Ana SayfaMagazinJames Charles ve Tati Westbrook Olayının Geniş Özeti!

James Charles ve Tati Westbrook Olayının Geniş Özeti!

Tüm dünya Youtube’un en ünlü yıldızları arasındaki bu çatışmayı konuşuyor!
Tati ve James Charles kavgasından bahsediyoruz! İşte olayın geniş özeti ve ayrıntılar…
 

2 yıl gibi bir sürede 16 milyon takipçi toplayarak en çok aboneye sahip güzellik gurusu konumuna gelen James Charles'ın bugünlere gelmesindeki en büyük katkı bir diğer ünlü makyaj vloggerı olan Tati Westbrook.

James'in CoverGirl markasının elçisi olmasından iki yıl kadar önce tanışan ikili kısa sürede yakın arkadaş oluyor. Takipçilerin de bildiği gibi Tati, Charles için onu daha gneiş kitlelerce tanınmasını sağlayan bir mentor haline dönüşüyor.

Charles'ın geçtiğimiz günlerde Instagram'da paylaştığı reklam içerikli postlar sonrasında, Tati Instagram storylerinde "ihanete uğramış" ve "kullanılmış" hissettiğini söylüyor.

Olayın fitilini ateşleyen ise aslında şu. Charles'ın Instagram postlarında Tati'nin Halo Beauty markası yerine rakibi Sugar Bear Hair'in reklamını yapması.

Bir diğer ünlü Youtuber Gabriel Zamora ise dramaya "Büyük resme baktığımda kendine dönüp bakmanı ve 'bu gerçekten ama gerçekten önemli bir şey mi?' diye düşünmen gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eğer değilse, tüm dünya dönerken sadece internet karşısında vitaminlerin için ağlıyor olacaksın" şeklinde sözlerle katıldı. Bu da Tati’ye olayın geri kalanını anlatması için bir sebep oldu.

"Bye Sis" adında bir video çeken Tati; Charles'ın insanların cinsel tercihlerine yönelik manipülatif tavırları, doğum günü yemeğindeki uygunsuz konuşmaları ve Youtube güzellik endüstrisinin karanlık yüzü hakkında çekmeyi planladığı belgesele kadar; sürekli tansiyonun yüksek olduğu arkadaşlıklarına dair her şeyi anlattı.

Charles'ın sürekli olarak "zengin ve ünlü olduğu için herkesin cinsel tercihini değiştirebileceğini sanması, sözlü olarak taciz ettiği kişileri Twitter'da 'bir toksik ilişki daha' diye anlatması, partilerde garsonlara karşı uygunsuz tavırları" şeklinde giden liste; Charles'a başlayan linç girişiminin de nedeni oldu.

İkonik makyaj Youtuber'ı Jeffree Star da drama trenini ateşleyenler arasındaydı. (Kendisi de eskiden James Charles'ın yakın arkadaşları arasındaydı.)

Sonradan sildiği tweet'te "Nathan'ın (sevgilisi), James Charles'ın bizim evimize bir daha gelmesini yasaklamasının bir nedeni var. Onu Şubat'taki Tati’nin doğum günününden beri görmememin bir nedeni var. O, toplum için bir tehlike. Tati'nin söylediği her şey %100 doğru." ifadelerini kullandı.

Charles Youtube hesabında kaybettiği 3 milyona yakın takipçinin yanısıra; ünlü isimlerin de Instagram takibini bırakmasıyla da gündemde. Kylie Jenner ve Miley Cyrus gibi isimlerin yanısıra; "manipülatif" davrandığının bilindiği Shawn Mendes de takipten çıkanlar arasında.

Charles’ın yayınladığı özür videosu ise beklenen etkiyi yaratmadı. Jeffree Star yeniden Youtube’un en çok aboneye sahip güzellik kanalı olurken; makyaj devi Morphe’nin Charles ile anlaşmasını sonlandırıp sonlandırmayacağı ise merak konusu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI