Ana SayfaModaMenajerimi Ara Dizi Stili: Dicle Kıyafetleri ve Güzellik Görünümleri

Menajerimi Ara Dizi Stili: Dicle Kıyafetleri ve Güzellik Görünümleri

Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, eğlenceli konusu, başarılı oyuncu kadrosu ve her hafta ağırladığı ünlü konuk oyuncularıyla ekrandaki favori yapımlar arasında.
 

Ahsen Eroğlu'nun hayat verdiği Dicle karakteri ise dizinin başrolü. Menajer Feris'in asistanı olan Dicle'nin her geçen bölüm, kariyeriyle birlikte stili de yükselişe geçiyor. İşte Dicle'nin kıyafetleri, stil notları ve güzellik görünümleri!

Dicle'nin basic tişörtleri

Dicle özellikle dizinin başlarında daha yalın bir stile sahipti. Basic tişört, jean ve aksesuar olarak kemerden oluşan stili öne çıkıyordu.

Dicle'nin pastel yeşil çizgili tişörtü Stradivarius marka.

Diclenin kariyeri ilerledikçe stili de adeta evrim geçirdi diyebiliriz. Çok iddialı seçimler yapmasa da zaman zaman enerjik, yer yer romantik kombinlerle izliyoruz Dicle'yi.

Dicle'nin kolu yazı detaylı beyaz gömleği Twist markasına ait. Çizgi deseni desen Dicle'nin beyaz çizgili tişörtü ise Mango'dan.

Dicle'nin stilinde katmanl giyim öne çıkıyor. Tişört- ceket kombinleri yapmayı seven Dicle, yine çizgi desenden vazgeçemiyor. Blazer ceketleri şortlarla veya jean ile tamamlıyor.

Blazer ceketin içindeki lacivert çizgili tişörtü ise Mavi markasına ait.

Beyaz çizgili tişörtü ve bomber ceketi Mango'ya ait.

Hırka- gömlek ikilisi her kadının olduğu gibi Dicle'nin de kurtarıcısı! Genellikle beyaz ve siyah gömlekleri farklı hırkalarla tamamlıyor. 

Dicle'nin siyah çizgi detaylı hırkası Beymen'den. Gri kısa hırka ise H&M marka.

Katmanlı giyinmeyi seven Dicle, oversize desenli ve renkli kazakların içine de karakteristik yakalı gömlekler tercih ediyor.

Dicle'nin giydiği mavi desenli siyah kazak Beymen'den. Siyah üzerine renkli blok desenlerden oluşan kazak ise Twist markasına ait.

Dicle'nin gök mavisi boğazlı kazağı Mango'ya ait. Renkli kazağı Twist, kazağın içine giydiği çiçek desenli gömlek ise Benetton'dan.

Kıvırcık saçlarını genelde ortadan ayıran Dicle, daha özel zamanlar için saçını yandan ayırmayı seçiyor. Dicle'nin vazgeçilmez aksesuarına ise halka küpeler diyebiliriz!

Dicle'nin kahverengi oversize kabanının Mango olduğunu da belirtelim.

Güzellik görünümlerine baktığımızda,  Dicle bu konuda da değişim yaşıyor. İlk etapta daha belli belirsiz makyajlarla gördüğümüz Dicle, artık makyaja daha sıcak bakıyor.

Saçlarında topuz kullanmayı seviyor.

Dicle özel günlerde romantik ruhunu yansıtan renk seçeneklerine başvuruyor. Tıpkı bu lila elbise gibi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI