Ana SayfaDefileHALEIA ‘Over Exposed’ Koleksiyonuyla Gücü ve Kuralsızlığı Yeniden Tanımlıyor

HALEIA ‘Over Exposed’ Koleksiyonuyla Gücü ve Kuralsızlığı Yeniden Tanımlıyor

Klasik kalıpların dışına çıkarak zamansız bir stil tasarlayan HALEIA, gizemli ve mistik kimliğini Sonbahar/Kış 2021-2022 koleksiyonunda ‘Over Exposed’ temasıyla yansıtıyor.

Kuralsızlık tanımını hem günlük hem de couture formunda kullanan HALEIA “Ready-to-WOW” bir görünüm sunuyor. Klasik çizgilerin cesur bir yorumla hayat bulduğu yeni koleksiyon, kendi dünyasını tasarlayan özel bir defileyle tanıtıldı. Defileye tarihin derinliklerinden gelen, şaşırtıcı derecede sıra dışı, gizemli ve etkileyici olarak bugün varlığını sürdüren kristal buz mağaraları ilham verdi.

HALEIA, Sonbahar/Kış 2021-2022 ‘Over Exposed’ koleksiyonunda 70’lerin güçlü kadın siluetini günümüz metropol hayatına taşıyor. Kendi koyduğu kurallarla ekol olan, cesur adımlar atmaktan çekinmeyen kadınlardan ilham alan 80 parçalık koleksiyonda hem ready-to-wear hem de couture formları birlikte sunulurken, buna yaklaşık 60 parçalık bir aksesuar koleksiyonu eşlik ediyor. HALEIA ‘Over Exposed’ koleksiyonunda sunduğu çeşitliliği aynı zamanda pandemi ile birlikte modanın ‘uyarlanabilir’ yapısıyla birleştirerek, gündüzden geceye entegre edilebilecek, alışılmış öğelerin yeniden bir bakış açısı kazandırıldığı özel parçalarla anlatıyor.

HALEIA’nın ortaya koyduğu kimliğin odağında klasik çizgiyi 70’lerin varyasyonelliğiyle birleştirmek yatıyor. Dönemin kuralsız eşleştirme ruhunu arkasına alan HALEIA, kazayağı desenini alışılmış siyah ile beyazın ötesine taşıyarak canlı renklerle buluştururken aynı zamanda monogram desenler, deriler, varak baskılar gibi birçok zengin unsuru bir araya getiriyor. Yeniden vizyon kazandırılan deri parçalara, ‘one-of-a-kind’ metal kasalı ve metal zincirli ayakkabılar, gösterişli ve lüks aksesuarlar eşlik ediyor. Glam rock mini elbiseler, maxi kabarık elbiseler, tulumlar, geniş ve rekonstrüktif kesimli pantolonlar ile over-size ceketler ve üç boyutlu detaylarla süslenmiş birçok değişik form HALEIA’nın benzersiz çizgisini tamamlıyor. Aynı zamanda, iki tarafı farklı hale getirilmiş, çift katmanlı görünümler koleksiyona ekstra boyut kazandırıyor.

HALEIA’nın “Over Exposed” Temasına Benzersiz Bir Sunum

Yeni koleksiyonunu kendi tasarladığı bir dünyada sunan HALEIA, bu cesur dünyayı bir buz mağarasının içinde kurdu. HALEIA, Sonbahar/Kış 2021-2022 dijital defilesini içinde kristallerinde yer aldığı bu mağaralardan ilham alarak dekore ettiği bir dünyada gerçekleştirdi. Buz kristalleri gibi güçlü ve maskülen bir dokuyu tasarımlarının feminen yönüyle buluşturan HALEIA, oluşturduğu bu kontrastla HALEIA kadınını da bir atıfta bulundu. ‘Over Exposed’ vurgusunun hem sunulan tasarımlarda hem de kurulan bu dünyada desteklendiği dijital defile, dünya standartlarında bir görsel zenginlik sundu. Buz mağaralarının yaşadığımız dünya için keşfe açık olmasının HALEIA’ya yaptığı self-reflexive vurgunun yanı sıra, kaygan ve eriyen bir dünyanın içinde HALEIA’nın güçlü tasarımlarıyla bu dünya içerisindeki gücüne ve nasıl konumlanabileceğine dair ipuçlarını verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI