Ana SayfaGüzellikOcak 2020'nin Mutlaka Edinmeniz Gereken En Yeni Makyaj ve Cilt Bakım Ürünleri

Ocak 2020’nin Mutlaka Edinmeniz Gereken En Yeni Makyaj ve Cilt Bakım Ürünleri

Yeni bir yıl ve yeni bir siz! Bunu desteklemek için Ocak 2020’nin en yeni güzellik ürünlerine bakmaya ne dersiniz? İşte yılın ilk ayında size eşlik edebilecek; Ocak 2020’nin mutlaka edinmeniz gereken en yeni makyaj ve cilt bakım ürünleri…

IT Cosmetics Pillow Lips Collagen Infused Lipsticks

IT Cosmetics markası, ilk makyaj koleksiyonunu 14 farklı renkteki bu ruj serisi ile yapacak. Her bir renkten saten ve mat bitişte yer alan koleksiyon aslında 28 parçalık da olacak diyebiliriz. Bu kremsi rujlar dudağınızda hem kalıcılık hem de dolgun bir doku vaat ediyor. Tabii ki kurutmadan!

Laura Mercier Blurring Pure Canvas Primer

İyi bir primer cildinizi nemli tutup balansı sağlayacaktır. İşte Laura Mercier'in bu yeni primer'ı da tam olarak bunu vaat ediyor. Silikonsuz, su ve gliserin bazlı formülü ile hem cildi nemlendiriyor hem de SPF koruması sağlayarak yağlı ciltlerde blur etkisi yaratıyor. 

OLEHENRIKSEN Truth Juice Daily Cleanser

Bu meyveli yüz temizleyici; portakal suyu ve botanik özler içeren jel formülüyle yüzünüzü kir, makyaj ve yağdan arındıracak. 

Tarte Shape Tape Glow Wand

Concealerdan beklentilerimiz çok fazla. Koyu halkaları kapatsın, çizgileri minimuma indirsin ve hatta kırışıklıkları kapatsın gibi… Tarte'ın çok satan Shape Tape Concealer'ı bunu fazlasıyla karşılıyordu ancak bir de yeni versiyonunu denemelisiniz! The Glow Wand versiyonundaki botanik içerikler ve elmas tozu; istediğiniz aydınlığı sağlayacak. 

La Mer The Renewal Body Oil Balm

Markanın çok satan yüz yağı, şimdi vücut balmı formunda. Cildinizde harikalar yaratacak olan bu krem ile ipeksi hisse şimdiden hazır olun!

Dermalogica BioLumin C Eye Serum

Eğer kendinizi yeterince dinlenememiş hissediyorsanız; Dermalogica bu hissi en azından göz altlarınızdan silmeye hazır! C vitamini kompleksi içeren bu göz altı serumu; istediğiniz ışıltılı bakışları yaratacak. 

Too Faced Fruit Cocktail Blush Duo

Bu iki harika rengi karıştırabilir ya da tekli olarak kullanabilirsiniz. Üstelik sadece allık olarak değil far gibi de sürebilirsiniz: 

MAC Versicolour Varnish Cream Lip Stain

Dudaklarınızda hem gloss hisine hem de tam renk görünümüne hazır olun. Üstelik su gibi hafif yapısı ve uzun süre kalıcılığı ile uzun süredir aradığımız opak görünüm bu rujda gizli olabilir!

[Innisfree] Jeju Life Perfumed Hand Cream

Jeju adasından gelen kokularıyla el kremi işini kesinlikle bir adım daha ileriye taşıyorlar!

Chanel BAUME ESSENTIEL Multi-Use Glow Stick

Bu hem nemledirme hem de ışıltı katma etkisi olan balmı; yüzünüze, gözünüze ve dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Yani gerçekten kurtarıcı bir ürün!

Tatcha The Serum Stick: Treatment & Touch Up Balm

Tatcha sayesinde seyahat çantalarımızda artık gerçekten işe yarayan cilt bakım ürünleri yer alamabilecek. Skualen (Squalene), Japon limon balmı ve hyalüronik asit içeren formülü ile uzu uçuşlar sonrasında bile cildinizi derinlemesine nemlendirebileceksiniz. Kuru kış cildine elveda diyebilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI