Ana SayfaGüzellikMart Ayının En Yeni Kozmetik ve Cilt Bakım Ürünleri

Mart Ayının En Yeni Kozmetik ve Cilt Bakım Ürünleri

Bahara merhaba dediğimiz Mart ayı; yepyeni güzellik ve makyaj rutinlerinin de habercisi oluyor. İşte bu ay mutlaka alışveriş listenize katmanız gerektiğini düşündüğümüz en yeni kozmetik ve cilt bakım ürünleri…

Louis Vuitton Heures d’Absence

Louis Vuitton'u 20'li yıllarda piyasaya sürülen parfümü; yeniden karşımızda. 100 yıllık bu koku orijinal yapısını korusa da yeni versiyonunda yasemin ve vanilya gibi modern dokunuşlara sahip. 

Urban Decay Limited Edition Wired Makeup Collection

Urban Decay, bahar ayları için rotasını elektrik ve florasan tonlarına çebiriyor. Bu rengarenk seri 10 renklik bir far paleti, eyeliner, dudak tinti ve göz kaleminden oluşuyor. 

Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Cushion SPF50 UVA/UVB PA+++

12 saat boy7unca kalıcı olan bu fondöten; az uygulamada bile muazzam sonuçlar veriyor. Üstelik UV koruması ve cildi aydınlatmasıyla da şimdiden favorimiz. 

Armani/Privé Les Eaux

5 parfümlük olan bu seride; Thé Yulong (siyah ve yeşil çayın; mandalina ve lime limonu ile birleşimi), Rose Milano (zamansız gülün paçuli ile birleşimi) , Gardénia Antigua (mandalina, neroli, amber ve beyaz misk), Orangerie Venise (bucu, bergamot ve sedir ağacı) kokuları yer alıyor. Parfümerin hepsi markanın ikonik şişesinde sunuluyor. 

Laura Mercier Limited-Edition Caviar Stick

Çıktığından bu yana oldukça popüler olan Laura Mercier'in Caviar Stick farları; bu ay sınırlı sayıda üretilen renkleriyle raflarda olacak. 

Hourglass Vanish Airbrush Concealer

Tam kapatıcı. Hafif. Waterproof. Bir kapatıcıdan daha fazla ne isteyebiliriz ki? Muhteşem kapatıcılığının etkisi ise 16 saat sürüyor. 

Charlotte Tilbury Luxury Palette 

Boyutu küçük olabilir ancak bu palet hayatınızı kurtaracak. Kadife yumuşaklığında; birbiri ile karıştırılabilir ve yüksek pigmentli bu farlar tüm göz renkleriyle de uyumlu. Üstelik hem gündüz hem gece makyajı yaratabilirsiniz. 

Tatcha The Kissu Lip Mask 

The Water Cream kremi kült nemlendiriciler arasında olan Tatcha, bu yeni ürünüyle de listeleri zorlamaya hazır. Japon şeftali ekstresi, kamelya yağı ve Skualen ile dudaklarınızı nemlendirip yenileyecek bu dudak maskesi; kırışıklıklar için de bir çare niteliğinde. 

Decorté Whitelogist Brightening Correcting Serum

Markanın ikonikleşen Whitelogist serumu, yeni formülüyle yeniden raflarda. Güneş lekesi, kızarıklık, renk eşitsizliği ve sivilce lekelerini geçiren bu ürün; gelecekteki zararları da önlüyor. 

L’Occitane Immortelle & Reine Blanche Sheet Mask

Immortelle Hydration & Glow Mask ve Reine Blanche Instant Illuminating Mask olmak üzere iki yeni maske ile gelen L’Occitane; 10 dakikada beyazlatma ve ışıltı sunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI