Ana SayfaAnne ve Çocukİzlemeniz Gereken En İyi Jennifer Lopez Filmleri

İzlemeniz Gereken En İyi Jennifer Lopez Filmleri

İyi ki doğdun Jennifer Lopez! 51 yaşına girdiğine inanamadığımız J.Lo; müziğin yanında başarılı da bir film kariyerine sahip. İzlemeniz gereken en iyi filmlerini ise sizin için listeledik!

The Cell

Ünlü yönetmen Tarsem Singh'in "sanat eseri" tadındaki bu filmi; sanat tarihine dair verdiği referanslarla kült durumda.

Seri katil Vincent D'Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir.

Katilin zihni ise sanat tarihinin unutulmaz eserleriyle doludur.

Fimde Vince Vaughn da yer alıyor.

The Wedding Planner

İşte Meghan Markle'ın gelinliğinde ilham aldığı o ikonik film!

Matthew McConaughey ile harika bir çift oldukları bu filmde; J.Lo bir düğün planlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Mary Fiore, yaşadığı şehir olan San Francisco'nun en çok tanınan ve en başarılı evlilik düzenleyicisidir. Bir evliliği planlamanın tüm sırlarını herkesten iyi bilmekte ve akışın tüm romantik zirvelerini tören içerisinde harika bir biçimde sunabilmektedir. Ancak bir gün başına korkunç bir şey gelir. Mary Fiore, düzenlediği törende boy gösterecek olan damata aşık olur. Bir anda ayrı bir köşeye ayırdığı iş hayatı ile özel hayatı birbirine girer. Mary, bu işin içinden en hasarsız şekilde çıkmanın yollarını arayacaktır.

Maid In Manhattan

Jennifer Lopez ve Ralph Fiennes mi? Evet, lütfen! 

Jennifer Lopez filmde; New York'un en ünlü otellerinden birinde hizmetçi olarak çalışıp oğlu Ty'ın geçimini sağlamaya çalışan yalnız bir kadın olan Marisa Ventura'yı canlandırıyor.

Marisa ve çalışma arkadaşı Stephanie bir odayı temizledikleri sırada Stephanie, Marisa'yı müşterilerden birinin kıyafetini giymeye ikna eder. Bu esnada oğlu Ty otelde kalan bir politikacıyla tanışıp arkadaş olur. Marisa yeni kıyafeti içerisinde oldukça dikkat çekici bir görünüme büründüğü sırada politikacı Christopher Marshall'la karşılaşırlar. Marshall genç kadını otel müşterilerinden biri zanneder ve aralarında bir çekim başlar.

Hustlers

J.Lo bu film için girdiği sıkı çalışma rutinini Youtube kanalına da eklemişti.Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor. Jennifer Lopez’in ekibin liderine hayat veriyor.

Enough

Tacizci bir kocadan kaçmakta olan genç bir anne olan Slim, savaşmak konusunda kendisini eğitmeye karar verir. Kızının güvenliğinden endişe ederken bir anda bu evlilikten kurtulmanın aslında tek bir yolunun olduğunu keşfeder. Bu da kocasını öldürmektir.

Shall We Dance?

Richard Gere, Jennifer Lopez ve Susan Sarandon'ın bir araya geldiği film; dans severler için de harika bir seçenek.

İyi bir işi, muhteşem bir eşi ve sevgi dolu bir ailesi olan John Clark; hayatında bir şeylerin eksik olduğunun farkındadır. Bir akşam kadının bakışlarına yakalanan John aniden trenden iner ve içeri girip dans derslerine kayıt olur. Dersler devam ettikçe John, dansa aşık olur. Bu yeni ilgi alanını ailesinden ve iş arkadaşlarından gizli tutan John, derslere kendisini tamamen vererek bir yarışmaya hazırlanmaya başlar.

Out Of Sight

Ünlü yönetmen Steven Soderbergh'in yönettiği filmde; Jennifer Lopez'e George Clooney eşlik ediyor.

Florida'daki Glades Cezaevi'nde kalmakta olan Jack Foley, 20 yıllık mesleki kariyerine çok sayıda banka soygunu sığdırmayı başarmış bir mahkumdur. Soygunlarında asla silah kullanmamasıyla tanınan Foley'in önünde şimdi otuz yıllık bir hapishane hayatı vardır. Ancak onun bu süreyi tamamlamak gibi bir niyeti olmayan soyguncu, hapisten kaçarak büyük bir iş çevirmeyi planlamaktadır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI