Ana SayfaModaRahat ve Şık Düz Ayakkabılarla Stilinizi Tamamlayın

Rahat ve Şık Düz Ayakkabılarla Stilinizi Tamamlayın

Alçak topuklu ayakkabı stillerini 2020 yılında çok fazla göreceğiz. Uzun pileli eteğinizin altına giyeceğiniz, sivri burun beyaz hafif topuklu ayakkabılarla şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Deri pantolon, deri ceket ve koyu tonlarda bir kazak tercih ederek, son dokunuşu sivri burun düz ayakkabılarla yapabilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de klasik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Yüksek tabanlı botların trendi hiç bitmeyecek gibi. Hem şık he de rahat bu ayakkabılar, sokak stilinizin en güzel parçası olabilir. Daha klasik bir görünüm elde etmek istiyorsanız minimal boylarda çanta tercihi yapabilirsiniz. 

Geçen sene sivri burun terlikler birçok kişinin tercihiydi. Kumaş pantolonunuzun altına giyeceğiniz bu motifli terliklerle şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Takım elbiselerinizi, klasik modeldeki bu tarz babetlerle tamamlayabilirsiniz. 

Minimal bir tarza sahipseniz bu düz, deri ayakkabıları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sadece jean ve düz bir üst seçerek şık görünebilirsiniz. Çanta tercihinizi yine minimal boylarda yapabilirsiniz.

Fotoğraf: @leiasfez

Jean ve rugan ayakkabıların muhteşem bir uyumu var. Tercihinizi canlı renklerden yana yapabilirsiniz.

Bu sezon sık sık gördüğümüz ve görmeye de devam edeceğimiz bol pantolonrınızı da düz klasik ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Üstüne tercih edeceğiniz bomber ceketler sayesinde rahat bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

Yüksek tabanlı botlarınızı jean'lerinizle kombinleyebilirsiniz. Hem sokak stilinizi yansıtacak hem de trend bir görünüm elde edeceksiniz.

Fotoğraf: @lucywilliams02

Kazak, jean ve terliklerden oluşan muhteşem bir görünüm. Rahatlık benim için her zaman ön planda diyorsanız bu kombini deneyebilirsiniz. 

Bu soğuk kış aylarında tercih edebileceğiniz muhteşem bir kombin önerisi: jean, yağmurluk botlar ve ceket. 

Fotoğraf: @shotfromthestreet

Spor ayakkabılarınızı etek ve blazer ceketlerinizle kombinleyebilirsiniz. 

Hafif topuklu, klasik görünümlü bu ayakkabılar şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. 

Vintage parçalardan hoşlanıyorsanız, ayakkabı tercihinizi bu ultra sivri burun babetlerden yana yapabilirsiniz. Jean ve sade düz bir kazakla muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Fotoğraf: @wethepeoplestyle

Balerin ayakkabılarını seviyorsanız, bu rahat düz babetleri tercih edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI