Ana SayfaGüzellikSaç Aksesuarlarına Yer Açın

Saç Aksesuarlarına Yer Açın

Saten, kadife, ekoseli, desenli… Kurdelelerin pek çok çeşidi var. Saçlarınızın gürlüğüne göre ince veya daha kalın kurdeleleri at kuyruğunuzu, örgülerinizi süslemek için kullanabilirsiniz. Kurdeleleri özellikle romantik saç modellerine çok yakıştırıyoruz.

2018 Film Eleştirmenleri ödül töreninde Margot Robbie salaş topuzunu kurdele ile süslemeyi tercih etmişti. Anlayacağınız Hollywood oyuncuları da kurdeleleri çok seviyor, özel davet ve gecelerde kullanıyorlar. 

Ünlü tasarımcı Ulyana Sergeenko gibi siz de bandanalara şans verebilirsiniz. Özellikle bahar ve yaz aylarına çok yakışan bu aksesuarlar saçınıza özenmeye üşendiğiniz günlerde kurtarıcınız olacaktır.

Bir "ev topuzu" nasıl sokak stiline dönüştürülebilir? Eva Mendes bunun cevabını veriyor. Dilerseniz bunun için dolabınızdaki fularları da kullanabilirsiniz. 

Mavi- kırmızılı saç bandı: Stradivarius 25,95 TL
Krem çiçekli saç bandı: Mango 35,99TL

Üstelik sadece topuzları değil, at kuyruğu modeli saçlarınızı da fularlarla süsleyebilirsiniz. At kuyruğunuza krepe tarağıyla biraz hacim vermeyi unutmayın.

Gossip Girl dizisinin ikonik karakterlerinden Blair Waldorf'un taçlarını hepimiz hayran hayran izlemedik mi? Blair, taçları stilimize adapte etmemizde ilham alınacak bir karakter.

Hem geceye hem gündüze renk katacak bu aksesuarları mağazaların aksesuar bölümünden ve hatta ufak bijuterilerden bile satın alabilmek mümkün. Taşlı olan modeller davet ve parti stilinizi hareketlendirecek.

Helenistik saç aksesuarlarıyla zarafeti garantilemek mümkün. Sadece gece aksesuarlarını değil tonsürton bir gündüz kombinini de bu aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Yapraklı saç aksuarı(sol): Gaios Design 395.00TL
Yaprak taç (sağ): Mango 69,99TL

Davetlerde Allison Williams gibi ince taşlı taçları, Katherine Langford ve Sophia Bush taşlı klipsli veya taraklı tokaları kullanabilirsiniz. Özellikle davetlerin vazgeçilmezi olan siyah midi boy elbiseleri hareketlendirmek için şahane bir seçenek olacaktır.

Çiçek detaylarından hoşlanıyorsanız onları bir de saçınızda kullanmayı deneyin. Sizce de Jennifer Lawrence saçındaki çiçek detayıyla kusursuz görünmüyor mu?

Çiçekli toka: Coquet 59,90 TL

Margot Robbie bir davette yandan ayırdığı saçlarını ufak bir tokayla tamamlamış. Risksiz ve günün her saatine, hemen her kombine uygulanabilecek bu tokalar muhakkak takı kutunuzda bulunmalı. 

3'lü Toka: Yargıcı 19,90 TL

Yarım topladığınız saçlarınız için bundan daha güzel bir aksesuar düşünemiyoruz.

Yeşil taşlı toka: Yargıcı 39,90 TL

Saçı kapatmayan klipsli tokaların farklı modellerini hemen her yerde görmek mümkün. Elsa Hosk'un uyguladığı gibi uygulamaksa çok havalı.

Bu tokalar hayat kurtarıyor. Özellikle ofis stilinize çok yakışacak bu modelleri edinmenizi öneririz.

Altın metal geçişli toka: İpekyol 59,00 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI