Ana SayfaSağlıkKate Middleton'ın Formda Kalma Sırları

Kate Middleton’ın Formda Kalma Sırları

Herhangi bir antrenörle çalışmayan Kate Middleton'ın günlük egzersiz rutininde kardiyo ve ağırlık çalışmaları var. Ayrıca Middleton koşmayı da çok seviyor. Koşu sırasında zaman zaman köpekleri Lupo da ona eşlik ediyor.
 

Middleton çok yönlü bir egzersiz rutinini tercih etse de favorisi "plank". Vücudundaki kasları aynı anda çalıştıran bu egzersizle Middleton fit ve güçlü görünümünü koruyor. Ayrıca kürek çekme ve bisiklet egzersizleri de kaslarını çalıştırmak için tercih ettiği sporlardan.
 

Kate Middleton bütün bunların yanında yoga yapmaktan keyif aldığını söylüyor. Yoga sayesinde sakinliğini koruyarak stresten arınıyor.

Düşes besin olarak protein açısından zengin gıdaları tercih ediyor. Protein, sebze ve sağlıklı doğal yağlardan oluşan beslenme rutininde karbonhidrata yer yok.

Middleton, sabah ve öğlen öğünlerinde süt ile hazırlanmış smoothieleri tüketmeyi seviyor. Spirulina, lahana, maça çayı, ıspanak, marul, kişniş ve yaban mersini içeceklerinde sevdiği tatlar. Badem sütüne karıştırdığı meyveler ise ona akşam üstü gereken enerjiyi sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI