Ana SayfaYaşamKadınlar Neden Orgazm Taklidi Yapıyor?

Kadınlar Neden Orgazm Taklidi Yapıyor?

Hepimiz tatmin edici ve zevk verici cinsel hayatlar yaşamak istiyoruz. Bu duyguları yaşayabilmemiz için cinsel ilişki sırasında istek ve ihtiyaçlarımızı açık bir biçimde dile getirmemiz gerekiyor. Ancak bu konuda pek başarılı değiliz. Çoğu kadın isteklerini açıkça dile getirmekten çekiniyor. Oysaki partnerlerimiz bu konuda oldukça rahat!

Araştırmacılar, kadınların neden taklit yaptığıyla ilgili birkaç cevap buldular. Ve bu cevaplar, “evet, bu sebepten” dedirtecek türden.

Kadınlar orgazm taklidi yapıyor, çünkü:

Partnerlerinin egolarını okşuyorlar. Onların kendilerini yetersiz veya kötü hissetmelerini –ki bu konuda çok hassaslar- istemiyorlar. Yani sırf partnerimizi tatmin etmek için evet, taklit yapıyoruz.

Bir değer neden de, kesinlikle o seksten hoşlanmamış olmanız olabilir. Cinsel ilişkinin hemen bitmesi için de kadınlar orgazm taklidi yapabiliyor.

Sadece gününüzde hissetmediğiniz için de yapıyor olabilirsiniz. Evet, o gün çok streslisinizdir veya kendinizi sadece iyi hissetmiyorsunuzdur.

Kadınlar, seks süresi uzadığı zamanlarda da orgazm taklidi yapıyorlar. Cinsel ilişkiyi anında bitirmek için muhteşem bir yöntem.

Bir de asla ve asla taklitlere başvurmayan kadınlar var. Araştırmacılar, bu kadınların yüksek özgüvene sahip olduklarını söylüyor. Partnerlerinin yanında rahat, kendine güvenen kadınlar orgazm taklidi yapmıyor.

Cinsel yaşamanızı “daha sağlıklı” bir hala getirmek istiyorsanız, partnerinizle iletişim kurmanız gerekiyor –en azından araştırmacılar böyle söylüyor. O an ne hissettiğinizi, cinsel ilişki esnasında ne istediğinizi partnerinizle açık bir biçimde paylaşın. Muhakkak ortak bir payda da buluşacaksınızdır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI