Ana SayfaYemekKusursuz Bir Yaz Sofrası İçin 5 Öneri

Kusursuz Bir Yaz Sofrası İçin 5 Öneri

Hemen hemen her şey gibi, yaz aylarında da sofraların daha keyifli olduğu bir gerçek. Peki bu yaz keyfini daha leziz ve kusursuz hale getirmeye ne dersiniz? Instagram’da hayranlıkla izlediğimiz sofra kareleri, vereceğimiz 5 kusursuz sofra önerisiyle hiç de uzak değil! 

Kendi yorumunuzu katın! 

Hem yemesi oldukça kolay hem de sofrada güzel duran hamur işlerine kendi yorumlarınızı katın. Mesela kruvasanlara domates ve fesleğen gibi eklemelerle leziz atıştırmalıklara dönüştürebilir ya da kremşanti ve meyve takviyesi yaparak onları akşam üstü için hafif tatlılara çevirebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanın! 

Deniz ürünleri kullanın 

Her mevsimin favorisi spaghettiyi, yaz aylarında deniz ürünleri eklemesiyle servis edin. Midye, karides, yengeç ve hatta pratik bir tercih olarak ton balığı kullanmak; hem sağlıklı, hem hafif hem de yazı hissettirecek bir sofra lezzeti olacak! 

Soğutucu şart! 

Kim sıcak bir yaz gününde şarabını sıcak içmek ister ki? Ya da soğuması için içine buz koymak? 

Teknede, bahçede, piknikte, yazlıkta, evinizin balkonunda sıcak kalmasından hoşlanmayacağınız her içecek için önerimiz ise  CoolVino. 

CoolVino’yu iç haznesine su koyup buzdolabında bekletildikten sonra kullanabilirsiniz. İçerisinde yer alan mavi tabletle ise CoolVino keyfinizin süresini uzatabilirsiniz. CoolVino’ya eşlik eden çok şık cam bir bardak da kutusunda yer alıyor. CoolVino uzun sure içeceğinizi soğuk tutacak ve herhangi bir terleme yapmayacağı için de masaya ya da elinize ıslaklık vermeyecek. 

Tasarım olarak kullanımı kolay ve görüntüsüyle trend yaratacak CoolVino’yu seçkin satış noktalarından ve coolvino.co sitesinden temin edebilirsiniz. 

Kullandığınız tabak ve bardaklar önemli 

Eğer o kusursuz Instagram sofra karesinin peşindeyseniz; kullandığınız tabak ve bardaklar oldukça önemli! Tabi ki iyi bir karenin yanında; kullandığınız ürünlerin sofra zevkinize de katkı yapması gerekiyor. Kullanışlı tabakların yanında; içeceğinizi soğuk tutacak bardaklar da oldukça önemli. Bu noktada önerimiz ise Paşabahçe’nin Nude tasarımı bardakları olacak! 

Üstelik camın en yalın halini yansıtan Paşabahçe’nin Nude tasarımı bardakları; içeceğinizi soğuk tutacak CoolVino ile de kullanılıyor.  

Kokteyl takviyesi 

Yaza özel meyve bazlı kokteyller, yaz sofralarınıza hem renk hem de lezzet katacaktır. Bunun yanında farklı içki seçeneklerini de sofrada bulundurmak hem zengin hem de daha sıcak bir sofra görüntüsü yaratacaktır. Bu noktada ise çok yakında rakı soğutucu ve buz kovası da eklenecek olan CoolVino ailesini takipte kalın! 

Tasarım ve işlevselliği nedeniyle mekanlarında tercihi olan CoolVino’yu yakın zamanda pek çok ünlü mekanda içeceklerimizi soğutmak için kullanacağız gibi görünüyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI