Ana SayfaGüzellikSaçınızın Daha Kolay Uzaması İçin Muhteşem İkili

Saçınızın Daha Kolay Uzaması İçin Muhteşem İkili

Hint yağı 

İçerdiği E vitamini sayesinde hint yağı saçınızın uzamasına yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda saçı besler ve güçlendirir. Uyumadan önce saçlarınızın uçlarına haftada bir kez uygulayabilirsiniz. Sabahta saçlarınızı durlamayı unutmayın.

Hindistan Cevizi Sütü

İçeriğindeki protein ve minareller sayesinde saçın uzamasını sağlar. Saçı besler ve nemlendirir. Kuru saçtan yakınanlar hindistan cevizi sütü sizin için birebir. Peki nasıl uygulanmalı? Saçlarınızı bölümlere ayırın ve hindistan cevizi sütünü pamuğa döküp önce saç diplerinize daha sonra da saç uçlarınıza uygulayın. Ufak bir not: Etkisini daha çabuk göstermesini istiyorsanız sütün içinde %90 hindistan cevizi olmasına dikkat edin.Bu arada haftada iki ya da üç kez uygulamakta yarar var.

 

İçerdiği E vitamini sayesinde hint yağı saçınızın uzamasına yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda saçınızı besler ve güçlendirir. Uyumadan önce saçlarınızın uçlarına haftada bir kez uygulayabilirsiniz. Sabahta saçlarınızı durlamayı unutmayın.

İçeriğindeki protein ve minareller sayesinde saçın uzamasını sağlar. Saçı besler ve nemlendirir. Peki nasıl uygulanmalı? Saçlarınızı bölümlere ayırın ve hindistan cevizi sütünü pamuğa döküp önce saç diplerinize daha sonra da saç uçlarınıza uygulayın. Ufak bir not: Etkisini daha çabuk göstermesini istiyorsanız sütün içinde %90 hindistan cevizi olmasına dikkat edin.Bu arada haftada iki ya da üç kez uygulamakta yarar var.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI