Ana SayfaGüzellikSaçınızı Tamir Etmeniz Mümkün

Saçınızı Tamir Etmeniz Mümkün

Son birkaç yıldır ünlülerin favori kuaförü olan Ahmet Cobain olarak tanıdığımız yetenekli kuaför Ahmet Çoban'ın yarattığı marka Garage Organics organik içerikleri ve etkisiyle artık daha da iddialı.

Garage Hair Repair Studio bünyesinde ilk olarak kullanımına başlanan Garage Organics, saçı iyileştirme üzerine yoğunlaşan star ürünleriyle bugün salon sınırlarını aşarak Beymen Mağazaları ve www.garageorganics.com online alışveriş sitesi aracılığı ile tüm Türkiye’ye ve yurtdışına ulaşıyor. Ahmet Çoban samimi bir kuaför, size neyin yakışıp yakışmayacağını ya da saçınızın neyi kaldırıp kaldırmayacağını objektif bir şekilde söylüyor. Saçına boya uygulaması isteyen müşterilerinin saçına bakım yapmadan boyayı katiyen sürmüyor. Böylece saçlar tüm işlemlerden daha az zarar görüyor. İsminden de anlaşılacağı gibi bu ürün serisi Ahmet Çoban’ın saç tasarım vizyonuna uygun olarak saçınızı tamir ederek, doğal olarak en iyi versiyonuna sahip.

Bizim ürünler arasındaki favorilerimiz ise şunlar; Hair Serum içeriğinde bulunan yoğun hindistancevizi yağı ile saçı besliyor, gelişimini destekliyor ve kolay şekil almasını sağlarken kepeğe de engel oluyor. Hair Balm ise içeriğindeki yoğun Tiare bitkisi sayesinde saç tellerine tek tek ulaşıyor ve içten dışa doğru tamir ediyor. Organics Pure Aloe ise formülündeki %99 saf ve organik Aloe Vera özü ile bulabileceğiniz en zengin Aloe Vera kürlerinden biridir. Saç dökülmesi, egzama, yağlanma, kepeklenme ve sebore ile savaşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI