Ana SayfaYaşamKasım Ayında Vizyona Girecek Filmler

Kasım Ayında Vizyona Girecek Filmler

Mr. Robot dizisiyle hayran kitlesini arttıran Rami Malek'in Queen'in vokali Freddie Mercury'e hayat verdiği Bohemian Rhapsody, müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak. Dram-biyografi türündeki yapımın tanıtım görselleri uzun süredir Freddie Mercury hayranlarının radarındaydı. Büyük merak uyandıran filmi listenize eklemenizi öneriyoruz.

2 Kasım'da sinemalarda

Film 1977 yılı Berlin'inde geçiyor. Konusu ise şöyle: Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılır. Tam Susie'nin geldiği sıralarda, okulun başka bir üyesi olan Jessica gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc'ın rehberliğinde Susie olağanüstü bir ilerleme kaydederken, kendine Sara isimli bir arkadaş da edinir. Zaman içerisinde iki arkadaş bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlar… Başrollerinde Dakota Johnson ve Tilda Swinton gibi güçlü oyuncuları barındıran filmin yönetmen koltuğunda ise Oscar ödüllü film Call Me by Your Name'in de yönetmenliğini yapan Luca Guadagnino oturuyor.

9 Kasım'da sinemalarda

Oyuncu kadrosu açısından zenginliğiyle dikkat çeken Widows, Modern Şikago'da geçiyor. 4 kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmalarıdır. Daha sonra yollarının kesişmesiyle olaylar zinciri yaratacak olan yapımı Steve McQueen yönetiyor. Elizabeth Debicki, Viola Davis, Daniel Kaluuya, Colin Farrell, Liam Neeson, ve Michelle Rodriguez ise filmin kadrosunu oluşturan isimler.

16 Kasım'da sinemalarda

Fantastic Beasts serisinin bu ikinci filmi, fantastik film severlerin uzun süredir bekledikleri bir kavuşma olacak gibi görünüyor. Sevilen oyuncu Eddie Redmayne'i izlemek için de muhteşem bir fırsat. 

16 Kasım'da sinemalarda

18 sene önce izlediğimiz Jim Carrey'nin hayat verdiği Grinch karakterinin animasyon versiyonuna hazır mısınız? Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Tam bir yılbaşı coşkusu karşıtı olan Grinch'i izleyip nostalji yaşamak için sabırsızlanıyoruz.

23 Kasım'da sinemalarda

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Hood, işleri eline alarak Sherwood'u kötülüklerden temizlemeye çalışır. Filmin kadrosunda Jamie FoxxJamie Dornan gibi isimler bulunuyor.

23 Kasım'da sinemalarda

Bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur… Fede Alvarez’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks, Christopher Convery gibi isimler var.

30 Kasım'da sinemalarda

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI