Ana SayfaGüzellikJowae’nin Doğal Maskeleri İle Cildinize Bahar Tazeliği

Jowae’nin Doğal Maskeleri İle Cildinize Bahar Tazeliği

Arındırıcı Kil Maskesi

Hızlı cilt dengeleyici etkisi ile temiz, arınmış ve mat bir cilt görünümü sunan Arındırıcı Kil Maskesi, içeriğinde bulunan antioksidan etkili luminefol, arındırıcı saf kil ve hint lotusu özü sayesinde cildinizi temizleyerek ışıltı kazandırıyor. Maskenin yumuşak ve hafif dokusu cildi arındırırken, nane, mandalina ve yasemin notaları cildinizde ferah bir etki bırakıyor. Yüzünüzde 5 dakika beklettikten sonra masaj yaparak durulayacağınız maske, cildinize peeling etkisi sağlıyor ve gözeneklerinizi derinlemesine temizliyor. Haftada iki kez uygulayacağınız arındırıcı kil maskesi, karma ve yağlı cilterin kullanımı için uygun.

Nemlendirici ve Dolgunlaştırıcı Maske

Nemlendirici ve dolgunlaştırıcı maske jel dokusu sayesinde cildinize anında nem etkisi sunarak, dolgun, yumuşak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki sakura çiçeği suyu, tatlı badem ve keten tohumu özleri cildinizi nemlendirirken çiçeksi kokular bırakıyor. Kalın bir tabaka halinde haftada iki kez cildinize uygulayacağınız maskenin fazlasını pamuk yardımıyla temizleyin. İnce ve hafif yapılı maske hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.

Işıltı veren Mineral Bazlı Maske

Kremsi ve hafif bir dokuya sahip olan mineral bazlı maske ciltte koyu leke ve akne oluşumunun engellenmesine destek oluyıor. Beyaz çay özü, karadut özü ekstresi ve mineral tozu cilde doğal ışıltısını tekrar kazandıyor. Cilde ince tabaka halinde uygulanan ve köpük haline dönüşen şeffaf yapılı maske, cilt rengini eşitliyor, pudra ve çiçek esintisi sunuyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan maske haftada iki kez kullanılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI