Ana SayfaMücevherMücevherlerinizi Organize Edin

Mücevherlerinizi Organize Edin

Çok fazla takı ve mücevheriniz olduğu zaman, bunları düzenlemek zor olabiliyor. Birbirine karışan zincirler, eşleri kaybolan küpeler oldukça can sıkıcı. Takılarınızı düzenlerken oldukça şık bir görünüm de elde etmek isterseniz; heykeller ve cansız mankenleri kullanabilirsiniz.

Yunan heykellerini andıran büstler tercih ederek inci ve altın renkli mücevherlerinizi sergileyebilirsiniz. Odanız yerine salona bile yerleştirebilirsiniz.

İğneli takılarınız için oldukça kullanışlı, cansız modelleri kullanabilirsiniz. Broş, küpe ve benzeri ürünlerin takılabileceği yumuşak yüzeyli bir ürün tercih etmeniz gerekiyor. O kadar güzel görünüyor ki üzerinden mücevherlerinizi çıkarmaya kıyamayacaksınız.

http://www.thesanart.com adresi üzerinden siz de büst ve heykel satın alabilirsiniz. 100 liradan başlayıp modele göre artan fiyatlarla ürünler mevcut.

Hasır modeldeki bu ürünleri de 80 liraya alabilirsiniz.

Satın almak için tıklayın.

Prova mankenlerini kullanarak da kolyelerinizi düzenleyebilir ve siyah rengi sayesinde renkli ve parlak ürünlerin daha çok dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. (135.90 TL)

Satın almak için tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI