Ana SayfaDekorasyonSelma Çilek Çiftçi'nin Evi InStyle Home Nisan Sayısında

Selma Çilek Çiftçi’nin Evi InStyle Home Nisan Sayısında

Çilek Mobilya ailesinin küçük kızı olan Selma, babasının mesleği mobilyacılık olduğu için dekorasyon ve tasarımla iç içe büyüdüğünü, fakat yine de moda aşkı ağır bastığı için kendi mesleğini bu yönde kurmaya karar verdiğini anlatıyor. 

Giriş katı; antre, salon, mutfak, misafir tuvaleti ve içinde geniş bir giyinme odası bulunan yatak odasına ayrılmış evde dengeli bir renk ve stil dağılımı öne çıkıyor.

Geometrik ve modern mobilya seçimlerini eşiyle birlikte yapan Selma Çilek, mekana uygun yaptırılan eşyaların, daireye kullanım kolaylığı kattığını vurguluyor.

Röportajın ve çekimin devamı InStyle Home Nisan sayısında!
 

Moda tasarımcısı Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi’nin evlendiklerinden beri yani sadece yedi aydır yaşadıkları Akatlar’da site içindeki modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi daireleri InStyle Home Nisan sayısında.

Yedi aydır evli olan çift, düğünden hemen sonra buraya taşınmış. Çekim ekibinin kucağından inmeyen ve hepimizi kendine hayran bırakan Pomeranian cinsi köpekleri Patron ile şimdilik üç kişilik bir düzen kurmuşlar.

Koyu renklerin hakimiyetine mermer, pirinç ve gold detaylar ışıltı katıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI