Ana SayfaGüzellikJennifer Aniston'ın 53 Yaşında Kusursuz Bir Cilde Sahip Olmasının Sırları

Jennifer Aniston’ın 53 Yaşında Kusursuz Bir Cilde Sahip Olmasının Sırları

Jennifer Aniston’ın neredeyse son 25 yıldır harika göründüğünün farkında mısınız? Friends dizisiyle hayatımıza girdiğinden bu yana sade makyaj seçimleri ve kusursuz cildiyle ışıldayan Jennifer Aniston’ın cilt sırlarının izindeyiz…

Cilt Bakım Cihazlarına Bayılıyor

"Bilime biraz saplantılıyım" diyen Aniston; özellikle lazer uygulamalarını tercih ettiğini söylüyor. Jillian Dempsey'in 24 ayar altın kaplama face roller'ını daha yumuşak ve sıkı bir cilt için kullanan Aniston; göz altları için de bu cihazdan yardım alıyor. Ziip Beauty Ziip Device + Golden Conductive Gel Duo ise bir diğer favori cihazı. "cryo sticks" denen cihazları da sık sık daha sıkı bir cilt için kullanıyor. 

Haftada 1 gün kendisini şımartıyor

"Pazar günleri benim spa günüm" diyen Aniston ekliyor "biraz peeling, iyi bir maske ve sonrasında ise Aveeno Hydrating Facial ürününü kullanıyorum".

Evinde kızılötesi sauna var

Belki bu bizim evde uygulayabileceğimiz bir şey değil ancak kızılötesi ışın sağlayan cihazlarla kendimize uyarlayabiliriz. "Biraz igloo gibi görünüyor. Cildinizdeki toksinleri tamamen atan bir sistem. Haftada bir kaç defa spordan sonra yapıyorum. Enerjimde, uykumda ve cildimde direkt faydasını görüyorum."

SPF olmadan asla!

Bir California kızı olarak SPF onun için oldukça önemli. Eğer Los Angeles güneşine çıkacaksa 2 SPF ürünü kullandığını itiraf ediyor. 

Güvenli bronzluk için otobronz kullanıyor

"Tüm yıl boyunca güneşin altında oturamayacağımı biliyorum, neyse ki bronzlaştırıcı krem ve spreyler var!"

Sihirli formülü: uyku+su

"Herkesin söylediğini biliyorum ama doğrusu bu" diyen yıldız ekliyor "uyku ve su, su ve su! Tüm sihir burada!"

Kahvaltı için C vitamini

C vitamininin ciltteki faydalarının kanıtlarından biri de Jennifer Aniston. "Sabahları ıspanak, maca tozu, böğürtlen ve C vitamini tozundan oluşan bir protein karışımı yapıyorum" diyen Aniston; ışıltılı cildinin en büyük yardımcılarından birinin bu olduğunu söylüyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI