Ana SayfaMagazinMeghan Markle'dan Tavsiyler

Meghan Markle’dan Tavsiyler

” Biz gerçekten aşık ve mutlu iki kişiyiz. İlişkimiz basına sızmadan 6 ay önce Harry ile çıkmaya başlamıştık.Ve ben o zamanlar çalışıyordum. Değişen sadece insanların bana bakış açısı oldu. Ben değişmedim. Asla da kendimi ilişkimle tanımlamam.”

” Gerçek aşkı bulmak için kalbinizin sesini dinlemeniz gerekir. Geçmişe dönüp baktığımda lisedeyken ve üniversitedeyken The Rules(Kurallar) diye bir kitap vardı onu okuyorduk. Bu tarz kitaplar aşk hakkındaki taktiklerden bahsederdi. Ama bir gün geliyor ve siz doğru insanı buluyorsunuz. O doğru insan sizin taktik yapacağınız kişi olmuyor zaten.”

” Kendimize daha kibar davranmalıyız. Eğer kendimize en yakın arkadaşımıza davrandığımız gibi davranırsak, kendimizi daha iyi hissederiz. Sorularınız olabilir, kendinizden şüphe edebilirsiniz ama günün sonunda siz olduğunuz kadar yeterlisiniz.”

Meghan’a kesinlikle katılıyoruz. Kimse için değişmemeliyiz ve ilişkilerde olmadığımız biri gibi davranmamalıyız. Bizi biz olduğumuz için seven insanları hayatımıza almalıyız. Özetle, taktikleri ve oyunları rafa kaldırıp gerçek benliğimizi ortaya koymalıyız. Kendimize karşı da kibar ve anlayışlı olmalıyız ki başkalarına da olabilelim.

" Biz gerçekten aşık ve mutlu iki insanız. İlişkimiz basına sızmadan 6 ay önce Harry ile çıkmaya başlamıştık.Ve ben o zamanlar çalışıyordum. Değişen sadece insanların bana bakış açısı oldu. Ben değişmedim. Asla da kendimi ilişkimle tanımlamam."

" Gerçek aşkı bulmak için kalbinizin sesini dinlemeniz gerekir. Geçmişe dönüp baktığımda hatırladığım bir şey var o da lisedeyken ve üniversitedeyken The Rules(Kurallar) diye bir kitap vardı onu okuyorduk. Bu tarz kitaplar aşkla ilgili taktiklerden bahsederdi. Ama bir gün geliyor ve siz doğru insanı buluyorsunuz. O doğru insan sizin taktik yapacağınız kişi olmuyor zaten."

" Kendimize daha kibar davranmalıyız. Eğer kendimize en yakın arkadaşımıza davrandığımız gibi kibar davranırsak, kendimizi daha iyi hissederiz. Sorularınız olabilir, kendinizden şüphe edebilirsiniz ama günün sonunda siz, siz olduğunuz için yeterlisiniz."

Meghan'a kesinlikle katılıyoruz. Kimse için değişmemeliyiz ve ilişkilerde olmadığımız biri gibi davranmamalıyız. Bizi biz olduğumuz için seven insanları hayatımıza almalıyız. Özetle, taktikleri ve oyunları rafa kaldırıp gerçek benliğimizi ortaya koymalıyız. Kendimize karşı da kibar ve anlayışlı olmalıyız ki başkalarına da olabilelim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI