Ana SayfaAstrolojiSatürn Kova'da: Burçlara Göre Yorumlar!

Satürn Kova’da: Burçlara Göre Yorumlar!

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Uzman astroloğumuz Satürn'ün Kova burcundaki etkisini anlattı.
 

Koç, Yükselen Koç

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin sosyal çevre arkadaşlıklar, umutlar alanında hissedilecek. Gerçek dostlarının kim olduğunu tanıyacağın 2,5 yıllık bu süre zarfında; hayata toz pembe bakmak biraz zor olabilir. Hedeflerini gerçekleştirmek için, daha çok çalışmak, akılcı olmak şarttır. Ya da bir durumun içinde senin için var olan umudu görmek zorlaşabilir. Arkadaşlıklar sınava tabii tutulacaktır. Gruplar içinde kısıtlanmış olduğunu düşünebilir, kendini zaman zaman yalnız hissedebilirsin. Öte yandan senden yaşça büyük kişilerden de desteklenmen olasıdır… Ortaklarınla, eşinle sağlam adımlar atmak isteyebilirsin, ancak atılacak adımlar, hayata geçirilecek olan projelerin; ne olursa olsun senin özgürlüğünü kısıtlamasına tahammül etmek güç olacaktır. Ciddi bir beraberlik içindeysen bu dönemde evliliği düşünebilirsin. Finansal konularda risk almak, yasak aşk ilişkilerine girmek akılcı olmayacaktır. Kredilerde yeni düzenlemelere gidebilir, borçları kapatmakla ilgili yeni tedbirler alabilir, birikimlerin için yeni yöntemleri deneyebilirsin.

Boğa, Yükselen Boğa

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin kariyer evinde hissediliyor olacak. Burası aynı zamanda medeni durum, toplum karşısındaki imajını da anlatan alandır. Kariyerinde güçlenebilir, yeni bir sorumluluk alabilir ya da çalıştığın yerde olası bir değişiklikten doğrudan etkilenebilirsin. Bu etki, işten çıkartılma şeklinde hissedilebileceği gibi, kontrolün altındaki konularda artış olarak da tecrübe edilebilir. Her şekilde ilişkilerini; hayatında meydana gelen bu kariyer ve sorumluluklar ekseninde yeniden şekillendiriyor olacaksındır. Yaratıcı bir fikri, özgün bir yaklaşımla somutlaştırma şansı yakalayabilirsin. Kazanımlarını sağlamlaştırman; kendine olan güvenini arttırman için Satürn transiti seni güçlendiriyor olacaktır. Satılması gereken bir mal, devredilmesi gereken bir hak, tamamlanması gereken krizli bir süreç gene bu 2,5 senin içinde çözüme kavuşuyor olabilir. Bu süreçte bir flört, evlilik olarak sonuçlanabilir.  Sağlığınla ilgili olarak da dikkat edilmesi gereken durumlar kendilerini hatırlatabilir ve senden bizzat kendi iyiliğin için dikkatli olmana destek olabilir.

İkizler, Yükselen İkizler

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin yurt dışı, yabancılar, farklı kültürler, inançlar, akademik çalışmalar, uzmanlıklar, hukuksal süreçler alanına geçiş yapıyor. Finansal bir meseleyi iyileştirmek için yatırım imkanlarını araştırabilir, zorlu bir ilişkiyi/anlaşmayı feshetmek için gereken yasal süreci başlatabilirsin. Bir kayıp, ruhsal bir aydınlanma, psikolojik olarak derin ve zorlu bir süreçten çıkmakta olabilirsin ve bu önümüzdeki 2,5 yılda yeni inanış ve yaşam biçimleri şekillendirmeye başlayabilirsin. Yani bir yeniden doğum gibi düşünebilirsin bu zamanı. Yurt dışı bağlantılı işlerde zorlanma ve basın/pazarlama gibi mecralarda engellerle karşılaşılabilir. Akademik bir çalışmaya başlamak mümkündür. Ancak hocalarla iletişimi yapıcı bir biçimde sürdürmek yorucu olabilir. Kariyerinle ilgili gerçekten bulunduğun makamdan daha iyisini ve fazlasını hak ettiğini ispatlamak için ekstra mesailer ile beklenen terfiiyi de gene bu dönem alman mümkündür. Bu süreç, güçlü bir irade ve mental kuvvet isteyecek olup; stresse bağlı konular sağlıkta ve rutinlerde dalgalanma yaratabilir. Önemli bir teklif, güçlü bir kontak aracılığı ile araştırmacı tarafını besleyecek yepyeni bir projeye de gene bu dönem start verebilirsin.

Yengeç, Yükselen Yengeç

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin finans, krizler, vergiler, borçlar, başkaları ile ortak kazanımların alanına geçiş yapıyor. Ortak bir hesabı paylaşıyor olabilir, eşinin ya da ortağının finansal durumundan doğrudan etkileniyor olabilirsin. Başkalarının sorumluluğu için bir takım borçlar altına girmiş olabilirsin. İşte bu süreçte; kazanımlarını doğru yönetmek, kaynak yaratmak için ekstra çaba harcaman gerekebilir. Hayatına ciddi bir beraberlik ihtimali gelebilir, ancak bu kişi yaşça büyük olabilir ya da bazı psikolojik travmaların ortaya çıkmasına yol açabilir. Her türlü yasal bağ bulunan ilişki ciddi bir saygı ve sevgi sınavına tabii tutulacaktır. Hayata çok daha katı, aşka ve eğlenceye çok daha mesafeli bir duruş benimsenebilir. Korku, karamsarlık, evham gibi duygular yüzeye çıkabilir. Beklenmedik bir hamilelik örneğin kafaların karışmasına yol açabilir ve ilişkinin sağlamlığını sınayabilir, bir anlamda tamam mı devam mı sorusunu sorabilirsiniz partnerinize. Beraberliklerde sınırları zorlamak, tabuları yıkmak da olasıdır.

Aslan, Yükselen Aslan

Satürn’ün Kova Burcuna geçişi, senin eş ortaklık evlilik yeni iş fırsatları ciddi ilişkiler alanında hissediliyor olacak. Uzun soluklu bir flört evliliğe gidebileceği gibi, var olan evliliklerde problemler, kısıtlanmalar ortaya çıkabilir. Mesele haline gelmiş konular kendine çözüm ararken; eşin çalışma şeklinde beklenmedik bir yer değişikliği ilişkiyi belli bir mesafeden sürdürülmesine neden olabilir. Çocuk sahibi olmak ile ilgili evlilik içinde bir karar verilmesi de gene bu dönemde söz konusudur. Dostlar arkadaşlar ile bir araya gelinerek yeni bir iş yapısı kurabilir, yeni bir projenin hayata geçirilmesi için iletişim başlatabilirsiniz. Yedinci ev aynı zamanda her türlü iletişimi ve açık düşmanlıkları anlatır. Bu 2,5 yıllık dönemde bir anlamda dostlukları pekiştirirken, düşmanınızı da tanıma imkanı buluyor olursunuz. Kendinizi rekabet altında hissedebilir, sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getirebilmek için; eğlenceden bir tık feragat etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili geçtiğimiz dönemde hissedilen uyarıları dikkate almak da şarttır.

Başak, Yükselen Başak

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin sağlık rutinler gündelik işler yanındaki çalışan yardımcılar dirsek temasın olan çalışma arkadaşların evcil hayvanların alanında hissediliyor olacak. Bu süreçte iletişim kurmakta güçlük yaşayabilir, komşularla akrabalarla kardeşlerle daha fazla uğraşmak gerekebilir. Sağlığınla ilgili dikkat edilmesi gereken ne varsa bu dönem içinde fark ediliyor olacak ve tedbir alınması şart olacak diyebiliriz. Yaşantınızda size yardım eden kişiler, çalışma arkadaşlarınızla ilgili bu süreçte sorunlar yaşanması da olasıdır. İşinizde aksaklıklar, artan tempoya ayak uydurma zorunluluğu sizi epey yorabilir. Yatağa yattığınız zaman; günü bitirmiş olduğunuz için her gece için içten bir oh sizi bekliyor olacak. Bu aynı zamanda hayatı daha efektif yaşamanız için gerekli kaslarınızı yapılandırmak gibi de düşünülebilir. Kariyerde beklenen başarı için, kazanımlarınızı sağlamlaştırmak için uzmanlık sahanızı genişleteceğiniz, belki hiç düşünmediğiniz başlıklar hakkında fikir sahibi olacağınız 2,5 senelik bir süreç. Yurt dışı bağlantılı işler ve yasal dayanağı olan konular sizden daha fazla özen bekliyor olacak, bilginize.

Terazi, Yükselen Terazi

Satürn’ün Kova burcuna geçişi; senin aşk ilişkiler hobiler spor çocuklar evinde hissediliyor olacak. Bir aşk ilişkisinde aslında evleneceğin kişiyi arıyor olabilirsin, sosyalleşirken gerçekten sana iyi gelen kişilerle dostluğunu sürdürmeyi tercih edebilir bir nevi bilinçli sosyal izolasyona gidebilirsin. Bir hobiye kendini gerçekten adayarak bu sahada uzmanlaşabilir ve bu konudan kendine bir meslek şansı yaratabilirsin. Riskli olan her türlü konudan sakınmak isteyeceğin bir süreç başlıyor olacak. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin ya da geçmiş dönemde çocuklar ile ilgili yaşadıkların kendisini hatırlatabilir. Kapandığını sandığın derin bir yaranın yeniden sızılarını duyabilir ve psikolojik destek almaya karar verebilirsin. Hayatına kesin olarak bir disiplin şeklinde sporu sokabilir, bunu hayat biçimin haline getirebilirsin. Sağlık için kendini kısıtlayacağın bir yaşam biçimine kendini adapte etmen olasıdır. Beklenmedik kayıplar senden; mutluluğu yeniden tanımlamanı isteyebilir.

Akrep, Yükselen Akrep

Satürn’ün Kova burcuna geçişi; senin kök yuva aile ev alanında hissediliyor olacak. Bu alan en başta, ruhumuzun yaşadığı bedeni, kendi mabedimizi anlatan evdir. Burası tüm mirasımızın kaynağı, bilgeliğimizin köklendiği gömü alanımızdır. Burada yer alan Satürn öncelikle yaşadığın yerde, kendi bedeninde kendine sevgi göstermeni bekliyor olacak. Kendine karşı alman gereken sorumlulukları başta sana hatırlatacak. İlişkilerinde nasıl bir tutum görmek istiyorsan aslında önce kendinle olan ilişkini senden iyileştirmeni bekleyecek. Bu anlamda biraz daha içe dönük, dingin bir yaşam biçimi benimseyebilir, uzun düşüncelere dalabilirsin. Yeni bir ev sahibi olmaya karar verilebilir, aile büyükleri ile ilgilenmek gerekebilir. Krizli konular, unutulmuş meseleler gün yüzüne çıkabilir. Yeni bir yuva kurmak, evlenmek de gene bu süreçte mümkündür. Sağlam olduğunu düşündüğünüz temellerde tehdit hissedebilir, ilişkilerinizde kendinizi mücadele ederken bulabilir, aile kavramını irdeleyebilirsiniz.

Yay, Yükselen Yay

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin eğitimler iletişim kısa yolculuklar kardeşler yazılı sözlü haberleşme öğrenimler komşuluklar alanında hissediliyor olacak. Bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilir, hobi olarak düşündüğün bir konuda eğitim alabilirsin. Yakın çevre ilişkilerinde kendini kısıtlanmış hissetmen olasıdır. Belki yaşadığın yer, ya da gündelik tempon sağlığın için artık konforsuz bir hale gelmeye başlamıştır ve uzun zamandır düşündüğün yer değişikliğini yapma kararı verebilirsin. Kardeşlerinden bu dönemde aradığın desteği bulmak güçleşebilir. Kardeşin hayatında bir zorluk ya da senin hayatına dahil olabilir ve sen yeni bir rutin oturtmak durumunda kalabilirsin. Ortakların, eşin yakınları ile ilgili zorlanmalar da bu dönem hissedilebilir. İletişimde kısıtlanma, yanlış ifadeler; sosyal çevreler içinde problemlere yol açabilir ve yeni çevreler içine girilebilir. Beklenmedik krizlere karşı gösterilecek sert tutum çalışma hayatında da değişimlere, iş hayatında bitiş ve yeni başlangıçlara yol açabilir. Çocuk bekleyen çiftler bu dönemde arzu ettikleri sonucu alabilirler.

Oğlak, Yükselen Oğlak

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin para özgüven özdeğer kazanımlar bedensel sağlık alanında hissediliyor olacak. Ciddi ilişkiler içinde partnerden kaynaklanan krizli dönemler yaşanabilir, partnerle ilgili meseleler, sosyal çevrende dalgalanmalara yol açabilir. Arkadaşlarının bir kısmıyla ciddi bir yol ayrımına gelebilirsin. Kendi değerini beraber olduğun kişilerle ölçüyor olabilirsin. Ya da özgüvenini, finansal kazanımlarına göre tayin etmişsen; kazancının sınırlandığı her an değersizlik duygusunda da artış yaşayabilirsin. Aslında bu süreç; paradan çok kendi değerini yeniden tanımlaman için daha güçlü bir sen inşaa etmeni, özgün ve yaratıcı iç sesini daha yüksek bir sesle konuşturmanı bekliyor olacak senden. Nefes yolları, alerjiler ile ilgili problemler de gerekli tedbiri almanı bekliyor. Kariyerindeki başarın ve sorumluluk alma kapasiten bireysel ifadesini arıyor olacak. Hukuksal bir süreç içindeysen bu dilimde fazla saldırgan ve savunmacı olabilirsin. Tutumunda merhametli ve adaletli olursan ancak; aradığın hakkı bulabilirsin.

Kova, Yükselen Kova

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin BEN evine geçiyor. Kendini tanımladığın, kendini ortaya koyduğun; bu benim dediğin her başlık senden gereken özeni gösterip göstermediğini bir kontrol etmeni bekleyecek. Bu süreçte çalıştığın yerden ayrılabilir, bir ilişkiyi sonlandırabilir, yeni bir işe girebilir, ciddi bir beraberlik için partnerine kalpten bir söz verebilirsin. Umutların hayallerin gelecekten beklentilerin ile ilgili gerçekten kararlı ve sağlam adımlar atman gerekecektir. Kendini tam anlamıyla kısıtlanmış ancak bir o kadar motive hissedebilirsin çünkü tek kişilik bir ordu gibi hayata dört elle sarılman gerekecek. Sabırsızlık duyman olasıdır ancak hayat aynı hızla akmayabilir. Bu da aslında zamanın anlamı üzerine kafa yormanı sağlayacak. Gerçek engellerin, hayattaki esas meselelerin ne olduğunun ayırdına varacaksın. Belki yer değiştirecek yeni bir yaşam düzenine geçeceksin. Sağlıkla ilgili daha da bilinçlenecek, hem fiziksel hem ruhsal neyi göz arda ediyorsan aslında onların yüzüne daha yakından bakma imkanı bulacaksın.

Balık, Yükselen Balık

Satürn’ün Kova burcuna geçişi, senin on ikinci evinde hissediliyor olacak. On ikinci ev; yalnızlık, yurt dışı, yaşlılar, beklenmedik durumlar, fedakarlıklar, yaratıcılık, inançlar, spiritüellik evidir. Aynı zamanda bilinçaltında yatan, ama ne yattığını göremediğimiz her türlü tozlu çekmeceyi de gösterir. Bu dönemde daha az sosyalleşmek isteyebilir, yalnızlığı tercih edebilirsin. En olumsuz ifadesi, ‘hiçbir şey daha iyi olmuyor, üstelik artık umut etmekten de yoruldum’ şeklinde tezahür eder ki; bu ruh haline düşülmekten kesinlikle kaçınılması gerekir. Bu dilimde kapandığımız inzivalarda aslında yaratıcı süreçlere müsaade etmek, ilhama kanal olmak, dua meditasyonda kalmak rahatlatıcı olacaktır. Öte yandan dünyevi meseleler; para, ortaklar, eş, cinsellik, mal, mülk gibi konular stress kaynağı olabilir. Aile büyüklerinin sağlığı, kendi sağlığınız özen ister, belki kaygı yaratır. Canlılığınızı korumak şarttır. Çalışmakta olduğunuz iş yerinde değişim, bitiş, kapanış yeni bir çalışma şekli ortaya çıkabilir. Kesinlikle anlaşılmıyor ve kimseye halinizi açamıyor gibi hissetme hali melankoli ve depresyona yol açabilir. Öte yandan psikolojik destek almak, her türlü tabudan özgürleşmek için şahanedir.   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI