Ana SayfaModaKendall ve Kylie Jenner'ın Bahamalar Tatili Kombinleriyle Yaza Hazırlanın

Kendall ve Kylie Jenner’ın Bahamalar Tatili Kombinleriyle Yaza Hazırlanın

Kylie ve Kendall'ı Bahama sahillerinde görüyoruz. Kendall yeşil bikinisiyle oldukça havalı görünüyor. Bu yaz belki de yeşil bir bikini eklersiniz dolabınıza, ne dersiniz?

Jenner kardeşler uyumlu kombinlerle kameralara poz vermeyi ihmal etmiyor.

Kendall'ın şezlongta meyve yerken çekildiği bu kareye ve bikinilerine bayıldık! Özellikle şapkasının formu da sahilde kendinizi insanlardan izole edip rahatlıkla kitap okuyacağınız cinsten 🙂

Kylie'nin kusursuz ten rengine en uygun bikini rengi kesinlikle kahverengi. Altın zincir detayları bulunan bikini ile Kylie oldukça hoş görünüyor. En sevdiğimiz detay ise güzellik görünümü oluyor. Saçlarının ön kısmındaki ince örgüleri bu yaz uygulamamanız için hiçbir neden yok!

Chanel'in logo etkisine hoşgeldiniz. Pembe elbise ve fıstık yeşili çanta muhteşem bir renk uyumu doğurmuş.

Kylie Jenner'ın bir örnek giyinme takıntısını daha önce yazmıştık! Bu görünümlere bir yenisi ekleniyor. Kızı Stormi ile aynı desende kombinleriyle oldukça sevimli görünüyorlar.

Kendall'ın yeşil bikinilerine bir de bu açıdan  bakın! Fularları ise saçlarınızda kullanmak için şimdiden hazırlayın.

Kylie'nin en yakın arkadaşı Anastasia Karanikolaou ile bu karesi oldukça konuşuldu. İkilinin transparan pembe ve turuncu Jacquemus tasarımı elbiseleri pek çok kişi tarafından alışveriş sepetine eklendi bile!

Anastasia Karanikolaou ile uyumlu bir anları daha! Büyük pareolar gördüğümüz gibi bu yaz geri dönecek! Kimonolara kısa bir ara.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI