Ana SayfaMagazinMaid Dizisinin Yıldızı Margaret Qualley Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Maid Dizisinin Yıldızı Margaret Qualley Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Onlar gerçekte de anne-kız! 

Dizide Alex'in bipolar annesine hayat veren Andie MacDowell'ın gerçekten de Margaret Qualley'nin annesi olduğunu biliyor muydunuz? 27 yaşındaki yetenekli oyuncu, eski model Paul Qualley ve başarılı aktris Andie McDowell'ın kızı. İkisi de ne kadar profesyonel oyuncular olduklarını bu yapımla adeta ortaya koyuyor!

Chanel marka elçisi!

Kısa bir süre modellik yapan Margaret Qualley, yine de markalara ilham vermekten geri kalmıyor. Öyle ki Chanel onu global marka elçileri arasına aldı bile! 2021 Met Gala'da giydiği boncuk ve kristal işlemeli tül vintage etkili Chanel elbisenin yaratımı ise 1300 saatten fazla sürdü!

Çok yönlü bir yetenek

16 yaşındayken New York'ta bale eğitim almak için evden ayrılan Margaret Qualley, dansa olan aşkına rağmen sektörün fiziksel standartları koruma baskısının kendisine göre olmadığına karar vererek birkaç ay içinde okuldan ayrıldı. Ardından tesadüfen girdiği bir doğaçlama kursu, oyunculuğa olan merakını cezbetti ve  Londra'daki Kraliyet Dramatik Sanat Akademisi'ne kaydoldu.

Yine de dansa olan ilgisi, gelecekte onu farklı hangi yeteneklerini ve ilgi alanlarını gösterebileceği rollerde izleyebileceğimiz ihtimaline olan iştahımızı artırıyor!

Ünlü dostlar!

"Ünlü bir anne, marka elçilikleri, oyunculuk kariyeri. Peki bu kızı daha önce hiç görmedik mi" diye soruyorsanız haklısınız! Onu daha önce yakın dostları Cara Delevingne, Lily-Rose Depp ve Kaia Gerber ile bir defilede ya da Instagram karesinde görmüş olmanız kuvvetle muhtemel!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI