Ana SayfaMagazinSalma Hayek'ten Taciz İtirafı

Salma Hayek’ten Taciz İtirafı

Meksika asıllı Amerikalı ünlü oyuncu Salma Hayek, New York Times gazetesine yazdığı makaleyle Harvey Weinstein'ı "canavar" olarak nitelendirdi ve 2002 yapımı "Frida" filminin çekimleri sırasında başından geçenleri ayrıntıları olarak anlattı.

Salma Hayek, Weinsten'ın kendisinden onunla duşa girmesini istediğini, duş alırken onu izlemek istediğini, ve cinsel ilişki teklif ettiğini aktardı.

Bir noktada Weinstein'ın kendisini "Seni öldüreceğim, yapamam sanma" diyerek tehdit ettiğini anlatan ünlü yıldız, "Onun gözünde ben bir sanatçı değildim. Hatta bir insan değildim. Hiçkimse bile değildim, sadece bedendim" ifadelerini kullandı.

Weinstein'ın kendisini rol arkadaşı Ashley Judd ile çırılçıplak bir sahne çekmeyi kabul etmezse "Frida" filmini rafa kaldırmakla tehdit ettiğini anlatan Hayek makalesinde şunları yazdı:

"Etrafımdakiler Harvey ile mazime dair bilgi sahibi olmadıkları için, o sabahki cebelleşmeme çok şaşırmışlardı. Buna bir başka kadınla çıplak olacağım için karşı çıkmamıştım. Onunla, Harvey Weinstein için çıplak kalacağım için karşı çıkmıştım. Fakat o zaman bunu onlara söyleyemedim.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI