Ana SayfaGüzellikŞehrin İddialı Saçları

Şehrin İddialı Saçları

LEAVE IN CONDITIONER – DURULANMAYAN ŞEKİLLENDİRİCİ BAKIM KREMİ

Saçlardaki kabarma ve elektriklenmeyi engellemek için özel olarak geliştirilmiş saç tarama kremi, gün boyu saçın nemini korur. Saçı yatıştırıp yumuşatarak, kolayca şekil almasını sağlar.

Kullanım: Şekillendirme öncesinde, saçınızın uzunluğuna göre gerekli miktardaki ürünü, nemi alınmış ıslak saçınıza ellerinizle ya da tarak yardımıyla saç uçları ve boylarınıza dağıtarak uygulayın. Tüm saç tipleri için uygundur. Durulanmaz. (35 TL)

VOLUME PLUMPING MOUSSE – HACİM VERİCİ KÖPÜK

Saç diplerini hedefleyen özel başlığı ile saçın en çok hacim gereken kısmı olan saç diplerine hacim ve hareket katar. Kuaför salonlarından alınan ilham ile geliştirilmiş özel formülü sayesinde, ince telli ve sönük saçları ağırlaştırmadan dolgunluk ve hacim verir.

Kullanım: Kullanmadan önce ürünü iyice çalkalayın. Pompa kısmı aşağı doğru gelecek şekilde ürünü ters çevirip, avucunuza bir miktar sıkın. Islak saçınıza saç dibinden ucuna kadar uygulayın. Ekstra hacim için, havlu ile nemi alınmış saçınızın diplerinden uçlarına doğru eşit bir biçimde dağıtarak uygulayın. (40 TL)

HEAT PROTECTION MIST – ISIYA KARŞI KORUYUCU SPREY

Saçınızı bir kalkan gibi koruyan Isıya Karşı Koruyucu Sprey, ısı ile şekillendirme sonucu oluşan yıpranma, kırılma ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı olarak, saçın yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.

Kullanım: Her türlü ısı ile şekillendirme öncesinde, kuru ya da ıslak saçınızın boy ve uçlarına eşit bir biçimde sıkın ve tarayarak dağıtın. (35 TL)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI