Ana SayfaMagazinKendall Jenner'ın Annesine Benzerliği Şaşırtıyor

Kendall Jenner’ın Annesine Benzerliği Şaşırtıyor

Eserleri, New York Times’ın en çok satanları listesinde yer alan Jerry Oppenheimer’ın Kardashian ailesi hakkında kaleme aldığı kitap ABD’deki raflarda yerini aldı.

“The Kardashians: An American Drama (Kardashianlar: Bir Amerikan Draması)” isimli kitap kısa sürede büyük ilgi görürken Oppenheimer tarafından, Kris Jenner’ın ismi daha önce duyulmayan fotoğrafçı eski erkek arkadaşı Alfred Garcia’ya yer verdiği bölümler çok konuşuldu.

22 yaşındaki süper model Kendall Jenner’ın, Garcia’nın 1977 yılında annesi Kris Jenner’ı onunla aynı yaştayken çektiği karelerdeki benzerliği ise ünlü ailenin hayranları arasında şaşkınlık yarattı. Konuyla ilgili bazı internet kullanıcıları, "Annesinin kopyası", "Kendall güzelliğini annesinden almış" gibi yorumlarda bulundu. 

Diğer taraftan Garcia, Kris Jenner ile 1974-1977 yılları arasında flört ettiğini söylerek, o zamanlar American Airlines’ta kabin memurluğu yapan popüler kültür ikonun model olmak istediği için kendisine bu pozları verdiğini ifade etti.

“O her zaman altın arıyordu” diyen Garcia, fotoğraflarının 62 yaşındaki televizyon kişiliğinin Hollywood’daki lüks yaşamından önceki hayatını gösteren son kareler olduğunu da sözlerine ekledi.

Kris Jenner, 1978 yılında Hollywood ünlülerin avukatlığını yapan Robert Kardashian ile evlenerek, Beverly Hills’deki yüksek sosyetenin kapılarını araladı.

Şu an birlikte program yaptığı Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian ve Rob Kardashian bu evlilikten dünyaya geldi.

1990 yılında Robert Kardashian’dan ayrılan Jenner, olimpiyat şampiyonu Caitlyn( Bruce) Jenner ile 1991 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten de model Kendall Jenner ve şu anda hamileliği ile gündemde olan Kylie Jenner doğdu. Kris Jenner ile Caitlyn Jenner 2015 yılında boşandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI