Ana SayfaMagazinKate Middleton'ın Yıllar İçinde Doğum Gününü Nasıl Kutladığına Bir Bakış

Kate Middleton’ın Yıllar İçinde Doğum Gününü Nasıl Kutladığına Bir Bakış

İyi ki doğdun Kate Middleton! Bugün 37. yaşını kutlayan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın önceki yıllardaki doğum günü kutlamalarına bir bakış atıyoruz…

2008 – Kate'in 26. doğum günü

Kate Middleton bu doğum gününü -o dönemdeki erkek arkadaşı- Prens William ile geçirmek yerine ailesiyle Chelsea'deki bir restoranda kutlamıştı. Kız kardeşi Pippa ile gecenin ilerleyen saatlerinde bir clubdan çıkarken görüntülenen Middleton, sonraki günlerde de devam eden doğum günü kutlamaları esnasında Prens William ile de ayrıca kutlama yapmıştı. 

2009 – Kate'in 27. doğum günü

Bu doğum gününde Prens William Kate'i Iskoçya 'da Balmoral Estate'te mum ışığında bir yemek ile sürpriz yapmıştı. İngiliz tabloid gazeteleri, Prens William'ınyoğun askeri eğitim dönemi başlamadan ona olan sevgi ve bağlılığını göstermek için ailesi için de önemli olan bir yerde bu sürprizi yaptığını söylüyor. 

2010 – Kate'in 28. doğum günü

Bu doğum gününde erkek arkadaşı Prens William, Middleton'a çok özel inci küpeler hediye etmişti. Ancak The Telegraph'ın haberine göre sonrasında Middleton'ın ailesinin köpeği Otto, bu küpeleri yanlışlıkla çiğneyip yutmuş. 

2011 – Kate'in 29. doğum günü

Kraliyet ailesine dahil olmadan kutladığı bu son doğum gününü; Prens William ile ortak arkadaşları Harry Aubrey-Fletcher ve Sarah Louise Stourton'ın düğününde geçirmişti. 

2012 – Kate'in 30. doğum günü

Düşes olduktan sonraki ilk doğum gününü Middleton Kensington Palace'da ailesi ve arkadaşlarının katıldığı bir yemekle gözlerden uzak geçirmeyi tercih etmişti. 

2013– Kate'in 31. doğum günü

Prens George'a hamile olan Middleton, doğum gününü arkadaşları ve ailesiyle Royal Albert Hall'da Cirque de Soleil izleyerek geçirmişti. 

20147– Kate'in 32. doğum günü

Anne olduktan sonraki ilk doğum gününü Prens William ile birlikte Norfolk'taki gözlerden uzak evlerinde geçirmişlerdi.

2015– Kate'in 33. doğum günü

Bu kez Prenses Charlotte'a hamile olan Middleton; yeniden dekore edilen Norfolk'taki 10 odalı evlerinde aile arasında bir kutlama yapmışlardı. 

2016– Kate'in 34. doğum günü

Son yıllarda olduğu gibi Düşes yine doğum gününü gözlerden uzak geçirmişti. 

2017– Kate'in 35. doğum günü

George sonradan Londra'da okula başladığı için Norfolk'daki son doğum günü kutlamalarını yaptıkları bu yılda, Middleton'ı bölgedeki kiliseyi ziyaret ederken görmek mümkün.

2018 – Kate'in 36. doğum günü

Prince Louis'ye hamile olan düşes, çocukları prens George ve Prenses Charlotte okuldan döndüten sonra evde bir kutlama yapmıştı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI