Ana SayfaYaşamNetflix'in Kadın Kahramanları Gençliklerine Mektup Yazdı

Netflix’in Kadın Kahramanları Gençliklerine Mektup Yazdı

Günümüzde kadın olmak zor; modern kadının yaşadığı onlarca zorluk ve sıkıntıyı aşabilmesi için onlara ilham verecek hikayelerin daha fazla duyurulması büyük önem taşıyor. Üstelik bu hikayeleri sadece gerçek hayatta değil; sevdiğimiz filmlerde ve dizilerde de daha fazla duyabilmeli, görebilmeliyiz. 

Bu anlamda Netflix yapımlarındaki güçlü kadın kahraman hikayeleri, izleyiciye başka hiçbir yerde göremeyeceği bambaşka profiller sunuyor. Gerçek kadınların, günlük hayatta geri planda kalan başarı ve özelliklerini, yarattığı kurgu dünyasındaki sıradışı, güçlü, iddialı kadın karakterler üzerinden izleyiciye yeniden hatırlatıyor.   

Netflix kadınları şimdi de, tüm dünya kadınlarına ilham olmak için farklı bir yol deniyor: 

-The Crown dizisinde hayatı anlatılan Kraliçe Elizabeth,
-Orange Is The New Black dizisindeki trans kadın karakter Sophia Bursett,
-Kendi adını taşıyan dizide cinsel taciz gibi büyük bir travma yaşayan Jessica Jones,
-Farklı duruşu ve cesur espri anlayışıyla dikkat çeken ve gerçek kimliğiyle kadınlara örnek olan Chelsea Handler, gençliklerine nasihatler içeren birer mektup yazdı.

Bu mektuplar, tüm dünyadaki kadınları, kendilerini farklı kılan tüm yönlerini ve hatalarını kabullenmeye, içlerinden gelen güçle kendilerini geliştirmeye ve gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmaya teşvik ediyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI