştürülebilir Formül ile Deniz Yaşamına Saygılı Güneş Koruması

La Roche-Posay'nin güneş korumasında öne çıkan, etkili Anthelios serisinin %70 geri dönüştürülebilir formülü, çevreye olan etkiyi en aza indirgemeyi amaçlıyor. Yenilenen Anthelios serisinin deniz yaşamına saygılı formülü, suyla temas halinde hiçbir deniz canlısına zarar vermiyor. Kendini 20 yılı aşkın bir süredir ürünlerinin deniz yaşamına olan etkisini araştırmaya adayan ve 2018’den beri bu konuda duyarlı ürünlerinin sayısını artıran La Roche-Posay, 2023’e kadar Anthelios ürünlerinin %100’ünü deniz yaşamına saygılı bir şekilde geliştirmeyi hedefliyor.

 

 

YENİ KÊRASTASE CURL MANIFESTO İLE GÖSTER KENDİNİ!

Her saç tipine özel benzersiz lüks bakım deneyimi sunan Kérastase, Curl Manifesto serisi ile dalgalı ve kıvırcık saçların ihtiyacı olan bakımı sunuyor ve kadınlara kusursuz bukleleri vadediyor!

 

Kıvırcık ve dalgalı saça sahip kadınlar, mükemmel şekli vermek, kabarmayı ve kuruluğu önlemek gibi sebeplerden dolayı saç bakımına daha fazla önem veriyor. Çabuk bozulmayan belirgin buklelere sahip olmak için bakım ritüeline doğru ürünü eklemek ise dalgalı ve kıvırcık saçlı kadınların gündemindeki en önemli konulardan biri haline geliyor.

Kérastase’ın yeni Curl Manifesto serisi, kıvırcık ve dalgalı saçların en büyük sorunu olan kuruluğun yanı sıra saçta meydana gelen kırılmalara ve istenmeyen kabarma etkisine karşı koyuyor. Seri içerisinde bulunan ve yüksek derecede besleyici özelliğe sahip Yeni Zelanda’nın mucizevi Manuka Balı, saçı derinlemesine nemlendiriyor, besliyor. Formülünde bulunan güçlendirici Seramidler, saça esneklik kazandırıyor ve saç tellerini içten güçlendiriyor. Curl Manifesto formülündeki bir diğer aktif içerik Gliserin ise bitkisel kaynaklı yapısı ile saçın kolaylıkla şekil almasını sağlıyor ve saça doku kazandırıyor. Curl Manifesto serisi, Frangipani çiçeği, beyaz misk ve tatlı bal notaları içeren eşsiz kokusuyla da saçlarınıza dinginlik ve neşe getiriyor!

Kérastase Global Marka Yöneticisi Rosa Carrico, “Dünyadaki kadınların üçte ikisi kıvırcık veya dalgalı saçlı. Kérastase olarak tipi veya şekli nasıl olursa olsun tüm saç tiplerinin çok güzel olduğunu savunuyoruz ve görevimiz tüm saç tiplerine özel profesyonel bakımı sağlamak. Biliyoruz ki kıvırcık ve dalgalı saçlar en talepkar saç tipleri ve onlara özel bakımı ortaya koymak için gerekli tüm adımları biliyoruz. Curl Manifesto lansmanı için çok heyecanlıyız. Hep birlikte tüm profesyonellere en iyi bakımı sağlamaları için destek olurken, tüm kadınları güzelliklerini sahiplenmeleri için cesaretlendirmeye devam edeceğiz.” diyor.

  

Curl Manifesto serisinde bulunan Bain Hydratation Douceur Saç Banyosu, saç ve saç derisini nazikçe arındırıyor, saçı ağırlaştırmadan temizliyor. Saça 2 kat parlaklık* veren Masque Beurre Haute Nutrition saç maskesi, saça ihtiyacı olan nemi kazandırıyor ve bukleleri %52** daha güçlü bir hale getiriyor. Geleé Curl Contour bukle belirginleştirici jel krem, bukleleri %74*** daha fazla belirginleştirerek, kusursuz bir son dokunuş için aradığınız şekillendirici etkisini sağlıyor. Yalnızca Kérastase danışman salonlarında uygulanabilen Curl Manifesto içerisindeki Concentré De Forme ise yıpranan bukleli ve dalgalı saçlarınıza eşsiz görünümünü geri kazandırarak, size beş dakikalık ekspres bakım deneyimini sunuyor.

ROSECE’DEN SKINIMALISM ALANINDA MUHTEŞEM BİR ÜRÜN: Hyaluron Milky 8D Multi Moleküler Hyaluronik Asit Serum İle Nemsizlik, Elastikiyet Kaybı, Lekeler, Ton Eşitsizlikleri Ve Gözeneklere Elveda!!

Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece, %100 doğal kaynaklı, temiz ve etkili ürünlerine eşsiz bir hyaluronik asit formülü ekliyor. Formülasyonunda 8 farklı büyüklükte, farklı zincir yapılarına sahip hyaluronik asit molekülleri barındıran serum; sütsü yapısı ile cildin en derin katmanına kadar nüfuz ederek ciltte gözle görünür etkili bir nemlendirme, dolgunluk ve elastikiyet sağlıyor. Her zamanki gibi yalnızca doğal kaynaklı içerik ve vitaminlerle üretilen HYALURON MILKY 8D cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmezi olacak.

 

Cildin doğal nemlendirme faktörünün en önemli bileşenlerinden olan hyaluronik asit ne yazık ki zaman içinde cilt yaş aldıkça doğal olarak azalan bir molekül.. Kaybedilen molekülleri yerine koymak adına bileşiminde %2 gibi yüksek oranda Multi-Moleküler Hyaluronik Asit bulunduran HYALURON MILKY 8D Serum, aynı zamanda %2 oranında Provitamin B5 ve Niasinamid/B3 Vitamini içermektedir. Yapısında, her biri cildin farklı katmanlarına nüfuz edebilecek 8 farklı moleküler ağırlıkta ve farklı zincir yapılarında hyaluronik asit molekülü bulundurmaktadır. Vücudumuzda doğal olarak bulunan hyaluronik asit molekülü cildin alt katmanlarına ulaşamayacak büyüklüktedir. Kozmetik formülasyonlarda genel olarak kullanılan büyük moleküllü Hyaluronik asit seçenekleri yalnızca üst kısmında emilebiliyor. Bu yüzden formülasyonlarda tek başına kullanıldığında, cilt yüzeyinde yumuşaklık ve geçici olarak nemlilik sağlamasına karşın cildin derin katmanlarının ve dermisin hidrasyonuna katkıda bulunamıyor.

Hyaluron Milky 8D formülasyonundaki 8 farklı hyaluronik asit molekülü; farklı molekül büyüklükleri, çapraz polimeri, hidrolize formları sayesinde 8 boyutlu etki sağlıyor ce cildin en üst katmanından başlayıp en alt katmanına kadar ulaşarak etkili bir çözüm sunuyor. Düşük moleküler ağırlıklı hyaluronik asit türevleri, aynı zamanda cildin alt katmanlarında ve bağ dokusunda su depolanmasını sağlamasıyla, cildi daha sıkı hale getirmekle kalmıyor, kırışıklıkları ve elastikiyet kayıplarını da gözle görülür şekilde azaltıyor.

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yüz temizliği sonrasında göz çevresi, boyun ve dekolte dahil olmak üzere incecik bir tabaka halinde uygulanabilecek HYALURON MILKY 8D cilt bakımı rutinlerinin yeni gözdesi olacak. Bütünsel cilt bakımı anlayışını benimsemiş ROSECE’nin şimdiye kadar formülize ettiği en minimalist ürünü HYALURON MILKY 8D, tek bir ürünle ciltte derin ve kalıcı nemlendirme, görünür dolgunluk, elastikiyet ve sağlıklı homojen bir görünüm vadediyor. Düzenli kullanımda cilt bariyerinin onarılması ve lekeli ciltlerin aydınlık bir görünüme kavuşmasına da destek olurken süt yapısı ile yapışkan bir his bırakmadan kolay kullanım sağlıyor.
 

GÜNEŞ KORUMASI + NEMLENDİRMEYİ BİR ARADA SUNAN İDEAL BAKIM; CHRISTIAN BRETON YEAR LESS DAY CARE SPF30 FRANSA İLE AYNI ANDA TÜRKİYE’DE!

Christian Breton uzman araştırma ekibi, zararlı güneş ışınlarının sebep olduğu problemleri önlemek, süper koruyuculuk ve nemlilik sağlayabilmek için yepyeni bir ürün yarattı: YEAR LESS DAY CARE SPF30

Yaş alma, hormonal değişimler ve çevresel faktörlerin yanı sıra, cilt yapısını olumsuz etkileyen ve yaşlanmaya sebep olan

en büyük faktörlerden biri sürekli maruz kaldığımız güneş ışınları!.. Cildimizi iyi bir şekilde besleyip, nemlendirsek de güneş ışınlarından her mevsim mutlaka korumamız gerekiyor.  Özellikle güneş ışınlarının daha fazla hissedileceği bahar ayları ile beraber cilt bakımında “korumayı”

rutinimize katmamız oldukça önemli.

Geniş spektrumlu SPF30 içeriğe sahip YEAR LESS DAY CARE SPF30; cildi zararlı UVA/UVB ışınlarına, çevresel kirliliğe ve hasara karşı korumayı hedefliyor. Etkili formülü cilt yüzeyinde görünmez güçlü bir koruma kalkanı oluşturarak güneşten kaynaklı koyu leke oluşumu ve yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor.

Ultra hafif yapısı ve kusursuz nemlendirme özelliği ile günlük bakım için ideal olan bu özel krem; aktif içerikleri ile cildin gençlik ışıltısını ve canlılığını sürdürmesine yardımcı oluyor.

·  SPF30 KORUMAYA SAHİPTİR

·  SÜPER NEMLENDİRİCİ ETKİYE SAHİPTİR

·  YAŞLANMA KARŞITI BAKIM SAĞLAR

·  UVA/UVB IŞINLARININ ZARARLI ETKİLERİNE KARŞI CİLDİ KORUMA ALTINA ALIR

·  CİLDİ SERBEST RADİKAL HASARINA KARŞI KORUR

·  İNCE ÇİZGİ VE KIRIŞIKLIK GÖRÜNÜMÜ AZALTMAYA YARDIMCI OLUR.

Christian Breton Year Less Day Care SPF30 foto-yaşlanma belirtilerini, güneşten kaynaklı koyu leke oluşumunu ve çevresel hasarı hedefler.

AKTİF İÇERİKLER :

GÜNEŞ FİLTRELERİ : Cildi güneşin zararlı etkilerinden korur. UVA ve UVB ışınlarını engelleyerek cilt kanseri riskini azaltır. Deri reaksiyonlarını, güneş yanıklarını ve koyu leke görünümünü önlemeye yardımcı olur.

SHEA BUTTER : Shea Butter nemlendirme ve yumuşatma özelliğiyle bilinir. Egzama, iyileşme sürecindeki yaralar, yanıklar, kaşıntılar, akneler, kurumuş cilt, koyu lekeler, renk eşitsizliği, çatlaklar ve kırışıkları tedavi etmede oldukça etkili rol oynar. UV ışınlarından cildi doğal olarak korur.

TOKOFEROL : Antioksidanların süperstarı olarak bilinir. Cildi oksidatif strese bağlı olumsuzluklardan korur. Ciltteki patolojik olayların sıklığını ve şiddetini azaltma olanağı sağlar.

VİTAMİN E : Güçlü bir antioksidandır. Cildi serbest radikallere karşı korur. E vitamini cilt sağlığı ve görünümünde oynadığı önemli rolle bilinir. Enflamasyonu azaltır, cilde canlı bir parlaklık verir.

ALLANTOIN : Ciltte iyileştirici ve yatıştırıcı etkiye sahiptir. İritasyon karşıtı özelliğe sahiptir.

Lierac Sunissime Serisi İle Güneşi Gücünüz Haline Getirin!

Lierac, global güneş koruma teknolojisine sahip yaşlanma karşıtı, enerji veren ve göz alıcı ten rengi efsanevi Sunissime serisini sunuyor!

 

Global yaşlanma karşıtı etkiyi aynı anda sunarak enerji veren güneş koruması Sunissime, luminoterapi teknolojisinden ilham alınarak geliştiriliyor. İçeriğinde bulunan Pro Taurine ile cilde enerji verirken, global koruma sunan etkisi ile %100 tüm güneş ışınlarını hedefliyor. Sunissime serisi cildinizi kırışıklık, esneklik kaybı ve koyu lekelere karşı koruyor. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit ile cildinizi pürüzsüzleştirmesi ile birlikte derinlemesine nemlendirici bir etki sağlıyor.

John Frieda Yeni Violet Crush serisi ile sarı saçlarda istenmeyen tonlara elveda!

 Saçların özel ihtiyaçlarına göre çözümler sunan John Frieda, yeni Violet Crush serisi ile sarı saçlarda ortaya çıkan istenmeyen tonlar için çözüm sunuyor. İçeriğindeki menekşe özü ve mavi pigmentler, sarı saçlardaki inatçı turuncu tonları yok ederek, daha soğuk ve daha parlak sarı tonlarına kavuşmanızı sağlıyor. Violet Crush Mor Şampuan; benzersiz teknolojisi ile sarı saçların rengini korurken, Violet Crush Mor Saç Kremi; saçları onararak nemlendiriyor.

 

Her bir saç tipi için benzersiz ürünler yaratan John Frieda, yeni Violet Crush serisi ile sarı saçların ihtiyacı olan renk koruma teknolojisini sunuyor. Formülünde bulunan menekşe özü ve mavi pigmentler, sarı saçlarda oluşan istenmeyen tonları anında yok ediyor ve sunduğu iki aşamalı yaklaşımla daha güçlü ve daha hızlı sonuç almanızı sağlıyor. Doğrudan boya ve saç penetrasyon teknolojilerini birleştiren formülü, doğru rengi elde etmek için kimyasal reaksiyona gerek kalmadan saçınıza eşit şekilde renk veriyor.

Violet Crush Mor Şampuan

Sarı saçların günlük bakımı için geliştirilen Violet Crush Mor Şampuan; menekşe özü ve mavi pigmentleri nazikçe aşılayarak sarı saçların parlaklığını korumaya yardımcı oluyor. Her yıkamada kullanılabilen şampuan; benzersiz saç penetrasyon teknolojisi sayesinde, saçlara pozitif yükleme yapıyor, böylece pigmentler saça zarar vermeden daha iyi nüfuz ediyor. Ultraviyole ışınlarını emen ve parıltı yayan menekşe özü ve mavi pigment kombinasyonu, en inatçı turuncu tonlarının bile önüne geçiyor. Daha yoğun bir renk efekti için durulamadan önce 2-3 dakika bekletebilirsiniz. İstenen renk elde edilene kadar her gün kullanabilirsiniz.

Violet Crush Mor Saç Kremi

Saçın rengini açmak, kuru ve hasarlı teller oluşmasına neden oluyor. Violet Crush Mor Saç Kremi; saça zarar vermeden sarı saçları onarıyor ve nemlendiriyor. İstenmeyen inatçı tonları etkisiz hale getirerek, sarı saçlara daha parlak bir ışıltı katıyor ve saç rengini eşitliyor. Saçın renginden ödün vermeden mükemmel besleyicilik ve nemlendirme sağlıyor. En iyi sonuçlar için Violet Crush Mor Şampuan ile birlikte kullanabilirsiniz.

Caudalie’nin en yeni serisi Vinosource-Hydra ve yazın olmazsa olmazı güneş bakım ürünleri!

Doğal nem kullanmaya başlayın!

Tüm bakım rutinlerinin vazgeçilmez adımı olan nemlendirme, güzel ve dolgun bir cilt görünümü için olmazsa olmazdır. Caudalie, 2021’de nemini kaybetmiş tüm  ciltlerin yardımına yetişiyor, yeni ve doğal
bir çözüm sunuyor: organik Üzüm Suyu ile nemlendirme.

Caudalie Doğal Formül Geliştirme Laboratuvarı bu yıl cilt mikrobiyomu hakkında büyük bir keşfe imza attı: organik Üzüm Suyu’nun prebiyotik gücü.Cilt, «mikrobiyom» dediğimiz, iyi ve kötü bakterileri barındıran görünmez
bir tabakayla örtülüdür. Cilt mikrobiyomunun dengesi bozulduğunda kötü bakteriler, iyi bakterilere karşı üstünlük kazanır ve kızarıklık – kuruluk gibi cilt endişeleri gözlemlenebilir.

Caudalie Laboratuvarı, cilt mikrobiyomunu korumak için organik Üzüm Suyu’nun bilimsel olarak kanıtlanmış prebiyotik özelliklerinden faydalandı. Bu bitkisel su, içeriğindeki şekerler sayesinde ciltteki iyi bakterileri besler ve cilt mikrobiyomunu güçlendirir. Cilt gözle görünür oranda daha sağlıklı bir görünüme kavuşur ve dengesizliklere karşı kendini daha iyi savunur.

Caudalie ile güneş bakımı

Caudalie sadece insan sağlığını değil çevreyi de korumaya özen gösteriyor. Formüllerini ve aktif içeriklerini bunu gözeterek seçiyor. Güneş bakımı serisi de bu ilkeleri taşıyan en güzel örneklerden biri. Deniz ekosistemine zarar vermeyen ve insan sağlığına tehdit oluşturmayan formüller muhteşem koruyuculuktaki güneş kremlerinde bir araya geliyor! Buna ek olarak yüz kremlerinin çindeki polifenoller ile yaşlanma karşıtı bakım yapıyor

Guilin Dağları’nın ay ışığından Provence’ın güneş ışığına bir yolculuğa hazır olun..

 Bitki hazinesi Osmanthus çiçeği, L’Occitane’la bir parfüm efsanesi olmaya aday!

L’Occitane’ın yeni Osmanthus parfüm koleksiyonu havayı mutluluk ve dinginliğin  kokusuyla dolduran, kadife dokulu sarı çiçeklerden oluşan bir buket adeta.

1976'dan beri bilinmeyeni keşfeden L’Occitane, yeni mucizelerin peşinde olmayı sürdürüyor. Özünü Çin’in Guilin Dağları’nda yetişen Osmanthus bitkisinden alan yeni koleksiyon, bir tür bitki hazinelerine yolculuk gibi. 

Kültürel olarak da ikonik olan Osmanthus çiçeği, Guilin Dağları’nın kalbinden L’Occitane parfüm koleksiyonuna dahil olarak, doğayla iç içe ama çok tutkulu bir kadını hayal ediyor. 

Parfüm dünyasının ikonu olmaya aday
Sonbaharda çiçek açan ve diğer birçok bitkinin çiçek açmayı bıraktığı bir zamanda güzel kokusunu yayan Osmanthus çiçeği, L'Occitane’ın efsaneleşmeye aday parfümünde hassasiyet, sıcaklık, çekicilik, tatlılık ve tazelik yayıyor.

Parfüm gurularına göre birkaç damla Osmanthus, iyimserlik ve pozitif etkilerle dolu bir gün anlamına geliyor.

Çin'de yetişen Osmanthus Çiçeği Orpur®*
Kayısı, acı portakal ve armut notaları ile  açılan koku, kısa sürede yerini tamamen çiçeksi bir kokuya  bırarakıyor..

Orta notalarında, Çin’in Guilin dağlarından toplanan  Osmanthus Çiçeği (Orpur®*), mutlak, canlı ve hoş bir izlenim için sarıboya çalısı ve sıcak Havuç Tohumu (Orpur®*) parfüme hayat veriyor. Kapanışı ise sedir ağacı, sandal ağacının temel notaları canlı, sarmalayıcı bir iz bırakır.

 NARS’ın ikonik dörtlü göz farları Singapur, Mojave, Orgasm renkleriyle tanışın.

Yoğun renkler. Eşsiz bir yapı. Kusursuz bir ifade. NARS’ın ikonik dörtlü göz farları Singapur, Mojave, Orgasm renkleriyle tanışın.Dörtlü göz farları uzun süre kalıcılığa, yüksek pigmentli kapatıcı renklere, mat ve zengin saten dokularıyla çok boyutlu ışıltılı bir bitişe sahip. Yanlızca bir sürüşte zengin ve yüksek etkili renkler meydana getiriyor.

SINGAPORE QUAD EYESHADOW:

Singapur şehrinin kendisi kadar canlı bir dizi ışıltılı far ile altın kadar zengin bir görünüm elde edin. Parlak bakır kırmızısı ile geliştirilmiş ışıltılı altın ve bronz tonlara sahiptir.

ORGASM QUAD EYESHADOW: 

Herkese ilham veren NARS'ın ikonik rengi Orgasm'ın şeftali pembesi tonlarına sahip 4 lü far paleti gözlerinizi belirginleştirip öne çıkartarak etkileyici bir bakış sağlar.

MOJAVE QUAD EYESHADOW: 

Renklerini Mojave Çölü’nün zengin ve doğal güzelliğindeki toprak tonlarından alan, sıcak mat kahverengi ile parlak gül, altın kahverengi ve ışıltılı krem tonların buluştuğu 4 lü NARS far paleti!

Parlak, Yumuşak, Pürüzsüz ve Belirgin Buklelere Sahip Olmak Artık AVEDA ile Çok Kolay!

YENİ nutriplenish™ Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem dalgalı, bukleli ve kıvırcık saçları nemlendirirken 24 saate kadar kabarmayı önlemeye yardımcı oluyor, bukleleri belirginleştiriyor ve bukleli saç stilinin daha uzun süre korunmasını sağlıyor.

Yüksek performanslı, vegan ve sürdürülebilirlik misyonuna sahip saç bakım markası Aveda, nutriplenish koleksiyonunun yeni üyesini tanıtıyor. Aveda’nın yeni Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem ekstra nemlendirici saç şekillendirme ürünü, kıvırcık, bukleli ve dalgalı saça sahip her kadının hayalindeki kurtarıcı: %96 doğal türevli, hayvan dostu, vegan ve silikonsuz kabarmayı önleyen formülü ile saçı yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve parlaklaştırır. Aynı zamanda bukleleri, dalgaları ve kıvırcık saçları belirginleştirir. Aveda’nın global saç şekillendirme uzmanları ile geliştirilen yeni ultra nemlendirici jel formül, bukleleri belirginleştirerek uzatır. Kabarması azalan, canlı ve hareketli görünen bukleli, dalgalı ve kıvırcık saçlara sahip olmanızı sağlar.

Organik nar yağı, organik hindistan cevizi yağı ve mango yağı ile geliştirilen güçlü nutriplenish süper gıda kompleksini içeren Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem, besin değeri yüksek içeriklerle zenginleştirilmiş, yüksek nem sağlayan bir jel formüldür. Bakım formülü, 24 saate kadar elektriklenmeyi azaltır ve besin değeri yüksek içeriklerle nemlendirme ve parlaklık sağlar. Yumuşak, pürüzsüz, parlak, uzun ve belirgin görünen, kontrol edilebilir dalgalara, buklelere ve kıvırcık saçlara ulaşmanızı sağlar.

Bitkilerden, petrol dışı minerallerden veya sudan. ISO standartlarına göre değerlendirilmiştir. aveda.com.tr adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER AFTER SUN YENİ GÜNEŞ SONRASI JENERASYONU

Altın rengi bronzluğunuzun daha uzun sürmesini ister miydiniz? Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Serisi bronzluğunuzun 1 AYA KADAR uzamasına yardımcı olur ve güneşe maruz kalan cildi anında yatıştırır.

EFSANEVİ GÜNEŞ SONRASI BAKIMI

%85'ten fazla doğal içerikten* oluşan formülünün merkezinde, cildin güneşe maruz kaldıktan sonra kendini onarmasına ve altın rengi bronzluğunu uzatmasına yardımcı olacak teknolojilerin birlikteliği bulunuyor:

BRONZLUĞU AKTİFLEŞTİREN KOMPLEKS (TAN ACTIVATOR COMPLEX) Doğal Buriti Yağı içeren özel kompleks, ciltteki melanin difüzyonunu destekleyerek altın renkli ve uzun süreli bronzluk sağlar.

ANTİOKSİDAN KOMPLEKS Cildin doğal yenilenme sürecine destek verirken cilde esneklik kazandırır.
* Lancaster Golden Tan Maximizer After-Sun Oil hariç.
** 28 gün boyunca 22 kadın tüketici, klinik test sonucu.
***Altı hafta kullanımdan sonra 53 kadın tüketici testi, olumlu görüş yüzdesi.

ANTI-AGING AKSİYON – Yeni Golden Tan Maximizer Serum Soya özleri ve cilt bakımında özel bir yeri olan doğal hyaluronik asit kombinasyonu ile kırışıklık ve sıkılık kaybı gibi foto-yaşlanma etkilerine engel olur. DAHA

FAZLA DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLER Lancaster’ın en son hedeflerinden biri güneş sonrası formülasyonları için en az %85 oranında doğal kaynaklı içerikler* sunmaktı. Cilt için nazik olan efsanevi Golden Tan Maximizer güneş sonrası bakımı, yenilenmiş formülü ile daha etkili ve daha çekici. Yağ ve losyon formu ile bakım ürünleri, önceki Lancaster formülasyonlarına göre %50'ye kadar daha az oranda içerik barındırıyor. Ek olarak, yaz tatillerini anımsatan ikonik Lancaster kokusu aynı zamanda hassas ciltler için de uygundur. Lancaster’ın efsanevi güneş sonrası ürünleri şimdi farklı boyutları, yapıları ve formülasyonları ile tatil severler için altın renkli harika bir ten ve uzun süreli bronzluk sunuyor.

GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI SERUM
Lancaster, cildi onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olan ilk güneş sonrası yüz serumunu lanse ediyor. Bronzluğunuzu bir aya kadar uzatırken aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını engelliyor. Soya özleri ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü, cildi foto-yaşlanma etkilerinden (kırışıklıklar ve sıkılık kaybı) korumaya yardımcı oluyor. %94 doğal kaynaklı içeriklerden oluşan serum, cilt üzerinde anında emilerek cilde parlaklığını ve nemini geri kazandırır. Onarıcı kompleks cildinizi anında yatıştırır ve yoğun bir rahatlık hissi verir. Soyulma riskini azaltır. Güneşe maruz kaldıktan sonra, cildinizi yeniden dolgunlaştırır ve doğal ışıltısını geri kazandırır. Tatiliniz bittiğinde, günlük bakım ürününüzü uygulamadan önce ve gece serumunuzun yerine kullanarak cildinizde yazın biraz daha uzun sürmesini sağlayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI