Ana SayfaGüzellikSaçlarınızı Onarmanın 6 Yolu

Saçlarınızı Onarmanın 6 Yolu

Yeterli vaktiniz varsa saç kremini 10 dakika, en kötü ihtimal 5 dakika saçınızda tutun

Duştan sonra, saçınızı kurutmadan önce saçınıza az miktarda koruyucu bir bakım kremi ya da yağı uygulayın. Bu işlem saçınızı kurutma makinasının verdiği zarardan koruyacaktır

Özellikle saçlarını boyatanlar için çok önemli bir unsur. Boyanın saça vermiş olduğu zarardan dolayı, saçlarınızı ya kendiniz evde ya da, kuaförünüze boyalı saçlar için uygun olan maskeden uygulatın.

Maşalar, düzleştiriciler, fönler ve buna benzer şeyler.. Saçımızı en büyük düşmanı bu ısıyla şekillendirici aletler. Dışarıdan kurtarıcımız gibi gözükseler de, sağlıklı saçlara karşı bir ekip bunlar. Saçlarınızın çok çabuk kırılmasına neden olan bu aletlerin ısısı saçınızı aynı zamanda yakıyor.

Saçınızı sadece duştan sonra değil, düzenli olarak her gün taramaya özen gösterin.

Evet kabul edelim at kuyruğu günlük hayatta en büyük kurtarıcılarımızdan biri. Mesela spor yaparken saçını kaç kişi açık bırakıyor ki? Herkes tabiki de at kuyruğuna başvuruyor. At kuyruğu yapmayın demiyoruz, sadece çok sıkı yapmayın diyoruz. Aynı yerde sürekli sıkı bir şekilde toplanan saçlarınız, zamanda zayıflar ve dökülmeye başlar. Ayrıca çok sıkı at kuyruğu saçınızın koparabilir de. Bu nedenle bundan sonra yolumuza gevşek at kuyruklarıyla devam ediyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI