Ana SayfaSağlıkMutluluk 'IN' Mutsuzluk 'OUT'

Mutluluk ‘IN’ Mutsuzluk ‘OUT’

Kendinizi yorgun hissediyorsanız bitki çayları içmeyi tercih edebilirsiniz. Sonrasında ılık bir duş alıp günün yorgunluğunu atabilirsiniz. 

Öncellikle yalnızlığın kötü bir şey olmadığını hatırlatalım. Çoğumuz yalnız kalamıyoruz ve bu yüzden başkalarına bağlı değil bağımlı yaşıyoruz. Onlar hayatımızdan gittiğinde ya da bizden uzaklaştığında kendimizi okyanusta yönünü bulamayan kayıp balık Nemo gibi hissediyoruz. Öncellikle başkalarına bağımlı yaşamamayı öğrenmeliyiz. Kendimizle iyi anlaşmalı ve yalnızlıktan keyif almalıyız. Tabii ki de bize kendimizi iyi hissettiren birini arayıp onunla sohbet de etmeliyiz. Bunların yanı sıra, evcil hayvanınız varsa onunla vakit geçirebilirsiniz. Size en güzel anılarınızı hatırlatan fotoğraflara bakmanızı da tavsiye ederiz.

En sevdiğiniz şarkıyı açın dans edin ve yüksek sesle şarkı söyleyin. Ya da müzik eşliğinde tempolu yürüyüş yapabilirsiniz. Stres topları alıp  onları sıkabilirsiniz. Derin derin nefes alıp yavaş yavaş vermek de çok etkili bir yöntem. Bu arada kendinize pozitif telkinler verebilirsiniz. Üstesinden geleceğim, kontrol bende gibi kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Size iyi gelecek bir kitap okuyabilirsiniz. Komedi filmi izleyebilirsiniz ya da dışarı çıkıp temiz hava alabilirsiniz. Hoşlandığınız aktivitelere daha çok zaman ayırın ve yeni hobiler edinin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI