Ana SayfaModaMango Committed Koleksiyonu

Mango Committed Koleksiyonu

MANGO sürdürülebilirlik projesine devam ediyor ve sürdürülebilir kriterler ve çevreye en az derecede zarar veren işlemlerle uygulamalı bir iş modeli oluşturmaya odaklanan tüm faaliyetleri içeren bir proje olan Take Action programını güçlendiriyor. 

MANGO'nun Başkan Vekili Daniel López şöyle belirtiyor: ''Modanın geleceği burada başlıyor. Tüketicilerin kriteri ve sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığı son yıllarda katlanarak artmıştır ve aynı durum moda da gerçekleşmiştir. MANGO iş modelini daha sürdürülebilir bir hale getirme vaadi taşımaktadır.

Geçtiğimiz sezon sunulan ilk koleksiyonun elde ettiği başarının ardından firma MANGO Committed sürdürülebilir modanın ikinci koleksiyonunu piyasaya sürmüştür. Sürdürülebilir malzemelerden hazırlanan, bayan ve erkekler için tasarlanmış ekolojik bir koleksiyon. Bu son koleksiyonda, organik ve geri dönüşümlü pamuğun yanında geri dönüşümlü yün, modal ve liyosel dahil sürdürülebilir lif yelpazesi genişletilmiştir.

Erkek giyim koleksiyonu için hazırlanan tasarımlarda, kullanışlı detayların yanında kiremit rengi dokunuşları ile deniz mavisi, asker yeşili, ekrü ve tütün gibi nötr renkler tercih edilmiştir. Bu koleksiyonun başrolünde fittilli kadife takım elbiseler, workwear stili tulum ve tütün rengi over palto yer almaktadır.

Josh Olins Ekim ayı fotoğraflarını, Haukadalur Vadisi büyük gayzeri ve doğanın saf bir halde görüldüğü Gullfoss şelalesi gibi büyüleyici manzaralar ile İzlanda'da çekmiştir. Bu kampanyada mankenler Liya Kebede ve Clement Chabernaud başrolü üstlenmiş ve stil çalışmaları Aleksandra Woroniecka tarafından gerçekleştirilmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI