Ana SayfaYaşamKış Aylarında Tercih Edebileceğiniz Balayı Rotaları

Kış Aylarında Tercih Edebileceğiniz Balayı Rotaları

Hint Okyanusu’nun masmavi sularında konumlanan Zanzibar kış aylarında hayallerinizi süsleyecek olan balayı rotalarının başında geliyor. Doğası ve yaydığı huzur,yumuşacık kumlarla kaplı uzun plajları, yemyeşil atmosferi ve tarihi değeriyle dikkatleri üzerine çeken bu muhteşem ada sizi büyüleyecek.

Kıştan kaçmak yerine, kışı tüm güzellikleri ile yaşamaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise uzun süre etkisinden çıkamayacağınız, soğuk havasına rağmen, sıcacık battaniyenin altına girerek, kuzey ışıklarını izleyebileceğiniz romantik bir Lapland tatili size iyi gelecektir.

Tarihi birikimini, doğasının muhteşem güzelliği ile harmanlayan Cenova, balayında bile sanattan vazgeçmek istemeyen çiftler için en doğru tercih olabilir. Gelişmiş sanatı, gastronomisi, müzik ve mimarisi ile öne çıkan bu zengin şehrin eşsiz sokaklarında keşfe çıkarken, Avrupa’nın en büyük akvaryumu olan Acquario’yu ve ünlü kâşif Kristof Kolomb’un evini gezmeyi ihmal etmeyin.

Paris, sanatın, modanın ve mimarinin başkenti olarak bilinmesine rağmen aslında en çok dünyanın en romantik şehirlerinden biri olması ile dikkatleri üzerine çeker. Klasik tattan vazgeçmek istemeyen ve mükemmel deneyimler yaşamak isteyen birçok çiftin tercih ettiği bu büyülü şehirde ,Moulin Rouge’a giderek kabare danslarıyla eğlenebilir, Aşıklar Köprüsü’nde aşk tazeleyebilirsiniz.

Teknolojik olanaklarının yanı sıra ve kış mevsiminde bile sıcacık denizi ile rahatlıkla tatil yapabileceğiniz Dubai için yeni deneyimlerin merkezi dememiz yanlış olmaz. Gösterişli gökdelenleri, ışıltılı şehir hayatı ve lezzetli mutfağı ile dikkat çeken, Arap kültürünün bu en zengin şehrinde, kışın balayı yapmayı düşünüyorsanız, konuklarına balayı deneyimini eşsiz ve lüks bir şekilde yaşatacak olan Burj el-Arab’da konaklayabilir, Burj Khalifa’ya çıkıp şehrin tamamını seyredebilirsiniz.

Balayınız içerisinde egzotik atmosfer, hareketli gece hayatı, tropikal iklim, turkuaz bir deniz, göz kamaştırıcı kumsallar, enfes taze deniz ürünleri, lezzetli tropik meyveler olsun istiyorsanız sizin için en doğru adres Tayland’ın en eski şehri Phuket olacaktır. Butik otel ve bungalov seçenekleri sunan Phuket’de ayak masajı yaptırabilir, masmavi denizin, tekne turlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Kimileri için balayı, parlak, yakıcı bir güneş, yanık ten, ince beyaz kumdan sahiller anlamına gelse de, İsviçre’nin uğultulu tepelerinde romantik bir balayı geçirmek sizlere farklı bir bakış açısı kazandıracak. Dünyanın en ünlü pistlerine ev sahipliği yapan bölgede, hem otellerin konuklarına sunduğu kayak programlarını içeren özel hizmetlerden yararlanabilir, hem aradığınız sıcak şarap ve şömine atmosferini bulabilirsiniz. Peri masalların anımsatan bir balayı tecrübesi yaşamaya ne dersiniz?

Türkiye içerisinde tercih edilebilecek en romantik lokasyonlardan biri olan Kapadokya  “deniz & kum & güneş ” üçlemesinden bağımsız bir balayı deneyimi yaşamak isteyenler için en uygun seçim. Güneş bu büyülü şehri kırmızıya boyarken, şarap eşliğinle onu doyasıya izlemek için Kızıl Vadi’nin yolunu tutabilir, tüm gün yürüyüş yaparak, baş başa kalabileceğiniz bir kaya seçip, güneşin batışını seyredebilirsiniz.

Tatilde bile etrafınızda hep kültür hep sanat olsun istiyorsanız, hızlı, akıcı, keyifli, modern ve şehirli bir Londra turu sizi bekliyor demektir. Müzikaller ile başlayacak olan bu özel tatil, Buckingham Sarayı’na yapılacak ziyaretlerle devam edebilir. London Eye’da özel bir bölme kiralayarak, baş başa manzaranın keyfini çıkarırken, tatilinize romantizm katabilirsiniz.

Yazın bunaltıcı sıcaklıklarınja rağmen kışın da bir o kadar serin olan Avustralya’yı, kış aylarında balayınız için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sidney, Melbourne gibi metropolleri gezebilir, eğer hareket ve keşif de olsun diyorsanız da, dalga sörfünün merkezi olan Doğu kıyılarını, yağmur ormanlarını, dünya mirası tropikal alanlarını, ulusal parkları, çölün ortasında tek başına bekleyen kumtaşı bir kaya olan meşhur Uluru Kayası‘nı görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI