Ana SayfaGüzellikKıvırcık Saçlarınızı Canlandıracak 5 Doğal Yağ Önerisi

Kıvırcık Saçlarınızı Canlandıracak 5 Doğal Yağ Önerisi

Zeytinyağı

Zeytinyağı her derde deva. Besin olarak kullanmanın yanı sıra cilde de uygulanan zeytinyağı saç için gerçek bir nem bombası. Hemen her evde bulunan zeytinyağını kıvırcık saçlarınıza yedirerek saç diplerinize masaj yapın. Sonrasında başınıza bir duş bonesi geçirin ve birkaç saat bekletin. Beklettikten sonra duşta ilk etapta şampuan uygulamadan ılık suyla saçınızı zeytinyağından arındırın.

Jojoba Yağı

Saçlarınız ince telliyse zeytinyağı, Hindistan cevizi gibi yağlar saçınızı ağırlaştıracaktır. Bu etapta devreye jojoba yağı giriyor. Jojoba yağını bakım ürünlerinize katarak saç kırılmalarınızı önleyebilir ve mat görünümden kurtulabilirsiniz.

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi son birkaç yılın parlayan yıldızı! Hala bakım rutininize eklemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. Yağ yakıcı olarak besinlere eklenmesinin, makyaj temizleyici olarak kullanılmasının yanı sıra cildi nemlendirdiği gibi saça da nem depolamaya yardımcı oluyor. Kepek problemi yaşıyorsanız da Hindistan cevizi yağını mutlaka denemelisiniz. Bu yağ ile ilgili tek dikkat etmeniz gereken nokta soğuk mevsimlerde katılaşacağı için kullanımı zor olabilir. Az miktarda uygularsanız saçınızda tabaka halinde kalmasını önleyebilirsiniz.

Argan Yağı

Argan yağı mucizesini muhakkak duymuşsunuzdur. Özellikle saç uzatmak için sık sık başvurulan argan yağını avucunuza biraz alıp saçlarınıza dağıtırsanız buklelerinizin parladığını ve daha çabuk şekil aldığını göreceksiniz.

Hint Yağı

Saçı uzatmaya yardımcı bir diğer yağ ise Hint yağı. Özellikle kuru saç derisine çok iyi gelen bu yağ saçlarınızı canlandıracak ve nefes kesen  bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI