Ana SayfaYaşamKış Turizmi'nin Yeni Gözdesi Radisson Blu Kayseri

Kış Turizmi’nin Yeni Gözdesi Radisson Blu Kayseri

Aynı şehirde hem kayak yapmak, hem lezzetli yemekler yemek, hem kültürel gezilere katılmak ve bunları yaparken de şehir merkezinde harika bir otelde konaklamanız Kayseri’de mümkün!

Tabii otele girdikten sonra bu yukarıda saydığım aktiviteleri yapmak için, dışarı çıkmaya fırsatınız olursa. Zira otelde yapılacak o kadar çok şey var ki.. Sakin bir eğlence için kapalı havuzda serinleme olanağı sunan Radisson Blu Kayseri’de Spa Merkezinde muhteşem bir masaj ardından, canlandırıcı sauna ve hamamıyla misafirlerin en çok tercih ettikleri hizmet niteliğinde.

Özellikle kış aylarında kayak severlerin yeni gözdesi olan Kayseri’yi, kültürel açıdan da görmenizi öneririz. Talas’taki Osmanlı Sokağı, Yaman Dede Camii ( eski adıyla Panaya Kilisesi), Tablakaya’daki Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi, Gevher Nesibe Şifahanesi gezip görebileceğiniz yapılar arasında!

Trendus olarak geçtiğimiz hafta sonu, Kayseri Radisson Blu Hotel’e davetliydik. Şehrin merkezinde, havalimanına 5 dakika, Erciyes kayak merkezine 20 dakika, ve şehirdeki en iyi hastaneye 3 dakika uzaklıktaki Radisson Blu Hotel’in samimi, misafirperver ve güler yüzlü personeli  Kayseri’ye gidildiğinde başka bir otelde kalınmayacağına bizi ikna etti.

Aynı zamanda hotelin roof’undaki eşsiz Erciyes Dağı ve şehir manzarasının, saatlerce keyfini çıkaracağınız garantisini de verebiliriz. Zengin açık büfe kahvaltısından, Kayseri’nin eşsiz mutfağının lezzetleri; kağıt pastırma, yağlama, sucuk ekmek, içli köfte ve daha fazlası..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI