Ana SayfaModaRihanna'nın Efsane Savage x Fenty Defilesi

Rihanna’nın Efsane Savage x Fenty Defilesi

Bir iç çamaşırı defilesi düşünün.. Sıfır beden mankenlerden, hamile modellere uzanan. Elini attığı her işin altından alnının akıyla kalkmayı başaran Rihanna, dün akşam New York Moda Haftası'ndan da gururlu ayrıldı. Çünkü Savage x Fenty defilesi bugüne kadar en çok model çeşitliliği barındıran defileydi.

Riri'nin müzikal başarısının yanı sıra moda piyasasına da olan ilgisini biliyoruz. İlgisi olduğu kadar yeteneği de var tabii. Makyaj markası Fenty Beauty, giyim koleksiyonu Fenty x Puma ve dün akşam defilesi gerçekleşen iç çamaşır markası Savage x Fenty.

Rihanna'nın Savage x Fenty defilesinde Gigi Hadid ve Bella Hadid gibi sıfır beden modellerin yanı sıra, hamile ve büyük beden modeller de vardı. Yani Rihanna hepimizi düşünmüş. Sonuçta bu seksi iç çamaşırlarını giymek için sürekli diyette olmak biraz sıkıcı olabilir. Ya da hamile kadınlar seksi iç çamaşırı giyemez diye bir kural yok!

Sosyal medyada yapılan yorumlar, “Victoria’s Secret yıllardır bize aynı şovu sunuyor. Rihanna çeşitlilik, koreografi, tüm vücut tiplerini sunmasıyla bu işi başardı. Ki bu onun ilk iç çamaşırı defilesiydi” şeklinde oldu.

Tebrikler RiRi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI