Ana SayfaİlişkilerNasıl Yapılır?: Toksik Bir İlişkiyi Nasıl Bitirebilirsiniz?

Nasıl Yapılır?: Toksik Bir İlişkiyi Nasıl Bitirebilirsiniz?

Mutsuzsunuz, değer görmediğinizi düşünüyorsunuz ama yine de bu zehirli ilişkiye sıkışıp kaldınız. Bir yanınız ayrılmanız gerektiğini söylese de ayrılamıyorsunuz… Neyse ki toksik bir ilişkiden kurtulmanız için gerekli adımları sizin için yazdık!

“Serbest bırakmayı” öğrenin 

Marilyn Monre ne demiş? "Bazen iyi şeyler parçalanır, böylece daha iyi şeyler birlikte düşebilir." Yani şu anki ilişkinizin ne kadar iyi olduğunu düşünmenizin bir faydası yok.  

Belki de çok aşıksınız ama ilişkiniz zehirli bir hale geldi. Uykusuz bir geceden sonra, kafanızdaki kavgaları tekrar canlandırarak uyanık yatıyorsunuz. Partnerinizin neden değişmediğini veya nasıl hissettiğinizi nasıl görmezden gelebildiğini anlayamıyorsunuz. Sizi gerçekten sevip sevmediğini merak ediyorsunuz. Artık muhtemelen ilişkiniz acı verici hale geldi. Unutmayın ki eğer bir şeyleri bitirmezsiniz; kendinizi tamamen bitirebilirsiniz! 

Eğer toksik bir ilişkinin içinde sıkışıp kaldıysanız; kendinizi bundan kurtaracak gücü bulabilirsiniz, inanıyoruz! 

Daha iyisini hak ettiğinizi farkedin! 

Bazen, karşılığında aynı sevgiyi almıyorsanız birini sevmek yeterli değildir. Eski, parçalanmış bir arabayla yola devam etmeye çalışmak gibi… Ne kadar emek koyarsanız koyun, bir daha asla eskisi gibi olmayacak. 

Ayrıca yanlış kişiye harcadığınız zaman, doğru kişinin size gelmesini engeller. “O” yeri dolu tutarsanız, doğru kişiler nasıl hayatınıza girebilir ki? 

Orada, sizin için her zaman daha iyi bir seçenek var.

Partnerinizin değişmesini beklemekten vazgeçin 

Bu, bir insanın size kötü davranıldığı bir ilişkiye devam ederken yapabileceğiniz en büyük hatadır. 

Bu dünyada kontrol edebildiğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu kabul etmelisiniz. Diğer kişi hatalarını örtbas etmedikçe ve yardım alma arzusunu göstermediği sürece, muhtemelen değişmezler. İşleri daha iyiye çevireceklerine söz verebilirler. Ama büyük olasılıkla, her şey aynı kalacak, özellikle de geçmişte yerine getirmedikleri sözler verdilerse… 

Kendimize ne söylersek söyleyelim, bazı ilişkiler onarılamaz. Birisini değiştirmeye çalışmayın. Değiştirmeye çalışmak istemeyeceğiniz; sizi olduğu gibi kabul ettiği gibi sizin de onu kabul edeceğiniz o doğru kişi için toksik ilişkinize son verin.  

Bunun biraz kalp kırıcı olabilebileceğini şimdiden kabul edin 

Bunu aşmanın kolay bir yolu yok.Acıtacak. Ve çok acıtacak!  

Arzulanma ve istenme hissini, paylaştığınız samimi ve yakın anları kaçırmaktan endişe duyuyorsunuz. Hayatının sadece bir parçası olmak yerine, onlar sizin tüm hayatınız oldular. Kendiniz için nasıl yaşayacağınızı unuttunuz. 

Yalnız olmanın ilk rahatsızlığını aşmak en zor kısmıdır. Ama o aşamayı geçtikten sonra hayat çok daha kolay hale gelir. 

Yol boyunca öğrendiğiniz dersler büyümenizi ve daha iyi bir insan olmanızı sağlayacaktır. 

Acı sonsuza dek sürmeyecek. Zaman sizin en iyi arkadaşınızdır. 

Kendinize biraz mola verin 

Bu size dünyanın sonu gibi gelebilir ama inanın ki değil. Kalbinizi, aklınızı ve ruhunuzu dinlendirerek kendinize iyileşme şansı verin. Bu aynı zamanda kendinizi tanımak için en iyi zamandır. Sevdiğiniz ve uzun zamandır vakit ayıramadığınız hobilerinize zaman ayırın. Gerçekten zevk aldığınız bir şeyi yaparak yalnız kalın. 

Mutluluk sizin kontrolünüzde 

Mutluluğun kontrolü sizin elinizde. Ama kontrol sizde diye sevdiğiniz arkadaşlarınızdan bu dönemde destek olması için yardım istemekten çekinmeyin. Sonunda tekrar mutlu olduğunuzu ve eskiden sevdiğiniz şeylerin tadını çıkardığınızı hayal edin. Artık geleceğe dair "belki değişir" umutları yok; şimdiki zaman ile yetinebilirsiniz. 

Yukarıdaki maddelerde de bahsettiğimiz gibi herkes her şeyin en iyisine layıktır! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI