Ana SayfaMagazinHollywood Ünlülerinden Ardı Ardına Gelen Banyo Alışkanlığı Açıklamaları

Hollywood Ünlülerinden Ardı Ardına Gelen Banyo Alışkanlığı Açıklamaları

Ünlüler ardı ardına banyo rutinlerine dair açıklamalar yapıyor. Fitili ilk ateşleyen Ashton Kutcher ve Mila Kunis çifti oldu! 

Kunis ve Kutcher çifti katıldıkları bir podcast yayınında banyo rutinlerine dair ilgi çeken açıklamalar yaptılar. Çift her gün sabunla ciltteki doğal yağlardan kurtulmanın delilik olduğunu savundu. Görünen o ki çift bu alışkanlıklarını çocuklarına da öğretti. Mila Kunis vücudunun yalnızca belli bölümlerini, göğüsleri, herhangi bir kir birikebilecek delikleri yıkadığını açıkladı. Eşi Kutcher ise ona "Koltuk altlarımı ve kasıklarımı her gün yıkarım. Başka hiçbir şey yapmıyorum." açıklamasıyla katıldı.

Ashton Kutcher ve Mila Kunis çiftine bir destek ise Kristen Bell'den geldi. Eşi Dax Shepard ile çocuklarını bir dönem her gün yıkadıklarını ve daha sonra bu alışkanlıktan vazgeçtiklerini açıkladı. Bell bu fikrini "Kokmayı beklemeyi seviyorum. Bir koku aldığınızda, vücudunuz biyolojik olarak size temizlenmesi gerektiği mesajını verir." cümleleriyle savundu.

Tüm bunların ardından Jake Gyllenhaal, banyo yapmayı bazı zamanlarda daha az gerekli bulduğunu açıkladı! Konuya dair başka ünlü isimden açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI