Ana SayfaGüzellikSaçlarda Yeni Yıl Işıltısı İçin Toni&Guy Glamour Serisi

Saçlarda Yeni Yıl Işıltısı İçin Toni&Guy Glamour Serisi

Bu kış, geçmiş yılları referans alıp üzerine modern eğilimleri katan bir trend ile karşı karşıyayız. 60’ lı ve 70’ li yılların hacimli saçları ve kadınsı tavrı yükselişe geçiyor.  Sezonun glamour kadını, saçını yapmak için harcadığı her dakikanın buna değer olduğunu düşünüyor.  Hacimli, ışıldayan saçları gösterişli tarzı ile bütünleştiğinde, ortaya çıkan sonuç ise; sofistike, göz kamaştıran ve kendinden emin bir kadın.

TONI&GUY Glamour koleksiyonu şekillendirme ürünleri ile tamamladığın ışıltılı stilinle yılbaşı gecesi spotların üzerinde dolaşmasına hazır ol!

Spritz & Shine Liquid Mousse – Işıltı Verici Şekillendirici Köpük

Işığı, saçın dibinden ucuna kadar her noktasında yansıtarak,doğal parlaklıkta bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur. Havlu ile nemi alınmış saçınıza, diplerinden uçlarına doğru uygulayın. Isı veren bir şekillendirici yardımı ile dilediğiniz şekli verin.

Moisturising Shine Spray  – Nemlendirici ve Parlaklık Verici Sprey

Özel olarak geliştirilmiş formülü ile saçların ışıltılı, canlı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Kuru saçlarınıza püskürtün ve tüm saçınıza eşit bir şekilde uygulayın.

Serum Drops Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum

Saçlarınızda oluşan elektriklenme ve uçuşmayı engellemeye yardımcı olur. Tek bir dokunuşla, saçınızın daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Saçınızın uzunluğuna göre gerekli miktardaki serumu avuç içinizde yayarak, saç diplerinize gelmeyecek şekilde eşit bir biçimde uygulayın.

Firm Hold Hairspray – Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi

Saçınızın şeklini gün boyu koruyarak, yoğun sabitleyici bir tutuş sağlar. Elektriklenmeye ve nemli havaya karşı saçı korur. Kuru şekillendirilmiş saçınıza, kısa püskürtmeler halinde uygulayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI