Ana SayfaGüzellikSabrina'nın Makyaj ve Güzellik Sırlarının Peşindeyiz!

Sabrina’nın Makyaj ve Güzellik Sırlarının Peşindeyiz!

Netflix’in Chilling Adventures of Sabrina dizisinde Kiernan Shipka’nın canlandırdığı Sabrina karakterinin çok konuşulan güzellik görünümünü dizisinin makyaj artisti Candice Stafford-Bridge anlattı.

Yeni sezonda platin rengi saçlarıyla gördüğümüz Sabrina'nın görünümlri hakkında dizinin makyaj artisti Stafford-Bridge; "o ölüleri diriltebilir ama günün sonunda 16 yaşında liseli bir kız bu yüzden çizgisinden saptırmamaya çalışıyorum." diyor. 

Stafford-Bridge, Instagram makyajı gibi dönemsel trendlerden uzak durduğunu açıklıyor. Mesela farkedilir bir kontür ya da aydınlatıcısı yok. Bunun yerine allık kullanıyor çünkü cadıların kendilerini canlı göstermeleri gerek! Makyaj artisti; Shipka'nın cildinde M.A.C. Powder Blush allığın Lavender tonunu kullanıyor. 

Önceki sezonda Sabrina'nın daha doğal görüntüsü olduğunu söyleyen Stafford-Bridge; ana karakterin artık tamamen bu dünyaya ait olmamasıyla daha dikkat çekici bir makyaj denemekten çekinmediğini belirtiyor. 

Sabrina'nın ruju özellikle merak edilenler arasında. Genelde bordo ya da mürdüm renkli rujlarla gördüğümüz Sabrina'nın vazgeçilmez ruju Christian Louboutin Velvet Matte Lip Colour ürününün Very Prive tonu. "Bu dünyanın en pahalı ruju" diyen Stafford-Bridge gülüyor ve ekliyor "Bu renk ona gerçekten çok yakışıyor."

İlk sezonun pilot prömiyerinde Dark Baptism sırasında koyu renkli bir ruj kullanan Sabrina'da bu rengin ne kadar güzel durduğunu farkeden Stafford-Bridge; bunu karakterin imzası haline getirmeye o zaman karar vermiş. Makyaj artisti aynı zamanda Bite Beauty ve Ilia markalarının doğal tonlardaki rujlarını da kullanıyor. Bu tonlar Sabrina'nın normal hayatını simgeliyor. 

Yeni sezonda göreceğimiz bölümlerden birinde Sabrina ve Weird Sisters'ın gece kulübünü ziyaret ettiği sahnelerde oyuncuların vücutları için M.A.C. Prep and Fix Shimmer Spray kullanan Stafford-Bridge; "ortam bir Britney Spears klibi gibiydi" diyor. 

90 dolarlık ruj seçimi ve dikkat çeken görünümleriyle Sabrina'nın kaderinde yalnızca Madam Satan olmak değil, güzellik editörlüğü de olabilir; ne dersiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI