Ana SayfaModaMango New Roles New Essentials

Mango New Roles New Essentials

SAFE PLACE’NİN KURUCU ORTAĞI

Havalı, salaş ve vintage kıyafetleriyle Instagram’da tanınan LGG’nin genç ve enerjik Parisli üyesi, 3 arkadaşı ile birlikte Safe Place’yi kurdu: Burası, kadınlar ve gençler için kendi seslerini duyurabilecekleri yeni bir alan.

MAISON BALZAC’IN KURUCUSU

Zahmetsiz bir stile sahip, tutkulu ve çekici Elise Pioch, moda sektöründe çalışmasının ardından kendini yeniden keşfetti. Güney Fransa’da geçen çocukluk anılarına bir övgü olarak olarak, 2012 yılında Sidney’de, kendisine ait uluslararası lüks mum işi yaptığı Maison Balzac’ı kurdu.

SCROLLING AFTER SEX’İN YAZARI

Kelimelerin gücü ile profesyonel yönünü değiştirip, duygu ve düşüncelerini tüm dünya ile paylaşıyor.

SANATÇI & WIDE RAINBOW DİREKTÖRÜ

Nepal’de doğup, New York’ta büyüyen Maia Ruth Lee, kar amacı gütmeyen okul sonrası bir sanat programı olan Wide Rainbow’un direktörü. Bu multidisipliner sanatçı, resim, heykel, takı tasarımı gibi bir çok alanda sanatını icra ediyor.

META FLORA’NIN KURUCUSU

Marisa Competello, moda dünyasının ona göre olmadığına karar verdi ve hayatının kontrolünü ele geçirerek, büyülü bir ortama ve minimalist bir yaklaşıma sahip olan ve New York’ta faaliyet gösteren çiçek tasarım stüdyosu Meta Flora’yı yarattı

MULTIDISIPLINER TASARIMCI, FOTOĞRAFÇI VE İÇ  MİMAR

Stocklohmlu Tekla Severin, iç mimar olarak kariyerini değiştirdiğinden beri, kendisini multidisipliner bir tasarımcı ve fotoğrafçı olarak tanımlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI