Ana SayfaSağlıkKavga Sonrası Sevişmek Neden Bu Kadar Ateşli?

Kavga Sonrası Sevişmek Neden Bu Kadar Ateşli?

Seks sevdiğiniz kişiyle tensel bağ kurmanın muhteşem bir yolu. Ayrıca sağlığınız için de yararlı olduğu bir gerçek. Peki tartışma sonrası sekse ne diyorsunuz? Daha önce bunu hiç yaşadınız mı?

Eğer yaşadıysanız emin olun yalnız değilsiniz. Zira araştırmalar bile bunun normal olduğunu ispatlıyor. Romantik çatışmanın çoğu zaman cinsel arzuyu tetiklediği araştırmalarla kanıtlanmış bir gerçek.

Tartışmalar, siz ve partneriniz arasında duygusal olarak kopukluk oluştuğu hissini yaşamanıza neden olur. Ancak tartışma sonrasını takip eden seks, sizi duygusal ve fiziksel olarak birbirinize daha da yakınlaştırarak kavganın etkilerini düzeltmenin hızlı bir yolu haline gelir.  Ayrıca, artan bu duygular genellikle daha tutkulu, yoğun ve orgazm ihtimali daha yüksek bir deneyim yaşamanızı sağlar. Yani bu gibi durumlarda tartışmanız neredeyse bir ön sevişme haline gelebilir.

Ancak bu kavga sonrasında doğrudan yatak odasına koşmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Uzmanlar bu haz için tartışmanın sonlanmış olması gerektiğini söylüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI