Ana SayfaGüzellikÖrgü İle Saç Dalgası Yapma Yöntemleri

Örgü İle Saç Dalgası Yapma Yöntemleri

Örgü ile saçlarınızda dalgalar yaratmanız mümkün. Saçlarınızı dalgalı hale getirmek için kullandığınız saç maşaları ısıl işlem oldukları için bir noktadan sonra saçlarınızı yıpratır. Nemi yok eder ve saçlarınızda kırıklara, hatta yanıklara yol açar. Eskilerin yöntemiyle bigudi gibi saç şekillendirme ürünlerini kullanmaksa abartılı Yeşilçam dalgaları yaratır. 

Fotoğraf: @kimkardashian

Doğal dalgalar için çözüm kesinlikle örgü! Saçlarınızı örüp açtığınızdaki halinin ne kadar mükemmel olduğunu fark ettiniz mi? Şimdi size saçlarınızı örgüyle dalgalandırmanın püf noktalarını açıklayacağız.

Fotoğraf: @iamkareno

Örgü saç modeli için saçlarınızın yeni yıkanmış ya da kirli sayılabilecek durumda olması hiç fark etmez. Örgü ile saç dalgaları için hazırlığımız geceden başlıyor.

Fotoğraf: @katiejanehughes

Öncelikle saçlarınızı karışmaması için özenle tarayın. Ardından ellerinize deniz tuzu spreyi sıkarak saçlarınızda gezdirin. Saçlarınızın yoğunluğuna uygun şekilde deniz tuzu spreyi uyguladıktan sonra saçlarınızı yine gürlüğüne göre birkaç parçaya ayırın.

Fotoğraf: @cwoodhair

Saçlarınızı önden ne tarafa ayırıyorsanız o şekilde parçalara ayırmaya özen gösterin. Ardından her bir parçayı örün. Dalgalarınızın yoğunluğunu nasıl istiyorsanız o şekilde daha sık ya da daha gevşek örebilirsiniz. Küçük lastik tokalarla örgünüzü kalıcı hale getirmeyi unutmayın.

Fotoğraf: @jessimechler

Saçlarınızı ördünüz. Artık uyku vakti! Gece biraz dağınık uyuyanlardansanız saçlarınızdaki örgülerinizin bozulmaması için uyku boneleri takabilirsiniz.

Fotoğraf: @iiroshnii

Sabah olduğuna göre artık dalgalarınızla tanışabilirsiniz. Saçlarınızdaki örgüleri özenle açın. Ardından bu dalgaları gün boyu kalıcı hale getirmek için köpük formlu saç şekillendirici ile saçlarınızı şekillendirin. Biraz daha kabarık bir görünüm istiyorsanız başınızı eğip saçlarınızın alt kısmından hacim vermeyi ihmal etmeyin.

Fotoğraf: @cwoodhair

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI